تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 311 اولاول 1234567891555105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزیزم من خودم هم Ps3 دارم و میدونم اون فیفا روی Ps3,X360 که میبینید با pes فرق داره البته بایدم فرق داشته باشه!چون دوتا بازی یکی نیستند!ولی کلا تعریف شما از Next Gen خیلی جالب بود!یعنی چون Pes شبیه اون فیفای PS3 نیست پس میشه Current Gen!!!
    جالبه
    قربونت کار شما که جالبتره الکی حر میزاری تو دهن من
    من از لحاظ Game Play و گرافیک و بازی گفتم
    که Pes به گرد پای فیفا هم نمیرسه
    اصلا شما راس میگی
    این موضوع رو دیگه تمومش کن.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها چرا اینقدر با هم بحث میکنید ؟
    از ساعت 12 ظهر به وقت انگلیس سایتهای مختلف بازی دارن یکی یکی برداشتهای خودشونو از پلی تستشون روی سایت میبرن من آدرس چند نمونه رو پایین مینویسم و از بینشون یکی که کاملتره رو ترجمه میکنم . البته این نکته رو عرض کنم که گفته میشه این اخبار کل تغییر و تحولاتی نیست که قراره توی این نسخه اعمال بشه . توی E3 اخبار جدیدی همراه با تصاویر و احتمالا یک ویدئو گیم پلی از بازی منتشر میشه .
    در ضمن توی اظهار نظر یکی از همین سایتهای پایین خوندم سرعت بازی کمتر کردن یکجا خوندم حتی کمی از FIFA 10 هم کمتر شده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    کد:
    کد:
    اسکرین شاتهای تصاویری که دیروز و امروز روی سایتها رفته بود هم متشر شد ( ابعاد 1600*900) :

کد:

3. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حسين جان در مورد نسخه pc بازي فيفا چي گفتن ؟

اين عكسها كه همش ماله نسخه ps3 , xbox هستش .....
    Last edited by google_boy07; 09-06-2010 at 18:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان در مورد نسخه pc بازي فيفا چي گفتن ؟

اين عكسها كه همش ماله نسخه ps3 , xbox هستش .....

در مورد pc هنوز خبر رسمی منتشر نشده احتمالا باید تا هفته بعد یعنی نمایشگاه صبر کنیم .

فیفا 11 خورجینی از خصوصیات و رفتارهای شخصی

به قلم David Witts

26 تا 30 آوریل شمار زیادی از منتقدین و گیمرهای حرفه ای از کشورهای مختلف اروپایی و امریکایی در ونکوور کانادا گرد هم اومده بودند تا شاهد مراحل ساخت و تغییراتی که در نسخه جدیدی از بازی قراره اتفاق بیفته باشند و در مدت اقامتشون در اونجا پلی تستهایی از بازی داشته باشند .
    کارکنان بخش بازاریابی فیفا یعنی Sam Cooper, Matt Grogan and Tim Matindas وظیفه راهنمایی ما رو بعهده داشتند همچنین اونها بخوبی ما رو تحت مراقبت خودشون قرار داده بودند . غروب ما یک مجلس جشن و سروری هم با بعضی از اعضاء فیفا مثل آقای رولی و فیل راید داشتیم . افراد سر شناس دیگه ای هم اونجا بودن ( بدلیل طولانی نشدن بحث از ترجمه این قسمتها سر نظر کردم ) .
    صبح روز دوشنبه بود که در یک تالار همگی گرد هم اومده بودیم تا مسولین مربوطه ( از جمله Dave Rutter ) نسخه جدید بازیو به ما معرفی کنن اونها شروع کردن به معرفی ویژگیهای جدید این نسخه . بعد از این برنامه به ما اجازه داده شد اولین کد این نسخه رو بازی کنیم ( البته ما روز جمعه کد جدیدی از اونو بازی کردیم ) .

