سلام
من این گوشی رو تازه خریده ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر اونو نمیشناسه
داخل جعبش هم سی دی نبود
pc suite هم دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
من این گوشی رو تازه خریده ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر اونو نمیشناسه
داخل جعبش هم سی دی نبود
pc suite هم دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان سلام یه سر به اینجا هم بزنید خیلی توضیحاتش کامله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به نظر شما این گوشی بهتره یا X10 mini pro یا X1 ؟؟؟ من فقط میخوام با گوشیم بازی![]()
کنم و آهنگ
گوش بدم کدومشون بهتر میتونه این کارارو بکنه ؟؟؟
![]()
سلام
ابتدا بگم که این سوال ها رو به بخش مشاوره ببرید بهتره
به نظر من ویواز پرو گزینه بهتری هست
x1 که خودم داشتم و و تقریبا روی صداش نمیشه حسابی باز کرد
و x6 هم گزینه های خوبی هستنn97 mini
از این گوشی خوشم اومد این جی پی اسش که نقشه داره نقشه کامل ایرانو داره؟؟؟؟؟صفحش خوبه؟؟؟بازی نصب شده بدون کیبردش رو این می شه؟؟؟
![]()
سلام امیر اقفا شما گوشی رو واسه ایران گرفتین یا میخواستین همون جا استفاده کنین؟ آخه من میخوام بدم یه ویواز از سوید واسم بیارن میخوام ببینم لازمه رجیستر بشه و دنگ و فنگ داره یا نه مرسی
من از اونجا گرفتم واسه ايران.بايد بگم واقعا ازس راضيم.همه چيش رضايت بخشه.كاش sonyericsson روش andriod مينداخت.
در مورد update اش كسي مي دونه ؟
سلام عزيزان
ميخواستم بدونم از كجا ميتونم برنامه يا بازي براي اين كوشي دانلود كنم وايا ميشى تمش اوز كرد ؟
با تشكر
سلام، من یک vivaz pro خریدم ولی مشکلی که دارم اینکه تو گوشی یه فولدر به اسم adobe flashهست که نوش والپیپرهای فلش با فرمت swf هست. ولی مشکل اینکه نمی تونم از این فایلها به عنوان والپیپر حالت standby استفاده کنم. کسی میدونه باید چتوری از این فایلهای فلش به عوان standby wallpaper استفاده کنم. از هیچ قسمتی تو منو نمیشه انتخابشون کرد. ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.
فایل فلش رو اجرا کن بعد بزن set as wallpaper
یا یکی از تب ها رو انتخاب کن (یک چند ثانیه روش دستت رو نگه دار) بعد برو چیزی که میخای رو بزار برای اون قسمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)