سلام .... شما که اینو خریدی ... کارای سنگین چطورییه؟ .... صداش چطوریاست؟ منظورم صدا کردنشه .... می تونه تا حد قابل قبولی با برنامه های مهندسی دووم بیاره یا داغ می کنه و سرعتش میاد پایین
سلام .... شما که اینو خریدی ... کارای سنگین چطورییه؟ .... صداش چطوریاست؟ منظورم صدا کردنشه .... می تونه تا حد قابل قبولی با برنامه های مهندسی دووم بیاره یا داغ می کنه و سرعتش میاد پایین
سلام. راستش من تا الان کار چندان سنگینی باهاش انجام ندادم اما توی استفاده روزمره م مشکلی نداشتم باهاش. در مورد صدا اگه منظورتون کیفیت صدای اسپیکره خیلی خوبه. اگه منظورتون سر و صدای فن و این چیزاست کاملاً ساکت و بی صداست این دستگاه. من تا حالا با برنامه های مهندسی کار نکردم و نمی دونم چه برنامه هایی هستن و در این مورد نمی تونم چیزی بگم. فقط می دونم خودش یه برنامه شبیه نوت پد برای تبدیل فرمول های ریاضی داره.
ممنون که جواب دادین ...
سلام
راستش من حدود 10 روزه 2090ee خریدم
نتایجم رو میگم
1- cpu intel core i3 330u
اولا این پردازنده نسل جدیده که 2 هسته داره و هرکدام میتونن مثل 2 هسته مجزا کار کنن یعنی به زبان ساده 4 هسته 1.2 داره میتونین با نصب gadget all cpu meter اینو ببینین یا برین توی manage گزینه device manager روی گزینه processors و چکش کنید در ضمن سری کم مصرف هستش
این پردازنده ها دارای ماتریس ساخت متفاوتی هستن و 32 نانو متری هستن یعنی میتوان تعداد سلواهای بیشتری توی ساختش بکار برد و قیاس عدد قدرت اونا با بقیه کاملان اشتباهه و حتی امتیاز دهی خود ویندوز 7 هم در انالیز اینها اشتباه میکنه
پس نگران پردازنده نباش
2- کارت گرافیک
نمیخوام باز عددو رقم بیارم اما به زبون عادی میگم 90 در صد کارت گرافیکهای بازار جلوی گرافیک ati این دستگاه کم میارن من یه بازی رو که موتورهای ساخت گرافیکی خیلی خوبی نداشت مثل necro vision روی سیستم خونگیم که cpu amd 4 هسته ای 2.6 داره و گرافیک 1 گیگ ati داره نصب کردم و بعد روی 2090ee نتایج خارق العاده بود بهتر از 1 گیگ اجراش کرد .گرافیک دومش هم نسل جدید اینتل 64 مگ هستش درکل من دربست گرافیکش رو تضمین میکنم
3- صفحه نمایش
12 اینچ led و باکیفیت اچ دی و صفحه لمسی خازنی و قابلیت مولتی تاچ هستش که اگه بگم بهش افتخار میکنم کم نگفتم همین که قابلیت مولتی تاچ داره (2 انگشتی) و میچرخه میتونه کاملا راضیت کنه و کافیه یه فیلم اچ دی باهاش پخش کنید تا از لپ تاپ های قبلیتون دلزده بشید
4- اسپیکر
اسپیکرهاش ساخت شرکت آلتک هستش و کاملا حرفه ای با تغییرات اکولایزر محسوس من قبل از 2090ee از سری دل وسترو 1400 داشتم که خدای اسپیکر لپ تاپهای دنیا هستش باید بگم که اسپیکرهای 2090 خیلی خیلی عالیه و همینکه سیستم دالبی داره دیگه نمیدونم چجوری تعریف کنم
5- گرما
کی گفته گرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
6- صدا
میترسم اینقدر بیصداس اگه یوقت فنش بسوزه نفهمم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7- وزن
9/1 کیلوگرمه نمیشه گفت خیلی سبکه ولی تجربه شخصی من میگه اگه یه شرکت بخواد با این کانفیگ واست لپ تاپ بسازه و از این سبکتر باشه حتما کلاه سرتون گذاشته
در ضمن من دوست دارم وزنشو . یه اطمینان بهت میده
8- قلم و وسایل جانبی
قلمش که خیلی راحت کار میکنه و یه دی وی دی رایتر اکسترنال همراشه که قابلیت نوشتن روی دی وی دی رو داره (light scribe) و قیمتش 110 دلاره که توی کارتونش هست
9- باطری
عمرش عالیه و حدود 7 ساعت کار میکنه
10- پد
پد این دستگاه نیز همانند صفحه نمایش قابلیت مولتی تاچ داره و حتی رو کلیداش هم میتونی کار کنی
در کل اگه میخواین 2090ee بخرین درنگ نکنین
Last edited by miticomon_2000; 24-08-2010 at 12:43.
سلام عزیز
خوبی ؟
مرسی از اطلاعات کاملت
من میخوام این تبلت رو هفته ی آینده تهیه کنم خودم ساکن رشت هستم منتها واسه تهیه کردنش تهران هم میتونم بیام
قربون دستت
میتونی بگی از کجا و چقدر خریدی و چه جوری تحویل گرفتی
دستت طلا
ممنون میشم جوابم رو بدی
دمت گرم
من از مجتمع پایتخت گرفتم
1380000
البته چون دلار گرون شده بود
طبقه دوم واحد 212 شرکت کامپیوتر دات کام
البته من پیشنهاد میکنم از شرکت جهان گستر که نمایندگی این لپ تاپهاست تهیه کنی
اون موقع این مدل رو نداشتن گفتن یه هفته دیگه میارن
البته توی رشت هم نمایندگی داره
مديريت : جناب آقای راجی
آدرس اول : رشت ، خیابان لاکانی ، مجتمع کاسپین ، طبقه 5 ، واحد 9
تلفن : 2229050 - 2225079 0131
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این لینک هم سر بزن
Last edited by miticomon_2000; 26-08-2010 at 00:23.
آقا دمت گرم
خیلی ممنون
سلام
ظاهرا TM2 با سی پی یو corei 5 هم تو راهه. بهتر نیست صبر کنیم تا بیاد؟
یا زیاد فرقی نخواهد کرد؟
شما لینکی از منبع این خبر یا نو و مدل کالاش داری عزیز ؟
بله
منبع خبر خودم . چون با چشمهای خودم دیدم
برو به آدرس زیر که برای خود سایت HP است.
قسمت Specs که کنار Overview هست رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می بینی که برای قسمتهای مختلف لپ تاپ می تونی انتخابهای متفاوتی داشته باشی.
در قسمت Processor and Graphics
2 تا سی پی یو معرفی کرده که یکی از اونها Intel(R) Core(TM) i3-330UM (1.20 GHz, 3MB L3 Cache) است و یکی دگه
Intel(R) Core(TM) i5-430UM processor (1.20GHz,3MB) w/Turbo Boost up to 1.73 GHz
این گزینه ها تا چند وقت پیش نبود و تازگی ها اضافه شده . احتمالا تا چند وقت دیگه ایران هم بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)