تذکرات :
    - قبل از اینکه ویژگیها و خصوصیات جدید بازیو توضیح بدم باید اینو بگم که بعضی از ویژگیها رو فقط به ما نشون دادن بعضی از ویژگیها در دست ساخت بود و بعضی از موارد آماده شده بود ( ما زمانی قبل از ساخت نهایی بازی به شما خواهیم گفت که دقیقا چه مواردی اضافه شده و چه مواردی از بازی حذف شده ) .
    - مواردی که در پایین توضیح داده شده نتیجه برداشت دوستان خوبم ویپیلر , اسمیت و نظرات شخصی خودم هستند .

ویژگیهای جدید بازی

فردیت گرای و رفتار منحصر به فرد بازیکنان .
    این مورد مهمترین ویژگیهای این نسخه به شمار میاد و این مساله یک حس واقعی رو به بازی القاء میکنه بطوریکه هر بازیکن قدرت بدنی و توان جسمانی , کاستیها و ویژگیهای کلیدی خاص خودشو داره . ما در اینجا لیستی از این خصوصیات رو برای شما ارائه میدیم البته بعضی از ویژگیهای طی هفته های آینده توسعه داده خواهد شد .

جنبه های بصری

• تیپها و استیلهای بدنی
    • سبکهای جدید بازیکنان
    انیمیشن ها

• جشن و خوشحالیهای خاص هر بازیکن ( Trademark celebrations )
    با فشار دادن یک دکمه راحت میشه خوشحالی و جشن خاص یک بازیکن رو به اجرا در آورد

• سبکهای جدید حرکت و دریبلینگ برای بازیکنان
    ویژگیها

• مکانیزم جدید پاس ها ( پاس حرفه ای ) پایین در این مورد بیشتر توضیح میدیم
    • دفاع
    - کاوریج تکلها
    - تکلهای خشن ( اوبی میکل )
    - بلاک و سد کردن ( Cole )
    - ویژگی جدید در رابطه با برش توپ حریف
    توانایی خواندن مسیر منحنی شکل ارسالها برای قطع کردن این توپها

• دریبلینگ
    - فاصله توپ با بازیکن در زمان حرکت با توپ
    ویژگی جدیدی که مشخص میکنه فاصله توپ با بازیکن چقدر باشه در این زمینه آرشاوین مهارت بالایی داره این بازیکن این توانایی رو داره که تا حد ممکن در زمان حرکت با توپ اونو به خودش نزدیک کنه تا توپ ازش فاصله نگیره .
    - دریبل از طریق پرش از روی تکلهای حریفان Dribble while bounced
    این ویژگی جدید معنیش اینه که توپو راحت نمیشه از بازیکنان مثل مسی گرفت این دست از بازیکنان با جهش و حرکات خودشون از کمند تکلهای بازیکنان حریف فرار میکنند و به این شکل در بازی نسبت به بقیه بازیکنان دارای برجستگی خاصی هستند .

- سبک خاص حرکت و ضربه زدن به توپ ( اینیستا )
    این سبک خاص حرکتی بازیکن برجسته بارسلونه
    • شوت زنی
    - 135 و 180 درجه
    مهاجمین برجسته در این نسخه چابکی خاصی در منطقه جریمه حریف دارند و این توانایی رو دارند که با چرخش به سمت دروازه اقدام به شوتزنی کنند .
    - حرکت پوچینگ مهاجمین مرکزی

پوچرهای معروفی مثل نیستلروی قابلیتهای ویژه ای در 6 قدم حریف دارند . اونها به سمت توپهای سرگردان در این منطقه حمله ور میشند و از این توپها استفاده میکنند .
    • جایگیری و پوزیشنینگ
    - میزان کار هجومی یک بازیکن ( رونی در برابر برباتوف و کلیچی در مقابل آلوز)
    این ویژگی هجومی خیلی توی بازی به چشم میاد شما میبینید که وین رونی دائم به سمت مدافعین حریف که صاحب توپ هستن یورش میبره اما بازیکنی مثل برباتوف بیشتر در جای خودش ساکنه و کمتر از این دست حرکات انجام میده .
    سبک حرکتی آلوز بعنوان بک تیم که دائما به سمت جلو در حرکته و تمایل زیادی به حرکت اورلپ داره در حالیکه کلیچی بیشتر در منطقه دفاعی مستقره و بیشتر به حفظ دروازه توجه داره تا اینکه مهاجمین حریفو پرس کنه .
    - میزان کار دفاعی یک بازیکن ( دروگبا در برابر آنلکا و ماکلله در مقابل رونالدو )
    ویژگیهای کار دفاعی بازیکنان هم در بازی خیلی به چشم میاد .در حالیکه دروگبا به مرکز زمین و عقب بر میگرده و مدافعینی که پا به توپ , دارن جلو میان رو تعقیب میکنه در مقابل آنلکا همون جلو وایمیسته و برای کمک به هافبکها به عقب بر نمیگرده .

به همین شکل هافبکهای میانی هم ویژگی خاص خودشونو دارن مثلا ماکلله از موقعیت اصلیش عقب تر میاد و بازیکنان صاحب توپو تعقیب میکنه اما کریس رونالدو بعد از حمله ای که به سمت دروازه داره به عقب بر نمیگرده و کمتر تمایل داره که در کارهای دفاعی شرکت کنه .
    • دروازه بانها
    - روی دروازه بانها هم کارهایی انجام شده و ویژگیهای جدید و بزرگی به بعضی از دروازه بانها اضافه شده که عبارتند از :
    - پوشش : تمایل به حرکت در دهانه و حول وحوش چارچوب دروازه .
    -دروازه بانهایی با پرش بیشتر که توانایی بیشتری برای رسیدن به شوتهای دور از دسترس دارند .
    - زمان عکس العمل بر اساس ویژگی و خصوصیت واکنش اونها
    - دروازه بانهایی با ویژگی درک بهتر مسیر منحنی سانترها و شوتها
    - سبکهای متفاوت در دفع توپ مثل حرکات آکروباتیک ون درسار در مقابل سبک ساده و سنتی کاسیاس
    - چالاکی در بلند شدن از زمین برای دفع توپ
    - پرتاب توپ با دست خیلی بهتر شده الان شما دو تا گزینه و آپشن دارید پرتاب بلند و قدیمی و یا سبک جدید ( این سبک پرتاب خیلی قشنگه )

ادامه دارد
    Last edited by 4039; 09-06-2010 at 19:12.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان . بازی جام جهانی واسه PC نیومد ولی من چند تا سوال داشتم راجب به
    محصولات فیفا .
    1: این فرق فیفا 10 PC با کنسول چیه . که همه از کنسول تعریف میکنن
    2: NEXGEN یعنی چی من نمیفهمم.
    3. من نسخه PC فیفا 10 رو بازی کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم اصلا خوشم نیومد و
    الان PES 2010 رو روی PC بازی میکنم .
    ولی میخوام فرقشون بفهمم . تا اگه شد 360 جور کنم
    ممنون . شاید نباید اینجا سوال میکردم ولی ببخشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

مرسی حسین بابت این تاپیک..

حقیقتا فیفا داره به اوج میرسه................همیشه در حال پیشرفته.....................

چیزایی که فیفا کم داشت بنظر من: 1.نورپردازی و ارتقا گرافیک 2.تغییر کلی استایل بازیکنا و طبیعی تر شدن آنها 3.فردیت گرایی و همینطور هوش مصنوعی که هر سال رفته رفته پیشرفت میکنه.

تو این عکسهایی که تا حالا منتشر شده من دقت کردم استایل بازیکنا و هیکلشون از اون حالت لاغر و بدترکیب خارج شده و همینطور در اون عکسهای کلوز (پوسترها) بافت لباس ها فوق العاده زیبا کار شده همچنین چهره بازیکنا که انصافا خیلی روشون کار شده و قابل رقابت با pes شده................
    نورپردازی هم پیشرفت کرده البته چندتا عکس تو شب که بنظرم زیاد جالب نشده! رنگها زنده نیستن و نورپردازی جالب نیست ولی در روز خیلی خوب کار شده.این مشکل رو فیفا 10 و ورد کاپ داشت که در روز خیلی زیباست ولی در شب تعریفی نداره.....

اطلاعات بازی هم که منتشر شده مثل اینکه روی فردیت گرایی کار شده که این واقعا عالیه و نبود این فاکتور در فیفا همیشه خلا بزرگی بود.
    اگه به گزینه هایی مثل سرعت بازی و سرعت پاسکاری و شوت توجه بشه که دیگه این سری از فیفا به یک شاهکار تبدیل میشه.
    چیزی که من بهش کاملا اعتقاد دارم اینه که در هر صورت فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا10 میشه.این مسئله ایی که سازندگان فیفا تو این چند ساله اونو انجام دادن برعکس بعضی از بازیها!
    .
    .
    .
    حسین خیلی خوشحال شدم که تاپیک فیفا 11 رو افتتاح کردی.یه تاپیک در سایت p30 world که سهله شما با این علاقه ایی که به شبیه سازی فوتبال داری باید سایت فیفا11 رو هم خودت دایر کنی!
    حسین این اولین باره که من مشتاقانه منتظر عرضه نسخه جدید از فیفا هستم ولی این پیگیری کاملا با پیگیری برای pes فرق داره! اینجا کاملا مشخصه و خیالت راحته که سازندگان نکات مثبت رو به منفی تبدیل نمیکنن و یه شاهکار به طرفداراعرضه نمیکنن!!!

یادش بخیر یادمه پارسال برای pes یه سری عکس جدید گذاشته بودی و ما مثل این بیکارا ساعت 3 شب عکس های بیکیفیت رو 10 برابر زوم میکردیم ببینیم که چرا مثلا تور ورزشگاه المپیکو زرد! که مثلا شاید ورزشگاه خانگی ویارئال رو ساخته باشن....
    یا چقدر من رنج و زحمت کشیدم این همه تو انجمن wenb میگشتم ببینم که آیا قابلیت untucked shirt از نمای دوربین بازی مشخصه یا نه!!!!!!!!!!!!
    یا در مورد لایسنس کردن باشگاهها و تیمهای ملی و ....................
    با این اوصاف اون خاطره خوشی بود که با شماها همراه بودم ولی امسال اینطور نیستم و اصلا اون حال و هوا رو ندارم و چون مطمئنم فیفا یه نسخه کامل رو به هوادارا عرضه میکنه و به خاطر این من کمتر از همیشه اون نگرانی ها رو دارم .pes رو هم امسال واگذار کردم به خدا.......
    ولی حسین یه وقت به این چرندیات من توجه نکنی.این بچه ها به امید خبرها و ترجمه های تو اینجا میان.اینجا بچه ها به شما و محمود و آرمین و .......... احتیاج دارن
    همیشه موفق باشی..
    Last edited by JUSTIN11; 10-06-2010 at 02:39.

8. 7 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من یه PES باز بودم از وقتی کنسول خریدم دیگه یه لحظه سراغ PES نرفتم یا Fifa 10 یا Fifa world cup...
    امیدوارم هر دو بازی پیشرفت خوبی داشته باشن
    ای کاش کاری می کردن در هنگام بازی با دسته شک موقع تنه به تنه شدن یا تکل خوردن دسته میلرزید(البته منظورم در BAP است)
    Last edited by وین رونی; 10-06-2010 at 08:20.

10. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سر Fifa World Cup فهمیدم چقدر کونامی تو بعضی زمینه ها فاصله داره با Ea!!!
    این بازی جام جهانیش فوق العاده هست!دیگه فیفا 11 هم مسلما بهتر خواهد بود!امیدوارم برای PC هم NG باشه دیگه 60 70 هزار پیاده نشیم

12. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بر اساس برداشتها و نقدهای سایتهای مختلف بازی ( حداقل 6-7 سایت معتبر تر بازی ) بصورت خلاصه تغییراتی که تا این لحظه و این کد قراره در نسخه جدید اعمال بشه شامل این موارد میشه :

بخش گیم پلی :

- تغییر در بخش سیستم پاسکاری ( این موردو کامل توضیح خواهم داد کارهای بسیار خوبی توی این بخش انجام دادن )
    - اضافه کردن مقوله رفتارهای فردی و فردیت گرایی به بازی
    - بهبود و اصلاحاتی در اثرگذاری خصوصیات و تواناییهای مختلف بازیکنان در بازی
    - تیپها و استیلهای مختلف بازیکنان ( تعداد تیپهای بدنی توی سایتهای مختلف متفاوت عنوان شده اما من جایی ندیدم که کمتر از 7 تیپ عنوان شده باشه )
    - انیمیشنهای جدید
    - یک جا عنوان شده که خطای هند هم به بازی اضافه شده که البته میشه این گزینه رو در بازی غیر فعال کرد .
    - بهبود در ضربات کرنر
    - استفاده از سیستم ضربات پنالتی نسخه جام جهانی
    - سبکهای جدید در دویدن و حرکت با توپ ( بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو سبک راه رفتن و دویدن خاص خودشون دارند )

بخش هایی که گیمر میتونه دستکاری و ویرایش کنه :

- امکان ویرایش تور دروازه
    - امکان سیو و ذخیره کردن ریپلی ها روی هارد کنسول حتی در حالت آنلاین
    - قابل ویرایش بودن بخش صوتی بازی . شما میتونید چنت ها ( سرودها و همخوانیهای تماشاگران) و همینطور آهنگهای مورد علاقه خودتون رو به بازی اضافه کنید ( برای آغاز و پایان بازی )
    - جشن و خوشحالیهای اختصاصی ( مثل PES ) گفته میشه توی این نسخه 90 نوع خوشحال بعد از گل وجود داره .

سلام دوستان . بازی جام جهانی واسه PC نیومد ولی من چند تا سوال داشتم راجب به
    محصولات فیفا .
    1: این فرق فیفا 10 PC با کنسول چیه . که همه از کنسول تعریف میکنن
    2: NEXGEN یعنی چی من نمیفهمم.
    3. من نسخه PC فیفا 10 رو بازی کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم اصلا خوشم نیومد و
    الان PES 2010 رو روی PC بازی میکنم .
    ولی میخوام فرقشون بفهمم . تا اگه شد 360 جور کنم
    ممنون . شاید نباید اینجا سوال میکردم ولی ببخشید
    دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم ( اگه اشتباه میکنم دوستان بگن اینجا ماشالا همه حرفه ای بازی هستن آدم میترسه یک نکته فنی رو توضیح بده ) نسل های بازیو بر اساس کنسولهای رایج و فراگیر بازار تعیین میکنند . زمانیکه کنسول ایکس باکس اومد ( و PS 2 ) با توجه به سخت افزار پیشرفته این دو کنسول ( برد و چیپهای پیشرفته گرافیکی , پردازشگر بسیار قدرتمند و همینطور الگوریتم بکاربرده شده در معماری این کنسول ) سبب شد دست سازندگان بازی برای ساخت بازیهای واقعی تر ( از جهت گرافیک و جنبه های بصری مثل نورپردازی انیمیشن ها و ... , هوش بازی و موارد ریز و درشت دیگه ) باز شد . به همین جهت برای بازیهای این نسل اسم " نسل فعلی" یا همون کارنت جنریشن انتخاب شد .
    بعد از چند سال با ورود نسل جدیدی از کنسولها ( ابتدا ایکس باکس 360 و یک سال بعد PS3 ) مجددا بازیها دستخوش تغییرات و تحولات اساسی شد بنابراین به بازیهایی که برای این نسل ساخته میشند نسل بعدی ( در قیاس با نسل فعلی ) یا همون نکست جنریشن گفته میشه . به احتمال زیاد با ورود نسل جدید کنسولها یعنی 720 و PS4 شاهد نامگذاری جدیدی برای بازیها خواهیم بود .
    در این مسیر بعضی از شرکتها توی بازیهای سری بخوبی نتونستن از قابلیتهای نسل جدید استفاده کنن مثل همین PES خودمون که حتی خود سیباس گفته بود ما هنوز نتونستیم خودمونو با نسل جدید مچ کنیم و وفق بدیم اما به هر حال این بازی جزء بازیهای نکست طبقه بندی میشه چون توی بعضی از قسمتها تقریبا از بخش عمده ای از قابلیت کنسول بهره کاملی میبره مثل بخش گرافیک و کلا جنبه بصری بازی .

