واسه سفیدا ، واسه سیاها !
واسه لات و لوتا !
واسه چاقالو ها
واسه بچه پولدارا ...
واسه بی پولا!
واسه عروسکا!
واسه گاگولا!
واسه آنگولا!
واسه سفیدا ، واسه سیاها !
واسه لات و لوتا !
واسه چاقالو ها
واسه بچه پولدارا ...
واسه بی پولا!
واسه عروسکا!
واسه گاگولا!
واسه آنگولا!
با وجود چنین هوادرانی من ایمان دارم که این تیم از بقیه پیشی میگیره و افسانه ای میشه !
خوبه ایمان داری دوست عزیز که نمیشناسمت اگه ایمان نداشتی و شک داشتی کاری میکردم این تیم رو پیشاپیش به عنوان قهرمان جام طلایی مد نظر بگییری![]()
![]()
داوید سوازو میتونه به راحتی شیلی و سوئیس رو به جمع تیم هایی بفرسته که امید دوم شدن رو کامل از دست میدن ولی اسپانیا با وجود اعجوبه هایی که داره بردنس سخته ولی میشه مساوی گرفت ازشون
فکر کنم همه خوب فهمیدین که این تیم متعلق به یک قشر خاص نیست . . . یه تیمه برای همه افراد، برای همه جا و تیمیست برای همه فصول !!
elendil عزیز من از کودکی طرفدار این تیم بود و حتی اون موقعی که فیفا 98 بازی میکردم هندوراس رو میگرفتم !
این هندوراس چقدر طرفدار داره.
هر کی گفته برزیل پر طرفدارترین تیم ملی جهانه بیاد اینجارو ببینه.
خدا کنه بیاد بالا دل نصف بچه های فروم شاد شه.
نیاز به یاری خدا نیست تا بیاد بالا، ما یاری خدا رو تو نیمه نهایی و نهایی شاید لازم داشته باشیم... (طرفدار یعنی این!)
پس خدا یارتون.
elendil عزیز من از کودکی طرفدار این تیم بود و حتی اون موقعی که فیفا 98 بازی میکردم هندوراس رو میگرفتم !
officer جان عزیز خوشحال میشم اسم شما رو بدونم واقعا سخته اسم این دوستمون سی سا رو هم بدونم خیلی خوشحال میشم![]()
![]()
بله منم وقتی 98 بازی میکردم با هندوراس به آلمان 6 تا 6 تا گل میزدم![]()
البته یادش بخیر تکل دو پاش خیلی باحال بود
مستقیم اخراجت میکرد
![]()
این هندوراس چقدر طرفدار داره.
هر کی گفته برزیل پر طرفدارترین تیم ملی جهانه بیاد اینجارو ببینه.
خدا کنه بیاد بالا دل نصف بچه های فروم شاد شه.
چی فکر کردی دوست عزیز وقتی با سوازو نشون دادیم حمله ما جزو 4 تیم اول جام هست همه به عظمت تیم پی میبرن
من برم یه چند تا طرفدار تیراختور رو بیارم اینجا![]()
آقا من هم طرفداریم رو اعلام میکنم ، ساندیس میدین![]()
خب به نظر من پتانسیل بالا رفتن از گروه رو دارهبا دعا خیر ما و تلاش بچه ها انشا الله از گروه بالا میریم
![]()
چه قدم تعصبی هستن طرفداراش
آدم جرات نمیکنه سوال بپرسه
به هر حال امیدوارم دلتون رو شاد کنه ( هر چند بعید میدونم ، نظرم رو گفتم خواهشا تعصبی بازی در نیارین)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)