تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 36 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ويژه: مادريد در انتظار آقاي خاص

سايت گل - از نظر مطبوعات اسپانيايي براي به رسميت شناختن انتقال ژوزه مورينيو به رئال فقط امضاي دو طرف زير قرارداد تنظيم شده باقي مانده است.

مورينيو چند روز پيش گفته بود که از رئال مادريد فاصله زيادي دارد و با فلورنتينو پرس حرف نزده است. اما اين اتفاق فرداي بازي اينتر و بايرن مونيخ رخ داد.

روزنامه هاي مادريدي از قرارداد چهارساله مربي پرتغالي با دستمزد 10 ميليون يورو در سال، فهرست بازيکنان لازم، زمان و محل اولين اردوي فصل و از همه مهمتر امضاي قرارداد مذکور در روز چهارشنبه خبر داده اند.

اما اگر همه چيز تا اين اندازه مشخص و واضح است، هنوز معلوم نيست که چه مسأله اي براي بحث کردن باقي مانده است. به اعتقاد نشريه آس، پرس و مورينيو روز جمعه قبل از بازي به توافق دست يافته بودند.

مارکا و آس هر دو در مورد اينکه توافق لازم بين دو طرف حاصل شده، موافق هستند. مانوئل پيگريني هم با يک چک چهار ميليون يورويي در جيب بابت غرامت فسخ قراردادش، راهي شيلي خواهد شد.

مورينيو خيلي صريح به پرس گفته که او مايکون را مي خواهد. قيمت مهره برزيلي اينتر بين 20 تا 25 ميليون يورو است. او همچنين ميليتو، دروسي و جرارد را هم از مسؤولان تيم مادريدي درخواست کرده است. ممکن است در صورت معامله با رم بر سر در اختيار گرفتن دروسي، رئال فان درفارت را به تيم ايتاليايي پيشنهاد دهد.

مورينيو از اينکه کريس رونالدو و کاکا را در اختيار دارد اظهار خرسندي کرده است. به هرحال اين بازيکنان لوکس هر مربي را به وجد مي آورند. حتي مورينيو گفته که در بنزما قدرتي باور نکردني کشف کرده است. طبق گزارش مارکا، مورينيو از پپه، کاسياس، سرخيو راموس، آلبيول ژابي آلونسو خيلي خوشش مي آيد. ايگواين، گاگو، گوتي، درنته هم بايد اول با او حرف بزنند تا از آينده خود در تيم اسپانيايي مطلع شوند.

طبق گزارش مارکا، مورينيو به سران باشگاه گفته که اولين اردوي اين فصل رئال در ايرلند از تاريخ دوم تا نهم آگوست خواهد بود.

اهداف آقاي خاص

مورينيو در مورد تمامي مسايل ورزشي تيم اختيار تام درخواست کرده است. اين مورد حتي در مورد نوع رابطه او با مطبوعات هم صدق مي کند. در عوض او تضمين داده که در چهار سال آينده همه عنوانها را به رئال مادريد تقديم خواهد کرد. اول از هرچيز بايد رقيب منفور سفيدپوشان، بارسلونا را پشت سر بگذارد.

بعد نوبت چمپيونزليگ خواهد بود که پرس دير يا زود براي توجيه هزينه هاي گزاف راهبردي تجارت فوتبالش بايد آن را فتح کند و اين کار راحتي نخواهد بود. بارسلوناي گوارديولا از نظر ال موندو دپورتيوو روز به روز بيشتر از قبل آماده تر به نظر مي رسد. آنها از حالا ويا را از والنسيا خريده اند و فابرگاس هم از آرسنال به جمع آنها ملحق مي شود. ممکن است ايبراهيموويچ از اين تيم جدا شود و سيلوا يا ماتا هم به اين تيم بيايند. البته خيليها معتقدند که مورينيو با تفکرات دفاعي اش انتخاب خوبي براي رئال مادريد نيست.

اسپانيايي ها بازي نمايشي را دوست دارند که بارسلونا و تيم ملي ماتادورها آن را به نمايش مي گذارند.

در اينتر چه خبر است؟

اما براي جانشيني مورينيو در ميلان، چه تحولاتي در باشگاه نراتزوري در حال رخ دادن است؟ اولين گزينه مسلماً فابيو کاپلو به نظر مي رسد که البته در وهله اول ماجراجويي با تيم ملي انگليس را در جام جهاني پيش رو دارد. مربي سابق ميلان، رئال مادريد و رم بهترين راه حل براي دراختيار گرفتن ارث برجا مانده از مورينيو خواهد بود.
    او مي تواند به کار او در اين تيم تداوم بخشد و با مطبوعات رابطه خوبي دارد و به راحتي ناهنجاريهاي داخل رختکن را کنترل مي کند. اما مشکل اينجاست که کاپلو بعد از ماجراي کالچوپولي ، هرگز اسکودتويي که از يووه گرفته شده و به اينتر داده شد را به رسميت نشناخت.

گزينه ديگر سينيشا ميهايلوويچ است که چندي پيش آرزوي خود را بازگشت به اينتر و هدايت اين تيم عنوان کرده بود. مربي کاتانيا در حال حاضر نسبت به دو نامزد ديگر نشستن روي نيمکت اينتر شانس بيشتري دارد. يکي از آنها رافا بنيتس است که ظاهرا به هيچ ترتيبي با ليورپول به توافق نمي رسد و ديگري پپ گوارديولا مربي بارسلوناست که سال گذشته شش عنوان قهرماني نصيب آبي اناري ها کرده بود. گاس هيدينک و اسپالتي هم نامهايي هستند که در اين رابطه به گوش رسيده اند، ولي هر دوي آنها به تيم ملي ترکيه و زنيت تعهد دارند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/26

دلارام عظيمي

رونالدو در انتظار ورود مورينيو

ستاره پرتغالي در انتظار ورود هم وطنش به سانتياگو برنابئو است.

کد:
    2010/5/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خبر فوري: پيگريني اخراج شد

باشگاه رئال رسما خبر بركناري سرمربي شيليايي خود را اعلام كرد.

سايت گل - مانوئل پيگريني سرمربي رئال مادريد از سمت خود بركنار شد.

فلورنتينوپرس رئيس باشگاه رئال دقاقي پيش در كنفرانس مطبوعاتي خود اعلام كرد كه پيگريني اخراج شده و ژوزه مورينيو به جاي او سرمربي رئال خواهد شد...

اخبار تكميلي به زودي روي سايت گل منتشر مي شود.

کد:
    2010/5/26

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض مورينيو رسما سرمربي رئال مادريد شد

خوزه مورينيو به صورت رسمي سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا شد.

دومين سرمربي پرتغالي تاريخ تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا صبح امروز با حضور وکيلش در دفتر کار فلورنتينو پرس قرارداد خود را امضا کرد.
    اين خبر که در سايت رسمي رئال مادريد،‏ روزنامه آس اسپانيا‏، مارکا، خبرگزاري افه و چندين سايت خبري در ايتاليا و انگليس مورد تاييد قرار گرفته است در خبرگزاري فرانسه تکذيب شده و به اين صورت تغيير يافته است: مورينيو توسط وکيلش به پرس قول صد در صد همکاري داده اما پس از تعطيلات با رئال مادريد رسما قرارداد مي‌بندد.
    مانوئل پيگريني سرمربي قبلي تيم فوتبال باشگاه رئال مادريد اسپانيا پس از کنفرانس خبري بسيار جنجالي پرس از سمت خود برکنار شد.
    فلورنتينوپرس رئيس باشگاه رئال مادريد در کنفرانس مطبوعاتي اين مطلب را اعلام کرد و گفت: خوزه مورينيو به جاي او سرمربي رئال خواهد شد. به کار بردن فعل " خواهد شد " توسط پرس اين شائبه را ايجاد کرد که هنوز قرارداد رسمي با وي منعقد نشده اما وکيل مورينيو، خورخه مندس رسما از عقد قرارداد موکلش با رئال مادريد خبر داده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1 - منبع خبر رو حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی خبر رو بصورت غیرفعال قرار دهید.

توضیح: منظور از منبع، نام یا آدرس جایی است که خبر رو ازش برداشتید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویانووا، کمک‌مربی بارسلونا: وقت خود را با مورینیو تلف نمی‌کنیم!

دستیار پپ گفته مربیان فوتبال بازی نمی‌کنند.

سایت گل - تیتو ویانووا، کمک مربی بارسلونا گفته قصد ندارد درباره ژوزه مورینیو و پیوستن او به رئال حرف بزند. ویانووا البته می‌گوید مورینیو در تیم‌های قبلی به خاطر بودجه‌های گزاف موفق شده و کمپین ضد بارسلونای رئال مادرید باعث انگیزه یافتن بیشتر مردان گواردیولا خواهد شد.

ویانووا گفته است: «نمی‌توانیم وقت خود را با پرداختن به مورینیو هدر بدهیم. مگر او قرار است بازی کند؟ او نه تنها اکنون، که هیچ وقت بازی نکرده است. فوتبال کار بازیکنان است و مربیان تنها برای کمک به آنها حضور دارند. مورینیو در جنگ لفظی راحت است و دوست دارد در آن غوطه‌ور شود. او کارهای بزرگی انجام داده چون تیم‌هایش بودجه فراوانی داشته‌اند و پول زیادی خرج بازیکنان جدید کرده‌اند؛ مثل چلسی، اینتر و مادرید. رئالی‌ها دروغ‌های خود را هم باور می‌کنند. حقیقت این است که آنها از نظر انگیزه دادن بسیار به ما کمک می‌کنند!»

کد:
    2010/5/27

پیشنهاد 21 میلیون یورویی منچستر یونایتد برای یحیی توره

یونایتد به دنبال تقویت خط میانی‌اش است.

سایت گل - منچستر یونایتد قصد دارد پیشنهادی 21 میلیون یورویی برای خرید یحیی توره، هافبک ساحل عاجی بارسلونا ارائه دهد.

سر الکس فرگوسن مربی منچستری‌ها قصد دارد با توجه به مصدومیت‌های مداوم اوون هارگریوز و افت مایکل مریک و اندرسن خط میانی تیمش را تقویت کند.

فرگوسن این بازیکن 27 ساله را به عنوان هدف کلیدی خود برای تقویت خط میانی، به خصوص در بخش دفاعی در نظر گرفته است.

پپ گواردیولا مربی بارسا دوست دارد او را نگه دارد، اما اگر مبلغی حدود 30 تا 35 میلیون یورو برای او پیشنهاد شود شاید او را بفروشند.

توره پس از آن که از ترکیب ثابت دور مانده به دنبال خروج از نوکمپ است و باشگاه‌های لیگ برتری قصد دارند قبل از جام جهانی و افزایش قیمت توره او را بخرند.

کد:
    2010/5/27

بارسلونا به دنبال خاویر ماسچرانو

آبی و اناری ها بار دیگر برای به خدمت گرفتن کاپیتان تیم ملی آرژانتین ابراز علاقه کرده اند.

سایت گل - به گزارش نشریه ال موندو دپورتیوو، مسئولان باشگاه بارسلونا بار دیگر برای به خدمت گرفتن خاویر ماسچرانو، هافبک آرژانتینی لیورپول، ابراز علاقه کرده اند.

آبی و اناری ها در تابستان گذشته نیز قصد به خدمت گرفتن این بازیکن را داشتند اما به دلیل عدم توافق باشگاه های لیورپول و بارسلونا، این انتقال هرگز انتفاق نیفتاد.

وضعیت یحیی توره در تیم بارسلونا برای فصل آینده مشخص نیست و گفته می شود که شاید او در تابستان به لیگ برتر برود به همین دلیل کاتالان ها قصد دارند ماسچرانو را جانشین او کنند.

ماسچرانو تا تابستان 2012 با لیورپول قرارداد دارد اما قرمزها که با مشکلات مالی زیادی مواجه هستند، در صورت دریافت پیشنهادی مناسب، این بازین 25 ساله را خواهند فروخت.

این هافبک دفاعی آرژانتینی پیش از این برای پیوستن به بارسلونا ابراز تمایل کرده بود و عدم راهیابی لیورپول به رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان می تواند شانس او را برای رفتن به لالیگا در تابستان پیش رو افزایش دهد.

کد:
    2010/5/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پلگرینی: در رئال هیچ‌کاره بودم

از آگوست گذشته تاکنون با پرس صحبت نکرده‌ام. دوست داشتم او را به عنوان رییس بهتر بشناسم و او هم من را به عنوان مربی بهتر می‌شناخت، اما او را، چه به عنوان رییس و چه به عنوان یک شخص نشناختم.

سایت گل - مانوئل پلگرینی مربی سابق رئال مادرید فاش کرده که هرگز نمی‌توانسته دخالتی در نحوه بازی تیم داشته باشد. او گفته از آگوست گذشته تاکنون هم با فلورنتینو پرس حرف نزده است.

