دیگه دایرکت 11 رنگی نداره چون حدود 6 تا بازی از Physx پشتیبانی میکنندپشتیبانی از DX11
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
حتما جاش ته جهنمهلابد یکی از چارتها دروغگو هست دیگه...!دی:
![]()
دیگه دایرکت 11 رنگی نداره چون حدود 6 تا بازی از Physx پشتیبانی میکنندپشتیبانی از DX11
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
حتما جاش ته جهنمهلابد یکی از چارتها دروغگو هست دیگه...!دی:
![]()
Physx به کل قضیه اش با DX11 متفاوتهدیگه دایرکت 11 رنگی نداره چون حدود 6 تا بازی از Physx پشتیبانی میکنند
تمام بازیهای آینده بر اساس DX11 تولید خواهند شد چون یه تکنولوژی عمومی و فراگیر هست ولی Physx یه تکنولوژی انحصاری هست و زمان زیادی هم هست که معرفی و ازش استفاده شده و فقط 6 بازی براساس این افکتها تولید شده
و البته بشخصه هم در شرایط مساوی دو کارت ATI & Nvidia (امکانات و قیمت و...) کارتهای Nvida رو بیشتر ترجیح میدم (به دلیل پشتیبانی از Physx و Cuda) ولی فعلا شرایط از هر لحاظ که نگاه کنی بدجور به نفع ATI هست
تا حدودی موافقم باید Nvidia یک فکری به حال قیمتاش بکنهفعلا شرایط از هر لحاظ که نگاه کنی بدجور به نفع ATI هست
تا حدودی ولی در بیشتر شرایط اولویت خرید با ati هست به خصوص که کراس فایر 2 کارتش بهتر از sli دو کارت Nvidia هستامکانات و قیمت و...
از چه نظر؟تا حدودی ولی در بیشتر شرایط اولویت خرید با ati هست به خصوص که کراس فایر 2 کارتش بهتر از sli دو کارت Nvidia هست
مصرف؟
قیمت نصبت به کاراییاز چه نظر؟
مصرف؟
.....
Last edited by sasan816; 10-06-2010 at 06:35.
درستهقیمت
.....
از نظر مصرف و حرارت هم سری ATI 5000 بهتر از سری Nvidia GT400 هست
اختلاف قیمتشون چقدر باشه ارزش داره که Vapor-X گرفت؟
پس منی که دنبال اورکلا نیستم،یه چیز ارزان بگیرم بهتره.تنها تفاوت رمها با مشخصات یکسان در قابلیت اورکلاکشون هست
که برای برند های گرونتر معمولا قابلیت اورکلاکشون بالاتر هست
بین 1333 و 1600 فرکانس دیگه ای وجود داره؟
رم ارزان خوب با فرکانس 1600 و CL مناسب چی هست و با چه قیمتی؟
معذرتX58A-UD3R بهترین انتخاب هست
Asus Rampage Extrime II از قلم افتاده بود!این چطور است؟
[QUOTE=sasan816;5039581]دیگه دایرکت 11 رنگی نداره چون حدود 6 تا بازی از Physx پشتیبانی میکنند[COLOR="Silver"]
من خودم طرفدار شدید nVIDIA هستم و هنوزم دو دلم که برم سمت ATI !
اما خوب طبق فرموده دوستان فعلا شرایط از هر لحاظ که نگاه کنی بدجور به نفع ATI هست!
بالاخره چی شده DX11 یا Physx ؟
حالا اگه بخوام nVIDIA بگیرم خیلی اشتباه میکنم و خیلی قابلیتها رو از دست میدم؟
nVIDIA کارتی نداده که از DX11 پشتیبانی کنه؟یا داده اما با قیمت نجومی؟
یه جورای این سیستم مد نظرم است اما فکر کنم خیلی گرون بشه!(چقدرم مشخصه)
CPU:Intel Core i7 930=320
M.B:Gigabyte X58A-UD3R=360
RAM: patriot 1600=265 لطفا شما بفرمایید چه برند و مدلی که بهتر از این باشه
VGA:Sapphire 5770 1Gb=200
340=or 5850!
HDD:Samsung SpinPint F3 500Gb * 2=100
Power: فعلا که در انتخاب گرافیک مرددم!
Case=35
1280 یا 1420،تازه بدون پاور و مانیتور!
قیمت دقیق ندارم اما اگر واقعا این قیمت بشه یا باید مادربرد را ارزانتر بگیرم یا رم را 1333 بگیرم یا هر دو!
بهترین حرکتی که میتوان کرد برای ارزانتر شد چیست؟رم با فرکانس پایینتر یا مادربرد ارزانتر؟
با تشکر از کلیه عزیزان
10-15 تومناختلاف قیمتشون چقدر باشه ارزش داره که Vapor-X گرفت؟
خیربین 1333 و 1600 فرکانس دیگه ای وجود داره؟
Cruise Blood Iron 6Gb 1600 CL8 حدود 210رم ارزان خوب با فرکانس 1600 و CL مناسب چی هست و با چه قیمتی؟
قابلیت اورکلاک بالایی داره ولی از USB3.0 و SATA3 پشتیبانی نمیکنهمعذرت
Asus Rampage Extrime II از قلم افتاده بود!این چطور است؟
مسلما DX11 خیلی مهمتر از Phsys هستبالاخره چی شده DX11 یا Physx ؟
حالا اگه بخوام nVIDIA بگیرم خیلی اشتباه میکنم و خیلی قابلیتها رو از دست میدم؟
nVIDIA کارتی نداده که از DX11 پشتیبانی کنه؟یا داده اما با قیمت نجومی؟
خرید nvidia تو این شرایط یعنی اشتباه محض!
چرا nvidia هم DX11 داده ولی ارزونترینش 450 تومن قیمتشه!
البته قیمت X58A-UD3R حدود 330 تومن هستقیمت دقیق ندارم اما اگر واقعا این قیمت بشه یا باید مادربرد را ارزانتر بگیرم یا رم را 1333 بگیرم یا هر دو!
بهترین حرکتی که میتوان کرد برای ارزانتر شد چیست؟رم با فرکانس پایینتر یا مادربرد ارزانتر؟
و مادربرد ارزونتری نیست که از USB3.0 و SATA3 پشتیبانی کنه
رم هم می تونید SuperTalent 6Gb 1333 CL8 حدود 160 تومن بگیرید
خدا خیرت بده،ماشاالله ماشاالله چه سرعت عملی
از نظر کارای که مشکلی نداره؟میتوان این برند را هم رده CORSAIR یا برندهای معروفتر دانست؟Cruise Blood Iron 6Gb 1600 CL8 حدود 210
یکم از این بالاتر چی پیشنهاد میدید؟
پس همان X58A-UD3R را میگیرم،این USB3.0 و SATA3 داره دیگه؟قابلیت اورکلاک بالایی داره ولی از USB3.0 و SATA3 پشتیبانی نمیکنه
الان بین این دو که ظاهرا مشخصات یکسانی دارند،طبق فرمایشاتتان در پستهای گذشت این اختلاف قیمت بخاطر بحث اورکلاک بهتر است یا در کارای معمولی هم با هم فرق دارن؟رم هم می تونید SuperTalent 6Gb 1333 CL8 حدود 160 تومن بگیرید
CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1333-(3x2GB) 200000
SuperTalent 6Gb 1333 CL8 =160
اگر گرافیک 5770 گرفتم چه پاوری؟و اگر 58580 گرفتم ؟
البته فکر میکنم با توجه به این فرمایشتون
بهتره که 550 یا برا محکم کاری 600 بگیرم؟حالا اگه Memonex را پیدا نکردم از گرین با همین قدرت جواب میده یا باید بالاترشو بگیرم؟توان مورد نیازسیستم معملا با کارت گرافیکش مشخص میشه
که برای 5770 و 5850 بالای 500 وات کافیه ولی اگه قصد اورکلاک دارید بهتره بالای 550 وات برای 5850 بگیرید
این هارد که توصیه کردید بافرش چقدر است؟ایا بهترین 500GB بازار است؟چون یادمه یه مدت 500 باراکوتا 12 سیگت بهتر بود؟
من خیلی مزاحم شما شدم خیلی خیلی معذرت میخوام
و بابت تمام راهنمایهایتان تشکر میکنم
موفق و پیروز باشید
Last edited by szr; 10-06-2010 at 09:48.
شما پاورت رو بالای 550 بگیر که برای ارتقا در اینده مشکلی پیدا نکنیبهتره که 550 یا برا محکم کاری 600 بگیرم؟حالا اگه Memonex را پیدا نکردم از گرین با همین قدرت جواب میده یا باید بالاترشو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)