واقعا توپه با اینکه من 3 جی تی ای 5 خریدم ولی بازم می خرم
واقعا توپه با اینکه من 3 جی تی ای 5 خریدم ولی بازم می خرم
سلام برهان جان..
اتفاقا تو اون لینک هایی که دادم تا صفجه سنگین نشه سانتافه هم هست.
برهان جان در مورد سانتافه نقش مهمی رو برای ما ایفا کردند...
این جی تی ای خیلی با جی تی ای هایی که می دن بیرون فرق داره ...![]()
حالا چرا آموزش رانندگی کوثر !
راستی نمیخواید این اسم Gta رو از اسم بازی بردارید؟؟؟ gta tehran خوب یه اسم جدید بذارید همش که نمیشه gta باشه!!
من پيشنهاد ميكنم داستان در مورد يه يارو باشه از نيروهاي يگان ويژه ارتش كه بدليل نا فرماني از ارتش اخراج شده.
مياد تو محلشون ميفهمه كه يكي از اعضاي خانوادشو(ترجيها مادر) طالبان گروگان گرفته تا براشون يه سري كاراي جاسوسي تو ايران انجام بده اونم اين كارارو ميكنه تا مراحل آخر به پايگاه افراد طالبان نفوذ ميكنه و مادرشو نجات ميده. بعد با ارتش همكاري ميكنه و آخر اعدام ميشه.
دراماتيك شد نه؟
با اين داستان هم بنياد ازتون حمايت ميكنه هم ممكنه تو جشنواره ي رسانه هاي ديجيتال بعدي جايزه بگيريد و هم از به عنوان چهره ي ماندگار ايران انتخاب بشيد
ولي داستان خوبيه نه؟
خوب اونا دارن براي gta يه مود ميسازن بازي كه نميسازن. به نظرم بايد حتما اسم gta روش باشه اينجوري حق كپي رايت رو رعايت كردن.
سلام دوستان
King Of The King عکس اولی که پیکانه تو بازی هست؟
ماشین باحالی نه این ساخت منه![]()
سلام..
خوب منم زدم بالای عکس کاری از سعید..
البته این عکس ماشین هایی که واستون گذاشتم معلوم نیست کدوماشون تو بازی قرار بگیره یا نه..چون مثلا ما از خودروی پیکان سه چهار تا ساختیم و باید یکی یا دو تاش رو بذاریم که من عکس دک دست نداشتم و این عکس پیکان سعید رو گذاشتم..پیکان های قشنگتر از این هم هست که بعدا عکساشو می ذارم..راستی سعید چان اگه دوست نداری از پیکانت استفاده نکنیم...
داستان خوبیه ولی فعلا باید صبر کنیم..
در ضمن در مورد اخزین جملت باید بگم که در اشتباه هستی..
ما مد نمی سازیم ما داریم مپ تهران و ماشین های تهران و شخصیت ها و خیلی چیز های دیگه رو می سازیم و اصلا ربطی به مد نداره!!
در مورد این که اسمشو کلا عوض کنیم هم فکر خوبی هست...اگه کسی اسم خوبی برای این بازی داره بگه..
خوب ساخت يه مپ براي يه بازي از قبل طراحي شده مده ديگه نه؟!!!
براي اسم بازي اگه ميخواين تغيير بدين فكر ميكنم بعد از مشخص شدن داستان بايد اين كارو بكنيد.
ببین ما خودمون مپ تهران رو با تری دی مکس می سازیم ..
از قبل طراحی شده دیگه چیه؟!!
در مورد اسم هم حق با شماست و باید اول داستان رو مشخص کنیم ولی مثل اینکه کسی داستانی به جز شما برای این بازی نداره ..
البته داستان های دیگه توسط اعضای گروه ساخت بازی داده شده که بزودی یکیش رو انتخاب می کنیم..
راستی مغازه هم تو شهر گذاشتین؟ مثل باشگاه یا اسلحه فروشی.
مغازه که خیلی مهم هست ..
حتما می ذاریم ..
فقط اگه کسی تکسچر مغازه داره حتما بذاره ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)