تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 67

نام تاپيک: سامسونگ S5620 Monte - امكانات بالا ، قيمت مناسب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره رفتم خریدم....یک ساعت پیش از نمایندگی شماره 2.قیمت:170 تومان.رنگ سفید-قرمزشو گرفتم....

واقعا فوق العاده است....دارم ذوق مرگ میشم....هرچی میخوام داره.....جی پی اسش فوق العاده است...تازه من هنوز هیچی سر در نمیارم...یه برنامه داره به اسم گوگل اونو باز کردم در عرض 3ثانیه مکانمو پیدا کرد.
    تازه امکان مکان یابی و رهیابی هم داره...بهت میگه از کجا بری....جالب تر این که بهت میگه این مسیر در حال حاضر ترافیک داره یانه!!!!!!!!!!جالب تر از اونم این که نقشه رو هم به صورت دیجیتال هم به صورت ماهواره عین گوگل ارت نشون میده...واقعا لذت بردم....فقط چون فعلا بلد نیستم ازم شارژ کم کرد...نمیدونم جی پی اس تنهاش چطوریه،که ازم شارژ کم نکنه...سرعت لود شدن هر جای نقشه خیره کننده است.
    پانورماشم تست کردم خیلی عالیه....در ضمن تنظیمات عکسشم خیلی جالبه...مخصوصا واسه اونایی که معنی اصطلاحا رو نمیدونن با عکس بهتون نشون میده(فوق العاده است)
    تو خود نمایندگی که بودم با همین گوشی از طریق وای فای وصل شد به شبکه یه نرم افزار جی پی اسو با حجم 2مگ در عرض 30 ثانیه دانلود کرد...هنوز ندیدم چیه،خدا کنه فارسی باشه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینا رو نوشتم که هر کی مثل من خواست بره گوشی بخره،مثل امروز صبح گول نخوره:
    امروز صبح بعد از چند سال وفاداری به سامسونگ داشتم با حرف یه آقایی که موبایل فروشی داشت،ذهنم میرفت طرف نوکیا...
    چون من بخاط جی پی اس گوشیمو عوض کردمو اینو خریدم....اون آقاهه میگفت جی پی اس درست حسابی اگه میخوای باید نوکیا بگیری...گوشی های سامسونگ جی پی اسشون نمیدونم فلانه،...رد یابی نداره،شما باید یه مسیریو اول بری بعد اونو سیو کنه،تا بعدا بهت نشون بده،گفتم یعنی اگه حتی هزینه هم ازم کم بشه،از گوگل مپش نمیشه،میگفت نه...اصطلاحات قلمبه سلمبه هم به کار میبرد...خلاصه نا امیدم کرد....ولی من بدون این که دیگه بپرسم از بس که عاشق برند سامسونگ،گفم بیخیال رفتم خریدم،ولی الان دیدم غولیه واسه خودش....
    میخواستم مثل بعضی از دوستای خوب بگم تو این قیمت عالیه و قابل قبوله ولی نمیگم....چون واقعا ارزشش بیشتره تا 220 تومانم شرف داره به بعضی شرکتای معروف دیگه که پول برندشونو میخورن...منم از این پولا ندارم خرج برند کنم....
    مرسی سامسونگ....
    سوالی چیزی در مورد گوشی داشتین در خدمتم...البته اگه بلد باشمکامپیوتریه واسه خودش:
    Last edited by mahdistar; 29-03-2011 at 18:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

اینا رو نوشتم که هر کی مثل من خواست بره گوشی بخره،مثل امروز صبح گول نخوره:
    امروز صبح بعد از چند سال وفاداری به سامسونگ داشتم با حرف یه آقایی که موبایل فروشی داشت،ذهنم میرفت طرف نوکیا...
    چون من بخاط جی پی اس گوشیمو عوض کردمو اینو خریدم....اون آقاهه میگفت جی پی اس درست حسابی اگه میخوای باید نوکیا بگیری...گوشی های سامسونگ جی پی اسشون نمیدونم فلانه،...رد یابی نداره،شما باید یه مسیریو اول بری بعد اونو سیو کنه،تا بعدا بهت نشون بده،گفتم یعنی اگه حتی هزینه هم ازم کم بشه،از گوگل مپش نمیشه،میگفت نه...اصطلاحات قلمبه سلمبه هم به کار میبرد...خلاصه نا امیدم کرد....ولی من بدون این که دیگه بپرسم از بس که عاشق برند سامسونگ،گفم بیخیال رفتم خریدم،ولی الان دیدم غولیه واسه خودش....
    میخواستم مثل بعضی از دوستای خوب بگم تو این قیمت عالیه و قابل قبوله ولی نمیگم....چون واقعا ارزشش بیشتره تا 220 تومانم شرف داره به بعضی شرکتای معروف دیگه که پول برندشونو میخورن...منم از این پولا ندارم خرج برند کنم....
    مرسی سامسونگ....
    سوالی چیزی در مورد گوشی داشتین در خدمتم...البته اگه بلد باشمکامپیوتریه واسه خودش:
    البته اون آقا هم بیراه نگفته ... نوکیا از لحاظ جی پی اس تو ایران خیلی موفق عمل کرده ... نقشه های شهرها با مکان ها و جزییات بالا را به صورت رایگان در اختیار می زاره ...

اما خوب سامسونگم ... سامسونگه دیگه ...
    فقط قبلا شنیده بودم این نرم افزاری که الان داری استفاده میکنی 30 روزه هست و باید بخریش ... درسته ؟ ببین رایگانه ... یا اینکه 30 روزس ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته اون آقا هم بیراه نگفته ... نوکیا از لحاظ جی پی اس تو ایران خیلی موفق عمل کرده ... نقشه های شهرها با مکان ها و جزییات بالا را به صورت رایگان در اختیار می زاره ...

اما خوب سامسونگم ... سامسونگه دیگه ...
    فقط قبلا شنیده بودم این نرم افزاری که الان داری استفاده میکنی 30 روزه هست و باید بخریش ... درسته ؟ ببین رایگانه ... یا اینکه 30 روزس ؟
    منظورت گوگل مپه؟!!!
    فعلا که پیغامی چیزی نداده مبنی بر این که محدودیت زمانی داره....حالا 30 روز دیگه معلوم میشه؟
    ولی تو قسمت جی پی اسش که میری...نوشته بارگیری که وقتی بارگیری میکنی،مثل این که بروز میشه و یه جا دیگش مینویسه که مدت اعتبار مثلا 158 ساعت!!!
    راستی اون برنامه که دیروز گفتم و نگاه کردم،اسمش جابینه،کاملا فارسیه و رایگان هم هست،با جی پی اس گوشی کار میکنه،دیگه ازت پول کم نمیکنه!مکان یابی هم داره،رهیابی هم داره،....نقشه به صورت دیجیتاله...
    تازه بازم نرم افزارای بهتری هم هست،میخوام برم دانلود کنم....محدودیت حجمی نداره خدارو شکر!!!!
    فقط در یک کلام بگم خوراک اینترنته،همه چیزشو تو سه سوت آپدیت میکنه،فقط کافیه یه ایرانسل توش بزاری و بسته افزایشی فعال کنی!!!صفحه های اینترنتو کامل لود میکنه،تو اینترنت فلشش هم فعاله و فایلای فلش رو نشون میده!!!
    صداشم واقعا فوق العاده است....تنظیمات اکولایزرش زیاده!!!بلندی صداشم خیلی عالیه،گوشی رو از پشت هم که رو زمین میزاری صدا خفه نمیشه!!!!
    راستی قطب نما هم داره که درست کار میکنه!!!

داره خودمونی میشه AMIRH21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

من الان یک ماهی هست این گوشی رو خریدم google map که هیچ پیقامی بهم نداده هنوز که برنامه 30 روزه باشه من چند جا دیدم که میشه گوشی رو android & bada کرد هردوش رو گوشی جواب میده دمبالشم اگه کسی چیزی میدونه بگه
    وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامه kies رو اجرا میکنم بعضی وقتا بهم ارور میده بعد گوشی خاموش روشن میشه و هرچی ریختم رو گوشی پاک میشه بعضی وقتا هم که وصل میکنم بدون اینکه چیزی نشون بده گوشی رو خاموش روشن میکنه چیکارش کنم ؟
    این هم یه فیلمه که نشون میده گوشی رو android کرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم یه firmware هست که میگن با این سیستم عامل از java میشه bada
    کد:
    من میخوام android کنم اگه کسی میدونه چطوری هست کمک کونه مرسی

6. این کاربر از AMIRH21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامه kies رو اجرا میکنم بعضی وقتا بهم ارور میده بعد گوشی خاموش روشن میشه و هرچی ریختم رو گوشی پاک میشه بعضی وقتا هم که وصل میکنم بدون اینکه چیزی نشون بده گوشی رو خاموش روشن میکنه چیکارش کنم ؟
    زنگ بزن اینجا:(8230)،وصل شو به کارشناسشون،ازش بپرس اگه تلفنی حل شد که بهتر اگه نشد ببر بده نمایندگیش،گارانتی مایکروتل مگه نگرفتی؟
    در مورد تغییر سیستم عاملشم بپرس،قطعا اگه شدنی باشه بهت میگه!!!
    من که از همین جاواش خیلی راضیم،تا حالا حدود 20-25تا نصب کردم،1دونه eror هم نداده،پرحجم ترین جاوایی هم که نصب کردم،14مگ بود!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

اره میکروتل هست از نمایندیگی گرفتم برنامه های مخصوص خود گوشی رو نصب کردی ؟
    من فقط یه فایل پیدا کردم 44 مگابایت که 66 بازی با 2 تا برنامه داشت مخصوص خود گوشی پیدا کردم برنامه های و بازی های که گرفتی از کوجا گرفتی؟
    کد:
    زنگ زدم ادرس خیابون مطهری رو داد گفت باید ببرم اونجا شما وقتی وصل می کنی این مشگل رو نداره ؟
    Last edited by AMIRH21; 07-04-2011 at 10:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره میکروتل هست از نمایندیگی گرفتم برنامه های مخصوص خود گوشی رو نصب کردی ؟
    من فقط یه فایل پیدا کردم 44 مگابایت که 66 بازی با 2 تا برنامه داشت مخصوص خود گوشی پیدا کردم برنامه های و بازی های که گرفتی از کوجا گرفتی؟
    کد:
    زنگ زدم ادرس خیابون مطهری رو داد گفت باید ببرم اونجا شما وقتی وصل می کنی این مشگل رو نداره ؟
    از همین سایتای ایرانی خودمون...تو گوگل سرچ کن:نرم افزار جاوا، تا دلت بخواد سایته!!شما لابد فقط دنبال نرم افزار سامسونگی!!!اون واسه قدیما بود،این گوشی 90 درصد بازیها و نرم افزارای جاوا روش نصب میشه،حالا هرچی میخواد باشه،البته باید دقت کنی،بازی هایی که دانلود میکنی،رزولیشنش به گوشی بخوره!!فقط بازی!
    ولی من الان آدرس منبع خود سایتایی که داخل برنامه نوشته(برنامه هایی که دارم)،رو برات مینویسم!حتما برو به همشون یه سر بزن!
    البته من نمیدونم شما چه برنامه هایی میخوای ولی خوب ضرر نداره
    samatoos.ir
    jhoobin.com
    mobinmobile.com
    mobiliha.ir
    mobile4use.com
    اینم سایتای دیگه که ازشون برنامه گرفتم:تو قسمت نرم افزارای موبایل- جاوا هر چی بدردت میخوره دانلود کن!
    topdownload.ir
    persianmob.net
    -------------.com
    و از همه مهم تر:
    جی اس ام آریا.کام
    ..........................
    راستی راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که از طریق خود گوشیت،برنامه samsungapps اجرا کن،البته اگه اینترنت گوشیت فعاله ها!بعدشم تو قاره ها گزینه middle east&africa رو انتخاب کن و بعدشم گزینه ایران و بعدشم یه سری نرم افزار هست که میتونی خیلی راحت از طریق همین گوشی دانلود کنی،از جمله نرم افزار جابین(که واسه جی پی اس رایگان گوشیته)!!البته کشورای دیگه هم هست،ولی بعضیاش پولیه
    نه،واسه من مشکلی نداره خدارو شکر.ولی خیالت راحت،ببر بده نمایندگیش،خدمات پس از فروش سامسونگ فوق العاده عالیه،سریع کارتو را میندازن!
    Last edited by mahdistar; 07-04-2011 at 15:41.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نرم افزاری من بیشتر مذهبی و ادبی و از این چیزاست،به علاوه دیکشنری عربی به فارسی،انگلیسی به فارسی و برعکس
    یاهو مسنجرم روش نصب کردم،یه برنامه جالب هست که لیست تمام شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و...توشه،خیلی زیادن،-mini opera نصب کردم-نقشه کامل تهران که از سایت شهرداری دانلود کردم(خیلی کامله)-تقویم سال 90 که خیلی جالبه و امکان یادداشت داره و مناسبتای هر روز و توضیح داده!مفاتیح الجنان و رساله احکام و چند تا کتاب شعر و...اینا رو نصب کردم.یه کتاب الکترونیکی پزشکیه،واقعا کامله!!نرم افزار دروغ سنجه که کار باهاش یکم سخته،قرانه که امکان انتخاب قاری و پخش صوتی داره و خیلی چیزای دیگه که یادم نمیاد خلاصه 183 مگ بازی و برنامه نصب کردم دیگه!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

برنامه و بازی های این گوشی 240x400 touch هست از برنامه های خود گوشی منظورم این بود حالا پنج شنبه که نبودن گفت شنبه برم گوشی رو نشون بدم ببینم چیمیشه
    راستی با کدوم kies گوشی رو وصل میکنی همون که تو سی دیش بود یا 2 رو دانلود کردی ؟
    من با wifi گوشی می رم اینترنت باخط کاری نداره
    مشگل رو خودم حل کردم مشگل از رمی که توگوشی انداخته بودم بود یه رم دیگه 4 انداختم هنوز که مشگلی نداره البطه قبلی هم 4 بود تا ببینیم چی میشه راستی اگه بازی جالبی برا گوشی پیدا کردی اسمشو بزار من بیشتر با کتابو بازی سرو کار دارم pdf بیشتر میریزم رو گوشی راستی برو تو کیبرد گوشی و بزن #1234#* چیزی که مینویسه فریمویر گوشیت هست برا عوض کردن سیستم عامل گوشیت بهش نیاز داری بدونی چی هست من هنوز دمبالشم که عوض کنم
    Last edited by AMIRH21; 08-04-2011 at 19:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •