گرافیکار شدیدا حرفت رو تایید وحمایت میکنیم.
گرافیکار شدیدا حرفت رو تایید وحمایت میکنیم.
جناب همین الان در کشورهای غربی بدترین توهینها رو به سیاستمدارها میکنن (در روزنامه ها، رسانه ها و تظاهرات) ولی کسی کاری بهشون نداره
نه تنها سیاستمداران بلکه هر کسی که فکرشو بکنی که من میتونم برات مثال بزنم ولی اینجا جاش نیست و نمیشه
پ.ن البته توهین با تهمت فرق داره و کسی که مورد تهمت قرار گرفته میتونه از طریق دادگاه اقدام کنه
چرا تیم هایی که حذف شدن تاپیک هاشون قفل نمیشه؟
اعتقاد جناب مدیر اینه که اگه کسی توشون پست نده خودشون میرن پایین...
راست میگه،اما نه درمورد بعضی ها(کره شمالی)
جناب مدير
جواب ما رو نميدي؟؟؟![]()
فکر کنم واقعا نشه چون 90% پست ها اسپم هست.
هیچ کس چیز بدرد بخوری نمی گه که بشه شمارش بشه.
همش کل کل و این تیم قهرمان می شه و اون تیم قهرمان می شه هست.
شدیدا تائید میشه!
با تمام احترامی که واسه بچه های انجمن قائلم، اما متاسفانه بعضی از عضو ها توهین کردن به تیما و بازیکنای رقیب رو یکی از فاکتور های طرفداری از تیمشون میدونن!فکر کنم همه قبول دارن که اگه ماها طرفدار یه تیم خارجی هستیم، این طرفداری صرفا فقط یه طرفداریه سادست و در واقع هیچ کدوم از ما عضوی از مردم اون کشور خارجی نیستیم!
بعضی ها خیلی جریان رو جدی گرفتند!نه بنده تا حالا لندن بودم که نفرت انگلیسی ها از آلمان ها رو بشناسم، نه امین با دیگو تو بوینس آیرس قرمه سبزی خوردند که مارادونا نفرتش رو از انگلیسی ها و برزیلی ها واسه امین تعریف کنه و نه یوسف تو انگلیس بوده که بی فرهنگی مردم انگلیس رو شناخته باشه...
به نظر من فقط مردم کره شمالی حق داره از تیم کره جنوبی به دلایل غیر فوتبال متنفر باشه و بهش توهین کنه... همانطور که فقط یه ایرانی حق داره که از اعراب بیزار باشه و اونا رو مورده عنایت قرار بده!
توهین کردن یه چیزه، کری خوندن یه چیز دیگه!
توهین کردن مربوطه به مسائل غیر فوتبالی و کری خوندن مربوطه به مسائل فوتبالی... این دوتا مثل شب و روزن!
مجموعا take it easy رفقا!
قربون همتون
یاعلی![]()
pcforlifeجان من هم مسئله نژادپرستی رو قبول دارم.نمی خوام از خودم بگم ولی اولین نفری که این موردفریاد رو زد من بودم.که مورد عنایت وتمسخور قرار گرفتم.
درسته من انگلیس نبودم،ولی به یاد ندارم ملت انگلیس رو مورد خطاب قرارداده باشم.آره اعتراف میکنم گاهی برابرطرفداران متعصب انگلیسی زیاده روی کرده باشم.اما این کاملا دوطرفه بود.
بله من انگلیس نبودم ولی آلمان چرا.سال1383من برای دیدن خواهرم آلمان رفتم(کلن)واز نزدیک با فرهنگ اونها آشنایی دارم مخصوصا به صورت تصادفی با تماشاگران(دورتموند)از طریق دامادمون(پسر عمه ام)آشنا شدم.اما علاقه من به آلمان به سال 1994برمیگرده.اینهاروگفتم بگم من میدونم دارم از کی وچی طرفداری میکنم.
اما بازهم اگر مخاطبان بنده از حرفها وپست ها(اسپم ها)ی من برداشت بد کردند ویا ناراحت شدند.معذرت میخوام.
فخن شون ناین زیخ غین سوخ(زبون شیرین آلمانی)
همتون رو دوست دارم.
Last edited by yuseph; 23-06-2010 at 14:12.
به نظر من حیف بود این تاپیکو بستیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حداقل چند روز میزاشتید و بعد قضاوت میکردید
اگه میسخواهید طرفداران فوتبال با هم خوش و بش کنند و از تیم همدیگه تعریف کنند اشتباه میکنید
فوتبال از روز اول کل کل بوده هست و خواهد بود
به نظر من طرفداران فوتبال اگه به همدیگه توهین نکنن در نقد تیم همیدگه همه جور انتقاد و کل کل ایراد نداره
اصلا جذابیت فوتبال به همین کل کل کردناس
همین الان در پرشن تولز یه تاپیک کل کل جام جهانی برقراره و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
Last edited by united; 23-06-2010 at 14:39.
این تایپیک کجاست ؟
خوب هر جا بود اومد بالا
آقا این تایپیک بن شده هارو باز کنید میخوایم اونجا پست بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)