اشتباه
حذف شود
اشتباه
حذف شود
Last edited by sasan816; 27-05-2010 at 22:12.
ولی جدی 530 که برای core i3 هست!
چرا میزنی هواسم نبود جای 9و7 رو جابه جا نوشتم![]()
cpu رو میتونستی 425 بگیری و هسته ی چهارم با کش l3 رو فعال کنید امروز یکیش رو با مادربورد خودم انلوک کردم واقعا عالی بود و حال داد البته همون 630 هم عالیه و مبارک باشه و با فن خودش راحت تا 3.5 میتونید اورش کنید ولی صدای فن خودش یکم ازار دهندست....
5850 میتونید از برند msi تهیه کنید امروز تو شیراز قیمت کردم میگفت 315 که فکر کنم تو تهران حدود 300 بشه گیر اورد....
این آقا ساسان خیلی خوشمزه هست![]()
شما خودت نوشتي مشکل خودته چون اينجا نوشتيولی جدی 530 که برای core i3 هست!جالب این بود که 630 هیچ جا نداشتن
و جالتر این بود که همشون هم میگفتن 550 ببر خیلی از 630 بهتره
خوشمزگي از خودتونهاین آقا ساسان خیلی خوشمزه هست
بله ولی فنش اوایل زیادم صدا نمیده ولی برای سری فنوم صداش زیاده و آزار دهنده هستcpu رو میتونستی 425 بگیری و هسته ی چهارم با کش l3 رو فعال کنید امروز یکیش رو با مادربورد خودم انلوک کردم واقعا عالی بود و حال داد البته همون 630 هم عالیه و مبارک باشه و با فن خودش راحت تا 3.5 میتونید اورش کنید ولی صدای فن خودش یکم ازار دهندست....
اگه نتونم ساپفایر با همون محدوده قیمت پیدا کنم حتمآ msi میگیرم چون برندهای دیگه قیمتشون بالاست5850 میتونید از برند msi تهیه کنید امروز تو شیراز قیمت کردم میگفت 315 که فکر کنم تو تهران حدود 300 بشه گیر اورد....
البته برند his هم قیمتش تو همین محدوده هست
در کل برند خوب و خوش قیمتی هست
نه عزیز من تو پست نوشتم 550 منظورم AMD PHENOM II X2 550 بودشما خودت نوشتي مشکل خودته چون اينجا نوشتي
اینل که کلآ قضیش فرق میکنه![]()
Last edited by H.A.M.E.D; 27-05-2010 at 22:03.
خوب رئیس ایشون نوشته 550 درست نوشته 530 از کجا اومد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)