فیفا پی سی همون ساختار بازیهای کارنت رو داره یعنی همون چیزی که برای PS2 ساخته میشه اما نسخه کنسولی این بازی نسل بعد یا همون نکسته .

اگه به گزینه هایی مثل سرعت بازی و سرعت پاسکاری و شوت توجه بشه که دیگه این سری از فیفا به یک شاهکار تبدیل میشه.

یادش بخیر یادمه پارسال برای pes یه سری عکس جدید گذاشته بودی و ما مثل این بیکارا ساعت 3 شب عکس های بیکیفیت رو 10 برابر زوم میکردیم ببینیم که چرا مثلا تور ورزشگاه المپیکو زرد! که مثلا شاید ورزشگاه خانگی ویارئال رو ساخته باشن....
    یا چقدر من رنج و زحمت کشیدم این همه تو انجمن wenb میگشتم ببینم که آیا قابلیت untucked shirt از نمای دوربین بازی مشخصه یا نه!!!!!!!!!!!!
    یا در مورد لایسنس کردن باشگاهها و تیمهای ملی و ....................
    با این اوصاف اون خاطره خوشی بود که با شماها همراه بودم ولی امسال اینطور نیستم و اصلا اون حال و هوا رو ندارم و چون مطمئنم فیفا یه نسخه کامل رو به هوادارا عرضه میکنه و به خاطر این من کمتر از همیشه اون نگرانی ها رو دارم .pes رو هم امسال واگذار کردم به خدا.......
    ولی حسین یه وقت به این چرندیات من توجه نکنی.این بچه ها به امید خبرها و ترجمه های تو اینجا میان.اینجا بچه ها به شما و محمود و آرمین و .......... احتیاج دارن
    همیشه موفق باشی..
    توی یکی از نقدها نوشته شده بود سرعت بازی کمتر از نسخه جام جهانی و حتی نسخه 10 شده . البته هنوز برای اظهار نظر زوده چون حتی نسخه 90 درصد و حتی دموی بازی میتونه با نسخه نهایی متفاوت باشه اما از پارسال تا الان کاربران تالار گفتگوی EA این مساله رو بارها به رابطان بازی تذکر دادن و گیمرهای زیادی از این مساله شکایت کردن بنابراین احتمال کم کردن سرعت بازی برای این نسخه خیلی زیاده .

ببین این نقل قول از سایت معتبر IGN هستش :

the pace of games is noticeably slowed

جدا هم یادش بخیر پارسال چه روزهایی داشتیم با بچه ها . من که صمیمانه آرزو میکنم نسخه PC هم بصورت نکست عرضه بشه تا تمام بچه ها که PC دارن از این بازی هم لذت ببرن .

سر Fifa World Cup فهمیدم چقدر کونامی تو بعضی زمینه ها فاصله داره با Ea!!!
    این بازی جام جهانیش فوق العاده هست!دیگه فیفا 11 هم مسلما بهتر خواهد بود!امیدوارم برای PC هم NG باشه دیگه 60 70 هزار پیاده نشیم
    مهران تو که ماشالا مایه داری 60-70 تومن برات پولیه ؟ راستی کیفیت آنلاین PS3 برای این بازی چطوره ؟ فرصت کردی آنلاینشو بازی کنی ؟

......

نقد بررسی کد مقدماتی بازی از دیدگاه سایتهای گیم اسپات و IGN :

کد:

کد:
    Last edited by 4039; 10-06-2010 at 10:44.

14. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

Only pes 11

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •