نسخه دمو هست
نسخه اصلی طبق اعلام Game spot امروز باید بیاد
نسخه دمو هست
نسخه اصلی طبق اعلام Game spot امروز باید بیاد
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه .... پسر ....
چرا اینو زودتر نشونم ندادی ؟
خدا خیرت بده .![]()
شما مطمئنی؟؟؟ اکثر سایت ها هم واسه فروش گذاشتند...
فردا هم نسخه اصلیش رو میفروشن
دو سر و چند سر سود کردن تو ایران امری رایجه
Last edited by worldclass; 28-09-2010 at 21:11.
نه عزیز نسخه دمو نیست.
چون اگه دمو بود دلیلی برای کرک شدن نداشت!
ولی نسخه ای که من دانلود کردم کرک شده است، درضمن از حجمش هم میشه فهمید که کامله!
از نظر حجم هم دقیقا مثل نسخه 360 بازیه!
بازی کامل با کرک اسکیدرو امروز منتشر شد.
Last edited by Amin.P30; 29-09-2010 at 14:42.
دوستانی که نسخه استیم رو داشتن ! همون دمویی که تو بخش خبرهای کوتاه گفتم چطوری باید از طریق steam دانلود کنید ! یه کرک واسش اومده که بازی رو تبدیل به کامل می کنه (چون در واقع شما با دانلود کردن نسخه دمو کل بازی رو دریافت می کردید و فایل اجرایی شما رو محدود می کرده !) .. حالا کاری که شما لازم دارید این هست که از طریق استیم که دمو رو دانلود کردید , برید داخل شاخه steam و شاخه lara croft and .... رو پیدا کنید ! کل اون شاخه رو کپی بگیرید و بریزید تو قسمت دیگه ای از درایوتون (ترجیحا کلا یه درایو دیگه) ... بعد کرک زیر رو دانلود کنید و بریزید تو شاخه بازی ! حالا فایل اجرایی جدیدی که به شاخه اضافه شده رو اجرا کنید ! از انجام نسخه کامل لذت ببرید !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی الحق که بازیه باحالیه مخصوصا تو حالت دو نفره !!! خوش بختانه حتی با یک سیستم هم میشه دو نفره بازی کرد ! یه نفر با کیبرد و یه نفر با دسته xbox (بقیه دسته ها رو تست نکردم) ... البته اگر 2 تا دسته ایکس باکس هم داشته باشید با دو دسته هم میشه بازی کرد ....
واقعا حرکتها ترکیبی زیبایی در بازی طراحی شده .. بعضی از تــله ها(این تله رو همینطوری می نوشتن ؟) نیاز به همکاری دو نفره داره برای فرار کردن ازش که وقتی تو حالت coop مود بازی کنید هیجانش خیلی بیشتر میشه (چون تو حالت تکنفره شخصیت دوم توسط خود کامپیوتر کنترل میشه و زیاد دست آدم باز نیست برای حرکات دلخواه) .. مثلا لارا با استفاده ازون گرپل (همون تنابی که پرتاب می کرد اینور اونورو می گرفت) می تونه برای نفر دوم پل درست کنه ! مثلا کلید یه دری اون طرف محیط بازیه و با پرش یا هر چیز دیگه ای خود لارا تنها نمی تونه بره اونطرف , کافیه یه چیزی اون طرف باشه که تناب لارا بهش گیر کنه , تناب رو پرتاب می کنه و اون نفر دوم که همراش هست میپره رو تناب و میره کاری که اون طرف لازمه انجام بشه رو انجام میده ...
یا مثلا اون مرده (لایت که اسمش یادم نیست چی بود) نیزه پرتاب می کنه ! جایی که لارا به خواد از یه دیوار بره بالا و ارتفاع لبه بالایی زیاد باشه .. مرده یه نیزه یا دو تا نیزه پرتاب می کنه رو دیوار و لارا از نیزه های اون میگیره میره بالا و کار مورد نظر رو انجام میده ... واسه لبه های کوچکتر طرف سپرش رو بالای سرش نگه میده و لاره میپره بالا سپر اون بنده خدا و حرکات ترکیبی دیگه ....
انجام دادن این بازی از چه از نظر حرکات ترکیبی چه نظر پازل ها به همگان توصیه میشه (مخصوصا حالت دو نفره) ...![]()
Last edited by djmd; 29-09-2010 at 21:26.
من بازی رو تموم کردم، بازی قشنگی بود من که خوشم اومد فقط یکمی کوتاه بود. نکته جالبش اینه که نصف بیشتر سلاح ها و Achievement ها رو باید با امتیازات و جستجویی که توی مراحل میکنی بدست بیاری من که بازی رو تا آخرش رفتم ولی نصف بیشترشون رو نتونستم بگیرم.
بازی هم یه هفتهای هست اومده نمیدونم چرا میگین تازه اومده!؟ در ضمن نسخهای که من گرفتم Precracked بود و هیچ کرک اضافیهای نداشت بازی رو که نصب میکردی اجرا میشد.
ولی من هرچی فکر می کنم .. همون مرحله اولش که تو دمو هم هست ... اون آخرش مردیم از خنده !
قضیه این بود که آخرش یه تله بود که مثل راه پله بود و 7 8 تا پله خیلی بزرگ داشت (یه چیزی حدود 10 برابر لارا بود هر کدوم از پله ها !) اینها هر کدوم تقریبا حدود 7 8 ثانیه وقت داشتی بری رو پله بالایی ! وگرنه پله ها بسته میشد و شدیدا میرفتی تو سیخ ها ! آخ آخ ما هم با این پسر خاله iqمون نشسته بودیمهر کدوم از پله ها شیوه خودشو داشت باید تو 2 3 ثانیه تصمیم میگرفتی و می فهمیدی که ازین پله با چه حرکت ترکیبی بری بالا ! یه جایی بود باید می رفتی بالا سر اون یارو مردک ولی هر چی می پریدی نمی رسید به لبه ی بالایی , بعد از 7 8 بار مردن و سوراخ سوراخ شدن آقا تازه کشف کردن که وقتی لاره میره بالا سپر اون مرده , اون مرده باید بپره بعد همزمان که رسید در اوج پرشش لاره باید بپره لبه رو بگیره سریع برگرده و تنابشو بندازه پایین اون یارو بیاد بالا ! تو همین حال باز همین پله ای که تازه رسیدی روش داره بسته میشه همه ی این اتفاقا تقریبا تو 7 8 ثانیه باید بیوفته .. حالا شما حساب کن دفعه اول داری بازی می کنی چقدر غافلگیر میشی ...
.. فازی میده خدایی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)