تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: چه موتوری رو برای بازی سازی را دوست دارید

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

کپی رایت تو ایران معنی نمیده.
    قبلا هم گفتم. اگه از این انجین استفاده ی تجاری بخوای تو ایران بکنی اپیک گیمز فقط میتونه گریه کنه.
    اگه تو یه نهاد رسمی کار کنی معنی میده چون اون نهاد می ترسه که پس فردا که کپی رایت اومد چه جریمه ی سنگینی باید بده

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

اگه تو یه نهاد رسمی کار کنی معنی میده چون اون نهاد می ترسه که پس فردا که کپی رایت اومد چه جریمه ی سنگینی باید بده
    فعلا که هیچی رسمی نیست.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

عزيز براي بازي گرشاسپ هم براي اين از يه موتور رايگان و Open Source استفاده كردن كه مشكل كپي رايت نداشته باشن
    راحت ترين كاري كه Epic ميتونه انجام بده اينه كه ايران رو تحريم كنه و نزاره آپديت هاي UDK توسط IP هاي ايران دانلود بشن
    به جز اون ميتونه شكايت بكنه ... كي گفته وقتي قانون كپي رايت اجرا نميشه ميتوني هر كاري دلت خواست انجام بدي ؟
    يكي از همين فروم هاي فارسي به دليل گذاشتن لينك يك كتاب و رعايت نكردن قانون كپي رايت جريمه شد

حالا هم Epic ميگه اگه ميخواي بازيت رو منتشر كني بايد اين كار هارو انجام بدي ... توي سايتش نزده اون كشور هايي كه قانون كپي رايت ندارن هر كاري خواستن انجام بدن !
    +
    شما توي ايران ميخواي چقدر سود كني ؟! دو سوت قفلش رو ميشكونن از بازيت كپي ميگيرن ! ولي مثلا اگه بخواي توي يه شبكه ي جهاني بازيت رو منتشر كني بايد ( يعني ديگه مجبوري ) قوانين Epic + قانون هاي اون شبكه ي جهاني رو رعايت كني

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرمایش شما متین است ولی من که فکر نکنم هیچ وقت تو ایران قانون کپی رایت رو اجرا کنن.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

فرمایش شما متین است ولی من که فکر نکنم هیچ وقت تو ایران قانون کپی رایت رو اجرا کنن.
    بر فرض هيچ وقت اجرا نشه ... شما فرض كن يه بازي خيلي عالي با UDK ساختي . به نظر خودت حيف نيست بازيت فقط توي ايران منتشر بشه ؟ الان بازي هاي خيلي ساده هم داره روي شبكه هاي جهاني منتشر ميشه چه برسه به يه بازي Hardcore ... بالاخره يه موقع مجبور ميشي قوانينشون رو رعايت كني

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

چرا می تونی بری سرنوشت کشوراییو که کپی رایت نداشتنو بعدا واردش شدنو ببینی شرکتایی مثل مایکروسافت از دولتاشون سره سیستم های اداری اون کشور میلیون ها دلار پول جریمه می گرفتن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

یه نکته ی دیگه وقتی که ما خودمون کپی رایتو رعایت نمی کنیم پس حق نداریم بگیم چرا اینقدر بازیها کپی می شن و نمی ذارن بازیهامونو بفروشیم همیشه از خودمون شروع کنیم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان مسله اینکه ما ایرانی ها به چیز مفت عادت کردیم . برای مثال شما نرم افزار رایگان محدود شده ولی می کنی می گردی دنبال کرک خوبه معمولا یک روز میشنین بازی خودتو کرک می کنن برای مثال RAZOR مگه بی کار میشنینه .

9. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

keb

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا گل گفتی. اکثر مردم دنبال مرده خورین. یکیش خود من. هیچ کی حتضر نیست واسه AC II 6 چوغ بده.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

هيچ كي هم نه!من همين ديروز موفق شدم بازي BF:BC2 رو با لايسنس اصل بخرم 30 هزار تومن و الآن هم دارم آنلاين ميزنم!

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

ولي در كل باهاتون موافقم.هم با تو كيان هم با پرويزجان!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •