گفتم فقط گوشی خوب
سامسونگ هم گ.شی خفن داره
جدیدا چیزای جدیدی میبینم گه امکانات خفنی هم داره
همون پ850 .ن80 رو قورت میده
ولی الکی میگن فقط نوکیا
البته نوکیا هم گوشی خوب زیاد داره
گفتم فقط گوشی خوب
سامسونگ هم گ.شی خفن داره
جدیدا چیزای جدیدی میبینم گه امکانات خفنی هم داره
همون پ850 .ن80 رو قورت میده
ولی الکی میگن فقط نوکیا
البته نوکیا هم گوشی خوب زیاد داره
Q1
لب تاپ رو میگی
واقعا چیز جالبی بود
نوکیا شاید...
نوشته شده توسط R@R#M@N
بزار دارم وام می گیرم اگه اضافه اومد واست می خرم
ما همقبول داریم نوکیا گوشی خوب زیاد داره. مسله اینه که یه عده قبول ندارن که شرکتای دیگه هم گوشیهای خیلی بهتری میسازن.مثلا" سامسونگ اگه بیاد یه گوشی بزنه که سیمبین باشه یه حافظه داخلی مثلا" 16 گیگ روش بزارهنوشته شده توسط metal_militia
ام پی 3 با کیفیت پخش بالا و دوربینش 10مگا باشه ولی فقط کوچیک وظریف باشه(مثل تمام سامسونگا) یه عده باز هم میان میگن بده واسه چی:
(قصدم توهین نیس فقط از این بهتر نمیشه توصیف کرد) چون عادت کردن گوشی اندازه دم..... دستشون بگیرن. ببخشید ها از این بهتر نمیشه نوکیا رو توصیف کرد . باز هم میگم نوکیا تو طراحی عقبه. حتی کسایی اینو میگن که خودشون نوکیا دارن.
(داستان شد)![]()
نه راس ميگه نوكيا گوشياش گندس مثلا وقتي من N90 رو بار اول دست گرفتم كف كردم !!! گوشي اي كه انقدر تعريفش رو شنيده بودم چرا انقدر گندس ؟؟؟؟ تازه ويبره هم نداره با اون هيكلش اما ميدونين !!! هر كسي يه كلاس كاري واسه خودش داره !!! من شخصا اگه سامسونگ يه مدل بزنه كه همه مشخصاتي رو كه دوستمون بالا گفتن روش باشه هيچ وقت حاضر نمي شم دست بگيرمش!!!!! ترجيح ميدم 6110 بگيرم اما اين اسم سامسوگ روي گوشيم نباشه !!!! البته اين نظر منه كه كلا با سامسوگ مشكل دارم نظر بقيه دوستان محترمه!!!!
ای ول این رفیقمون منطقی نظر خودشو گفت محترمه ولی اونی که میاد انتن دهی رو به سیمبیان ربط میده!!!!!!!
خندم میگیره یادش میافتم
ممنون از نظرت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)