پلگرینی با این حال می‌گوید که او بوده که ترکیب تیم را انتخاب می‌کرده است. پلگرینی در گفتگو با آس گفته: «من هرگزنمی‌توانستم بگویم چطور باید بازی کنیم. اما با این حال من بودم که می‌گفتم چه بازیکنی باید بازی کند و در این زمینه هیئت مدیره من را تحت فشار نمی‌گذاشت که بازیکن خاصی را به میدان بفرستم.»

پلگرینی همچنین گفت که هرگز با رییس باشگاه آشنا نشد: «پرس بود که من را به مادرید آورد. نمی‌توانستم خواسته‌های او را انجام دهم و برقراری ارتباط با او بسیار دشوار بود. در کل فصل سختی را گذراندم. از آگوست گذشته تاکنون با پرس صحبت نکرده‌ام. دوست داشتم او را به عنوان رییس بهتر بشناسم و او هم من را به عنوان مربی بهتر می‌شناخت، اما او را، چه به عنوان رییس و چه به عنوان یک شخص نشناختم. من کار مهمی را در رئال انجام دادم اما رییس هر باشگاه کاملا حق دارد که جهت مربی‌گری باشگاه را عوض کند. من نمی‌توانم چیزی خوب یا بد درباره پرس بگویم. وقتی رییس را ببینم با او دست خواهم داد و خواهم گفت افتخار می‌کنم مربی رئال مادرید بودم و احساس می‌کنم اکنون کاری مهم را انجام داده‌ام.»

مربی اخراج‌شده اهل شیلی گفته هرگز درباره فروش وزلی اسنایدر و آرین روبن با او صحبت نشد: «من این دو نفر را می‌خواستم اما هرگز کسی در مادرید از من نپرسید ترجیح من چیست، این که کریستیانو و کاکا را ترجیح می‌دهم یا اسنایدر و روبن را. پرس تصمیم گرفت آن دو نفر را بفروشد و به نظرم اشتباه کرد. من هرگز رویارویی با رییس نداشتم. مربی باید نقش مهم‌تری در باشگاه داشته باشد و من در آن هنگام احساس کوچکی می‌کردم.»

مربی همچنین به کارفرمایانش طعنه زده: «کسی چه می‌داند، اگر تیم آن طور که من می‌خواستم با دو بال بازی می‌کرد شاید هر 19 بازی خانگی را می‌بردیم و 120 گل می‌زدیم.»

کد:
    2010/5/27

ستایش والدانو از کیفیت مورینیو

او می‌گوید پروژه رئال شکست خورد، نه پلگرینی.

سایت گل - خورخه والدانو، مدیر رئال مادرید از «انعطاف‌پذیری فوق‌العاده» ژوزه مورینیو، مربی آینده رئال تمجید کرده و گفته ترجیح دادن مرد پرتغالی به مانوئل پلگرینی تصمیم آسانی بود.

والدانو می‌گوید: «ما به خود حق می‌دهیم بگوییم مورینیو را می‌خواهیم و مورینیو بخشی از مادرید در فصل آینده خواهد بود، چرا که این خواسهت اوست و آن را قبلا گفته است. او با اینتر قرارداد دارد و باید به نوع دیگری از توافق هم برسیم. ما می‌خواهیم رئال به اوج برسد. مادرید باید به دنبال سروری در فوتبال اروپا باشد و به خاطر این هدف است که ما به همراه فلورنتینو پرس یک سال پیش وارد رئال شدیم و برای آن می‌کوشیم.»

والدانو ادامه می‌دهد: «مورینیو انعطاف فوق‌العاده‌ای دارد. او در پورتو به یک سبک کار کرد، در چلسی روش خود را عوض کرد و راه او در ایتالیا هم متفاوت بود. او یک انسان فوق باهوش است و مطمئن هستم که کشور، شهر و باشگاه ما را به محض درک خواهد کرد و این نکته خیلی مهمی است.»

او می‌گوید: «ما درباره شکست پلگرینی نباید حرف بزنیم، بلکه باید از شکست یک پروژه که همه درگیر آن هستیم بگوییم. به این نتیجه رسیدیم که مربی تیم باید با قدرت تیم را هدایت کند و مورینیو دقیقا این گونه است. رسیدن به توافق بر سر استخدام مورینیو ساده‌تر از توافق بر سر پلگرینی بود و به این ترتیب بود که تصمیم گرفتیم.»

کد:
    2010/5/27

ژوزه مورینیو: والدانو حق ورود به رختکن را ندارد

سرمربی پرتغالی رئال در اولین مصاحبه بلندش با رسانه های اسپانیایی از شرایط کارش در این تیم گفته است.

سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی جدید تیم رئال مادرید، در گفتگو با نشریه آس از شرایط کارش در این باشگاه و برنامه هایی که برای فصل بعد دارد، صحبت کرد.

او در مورد وضعیت گوتی نیز صحبت کرد و گفت: "واضح است که من احتیاجی به او ندارم. فوتبال رئال مادرید به اندازه کافی تهاجمی هست و ما می خواهیم جنبه های دفاعی آن را تقویت کنیم به این دلیل به گوتی نیاز نداریم. ما بازیکنانی مثل لمپارد، جرارد و دانیله ده روسی را برای پست او در نظر داریم."

او در مورد استراتژی تیم برای فصل 11-2010 گفت: "رئال باید به توازن دست پیدا کند. تیمی که می خواهد به عناوین مختلف برسد، باید بازی هایش را ببرد، و تیمی که می خواهد بازی هایش را ببرد، باید خوب بازی کند. چنین تیمی باید به نقاط ضعف و قوتش آگاه باشد و مانند یک واحد منسجم عمل کند."

"من دوست دارم که با چهار مدافع بازی کنم اما بازی هایم هم بوده که با سه مدافع بازی کرده ایم، چند بازی در چلسی و چند بازی هم در تیم اینتر. اما مطلوب من بازی با چهار هافبک است البته با دو مدافع کناری هجومی مانند اشلی کول و مایکون. در خط میانی ممکن است الماسی بازی کنیم یا سه نفره که در این صورت سه مهاجم نیز خواهیم داشت."

مورینیو همواره نشان داده که اجازه دخالت در امور فنی تیم هایش را به هیچ کسی نمی دهد و حتی اگر این فرد رومن آبراموویچ مالک متمول چلسی باشد. به همین دلیل از همین ابتدا نحوه همکاری اش با خورخه والدانو را مشخص کرده تا بعدا با او مشکل پیدا نکند.

"من معتقد نیستم که مدیر ورزشی تیم باید وارد رختکن شود و با بازیکنان صحبت کند. او می تواند در مورد خریدها و مسائلی مانند این اظهار نظر کند. کار او شفاف سازی در مورد اوضاع باشگاه است."

گوتی، بازیکن باتجربه رئالی ها پیش از پایان رقابت ها اعلام کرده بود که فصل آینده در این تیم نخواهد ماند و این مسئله کافی است تا مورینیو او را در تیمش نپذیرد.

"یک بازیکن باید با خودش و باشگاه صادق باشد. از نظر من گوتی در تیم جایی ندارد. من اظهار نظرهای او را خواندم و از نظر من این همه چیز را مشخص می کند."

از زمان بالاگرفتن شایعات حضور مورینیو در رئال، اخباری نیز در مورد حضور مایکون در این تیم منتشر شد اما سرمربی پرتغالی ترجیح داد به این زودی، اینتری ها را از خود نرنجاند.

"مایکون بازیکنی با فیزیک عالی و کیفیتی خیره کننده است. یک بازیکن کناری که این فصل 6-7 گل برای تیم به ثمر رساند. اکنون در اوج تجربه و پختگی قرار دارد. نمی خواهم بگویم که دوست دارم او را در رئال نیز در اختیار داشته باشم. در ضمن اعتقاد دارم که سرخیو راموس می تواند به بهترین مدافع جهان تبدیل شود."

کد:
    2010/5/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرسنال به بارسا: سسک تحت هیچ شرایطی فروشی نیست

سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میلرر، سران باشگاه آرسنال با رد پیشنهاد انجام مذاکرات برای انتقال سسک به رختکن بارسلونا، موجبات ناامیدی فابرگاس را فراهم آورده اند.

توپچی ها در صحبتهایی خطاب به سران باشگاه کاتالان اعلام کردند که سسک فابرگاس را با هیچ قیمتی به فروش نمی رسانند و این در حالی بود که سران باشگاه بارسا روز چهارشنبه با پیشنهادی وسوسه کننده برای خریداری سسک ابراز تمایل کرده بودند.

