مخ آدم پیاده میشه(اینا وقتی توی ترافیک گیر میکنن چه گندی به شهر میزنن چون عادت دارن به بوق بوق کردن).
وقتی میشنوم سردرد میگیرم, باید ممنوعش کنن
چیز خوبی نیست ولی خوب نماد مردم افریقاست باید تحملش کرد
مساله ای نیست. مهم خود بازیه
خوشم میاد!
مخ آدم پیاده میشه(اینا وقتی توی ترافیک گیر میکنن چه گندی به شهر میزنن چون عادت دارن به بوق بوق کردن).
یکی دو نفر هم نیستن که. هر کدوم از این افریقاییا میاد ورزشگاه یه بوق 2 متری میاره با خودش. کاری هم به تیمها ندارن. میان ورزشگاه واسه بوق زدن. کلا سرخوشن.
با اینا دهن مردم رو سرویس میکنن !
من میگم حداقل چند تا لیدر براشون تعیین کنن یه ریتمی بهشون بدن بابا از یکنواختی درش بیارن.
اعصاب آدمو میریزه تو هاون و یه حال اساسی بهش میده.
حالا فکر کن بازی فینال، وقت اضافه دوم تیم محبوبت یکی عقبه، اعصاب داغون، اینا هم که دارن میرن رو مخ...![]()
خوب باس بگم كه بايد احترام بذاريم به هر فرهنگي .. اومديم يه روزي خدايي نكرده تو ايران اومد جام جهاني .... بعد مثلا اون وريه بگه خوب فلان كاري كه انجام ميدن ما دوس نداريم .. نميشه كه ...
جام جهاني كه فقط جام جهاني نيس ... نصفش برا اينه كه مردم مختلف جهان و فرهنگشون را بشاسيم ...
نه ديگه اين از فرهنگ يه نمه رد كرده .. اين بي فرهنگيه بابا .... اينا آدم خوارن؟؟؟؟؟ .. الان با اين بوقها دارن مغزو مي خورن ..![]()
Last edited by .:Z7:.; 15-06-2010 at 14:00.
من که خوشم میاد. حداقل یه صدایی از ورزشگاه میاد اینور.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من به شخصه چون نسبتا به روانشناسي و ساختار حافظه واردم
احساس ميكنم اين صدا به مرور روي بازيكنان تاثير منفي ميگزاره
به علت نوع خاص صداي توليد شده تا لايه هاي دروني ذهن بازيكنان نفوذ ميكنه و چون ناخودآگاه اون رو نميپذيره مشكلات اساسي در مكانيزم بدن بازيكنان به وجود مياره
مثلا پاسهاي اشتباه زياد چيزي كه توي دو بازي اول زياد ديديم من پنج جام جهاني رو ديدم هيچوقت بازيهاي روز اول به اين بدي نبوده
مشكل جدي بعدي منجر به خستگي زود رس ميشه به اين صورت كه چون اين صدا براي ذهن ناآشنا و ناخوشاينده مغز به طور ناخودآگاه گرايش به تمام شدن سريع بازي پيدا ميكنه به همين دليل دستورات زيادي به بدن مخابره ميكنه كه يكيش خستگي زودرسه شما اگه خوب به چهره بازيكنان به خصوص اروگوئه و فرانسه دقت ميكرديد خستگي به وضوح پيدا بود
همچنين حركت سريع مردمكهاي چشم بازيكنان نشان از ضعيف شدن اعصابشون و نوعي كلافگي بود
اولين اخراج هم كمي زود بود به ويژه وقتي براي يك خطاي بي مورد باشه حتي خود بازيكن هم بعد از اخراج شوكه شده بود
كه اين نشون ميده روي عملش آگاهي كامل نداشته
واقعا ميگم اگه اين صداها ادامه پيدا كنه جام جهاني بي كيفيتي رو خواهيم ديد
و البته كم گل به علت نداشتن تمركز لازم براي گل كردن موقعيتها
دکتر ممکنه زیر دیپلم صحبت کنید؟
عادت کردیم والا...!!!
ولی لاکردارها میان توی بازی الجزایر و اسلوونی هم 90 دقیقه بوق میرنن!
چشماشون رو میندن فقط بوق میزنن!!
چند هزار دلار دادن فقط برای بوق زدن!!!
خوب دایی جان برو توی بیابونی جنگلی دشتی دمنی که رو مخ مردم نباشی!
Last edited by H A M A S; 15-06-2010 at 14:45.
متاسفانه این بحث وووووزلا زیاد بزرگ شده ... آخه شما یه نگاه به تماشاگران اروپایی هم میکنید میبینید دست همه این وووووزلا هست ... دیگه اعتراض به میزبان چه مفهومی داره من نمی فهمم ...
خوب همین آفریقایی ها باب کردن!
اروپایی ها که خیلی با حال تشویق میکنن
شال های تیماشون رو میگرن بالا
ما بوشهري ها از اين به قول اينا ووووزلا(اسم روش گذاشتن) تو عزاداري ها استفاده مي كنيم!
اينا باهاش شادن؟
افريقايي ها هم خندن ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)