البته سران بارسا هنوز پیشنهادی رسمی برای جذب این ستاره ارائه نکرده اند ولی سران باشگاه لندنی در صحبتهایی به سران باشگاه اسپانیایی هشدار داده اند که تحت هیچ شرایطی حاضر به نشستن برسر میز مذاکره نیستند و به آنها یادآور شده اند تا بهتر است که وقت خود را تلف نکنند.

هنوز 5 سال دیگر از مدت زمان قرارداد سسک با باشگاه لندنی باقی است ولی این ستاره جوان در هفته های اخیر از تمایلش برای پیوستن به بارسلونا گفته است. او روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که او این ماجرا را به دست ونگر سپرده است.

کد:
    2010/5/27

مایکون: برای تصمیم گیری عجله ای ندارم

مورینیو خواستار حضور مدافع برزیلی در سانتیاگو برنابئو است اما او نمی خواهد با عجله تصمیم گیری کند.

سایت گل - در حالی که مورینیو از هر تمهیدی برای کشاندن مایکون به رئال مادرید استفاده می کند، مدافع برزیلی اینتر اعلام کرده است که در مورد آینده اش برای فصل آینده پس از رقابت های جام جهانی تصمیم گیری خواهد کرد.

مورینیو امروز در مصاحبه با روزنامه آس گفت: "من نمی توانم انکار کنم و بگویم که او را نمی خواهم. اما احساس می کنم که سرخیو راموس می تواند به یکی از بهترین مدافعان راست دنیا تبدیل شود. من فکر می کنم زمان آن فرا رسیده تا مایکون تجارب جدیدی به دست بیاورد."

اما مایکون اکنون تنها روی رقابت های جام جهانی تمرکز کرده است و پس از این رقابت هاست که با بررسی شرایط، تیم آینده اش را انتخاب خواهد کرد.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "پس قهرمانی در سری آ، کوپا ایتالیا و چمپیونز لیگ، می خواهم چهارمین جام را نیز به دست بیاورم، قهرمانی در جام جهانی با برزیل. پس از آن در مورد آینده ام تصمیم گیری خواهم کرد."

کد:
    2010/5/27

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می دونم اینجا بیشتر پستای خبری داده میشه ولی من یه نظری داشتم
    نمی دونم چرا مورینیو این قدر اصرار به خرید مایکون داره. درسته مایکون شاید الان بهترین مدافع راست جهان باشه. ولی رئال همین الانش هم سرجیو راموس رو داره که بازیکن خیلی بزرگی هستش و شاید اون چنان از نظر فنی با مایکون فرق نداشته باشه.
    یه سوال پیش میاد که اگه مایکون به رئال بره تکلیف سرجیو راموس چی میشه. درسته سرجیو راموس می تونه توی پستای دیگه مثل دفاع وسط هم بازی کنه ولی پست اصلیش دفاع راست هستش. با وجود دو تا از بهترین بازیکنان در یک پست انتخاب کردن اونا خیلی سخته. مگر اینکه زئال بخواد سرجیو راموس رو بفروشه که بعید می دونم همچین بازیکن بزرگی رو از دست بده.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

می دونم اینجا بیشتر پستای خبری داده میشه ولی من یه نظری داشتم
    نمی دونم چرا مورینیو این قدر اصرار به خرید مایکون داره. درسته مایکون شاید الان بهترین مدافع راست جهان باشه. ولی رئال همین الانش هم سرجیو راموس رو داره که بازیکن خیلی بزرگی هستش و شاید اون چنان از نظر فنی با مایکون فرق نداشته باشه.
    یه سوال پیش میاد که اگه مایکون به رئال بره تکلیف سرجیو راموس چی میشه. درسته سرجیو راموس می تونه توی پستای دیگه مثل دفاع وسط هم بازی کنه ولی پست اصلیش دفاع راست هستش. با وجود دو تا از بهترین بازیکنان در یک پست انتخاب کردن اونا خیلی سخته. مگر اینکه زئال بخواد سرجیو راموس رو بفروشه که بعید می دونم همچین بازیکن بزرگی رو از دست بده.
    دقیقا من هم همین نظر رو دارم.راموس از مایکون هم جوون تره شاید استقامتش به مایکون نرسه ولی روحیه ی تهاجمی بیشتری نسبت به مایکون داره.تازه از مایکون هم خوشگل تره! در کل مورینیو با یه سری افراد خاص کار می کنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با اینکه طرف دار رئالم ولی پرس ناامیدم کرد!!
    اون هم مثل تو ایران تو کار سرمربی دخالت میکنه بعد میخواد تیم موفق هم بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •