من 32b650 سامسونگ دارم...با usb دي وي دي پخش ميكنه طلا....فقط مشكل زيرنويس دارم كه نميشه بيارمشون ...
در مورد سوني نميدونم ...
من 32b650 سامسونگ دارم...با usb دي وي دي پخش ميكنه طلا....فقط مشكل زيرنويس دارم كه نميشه بيارمشون ...
در مورد سوني نميدونم ...
اقا من کنتراست رو پرسیدم نه رفش ریت که فرمودین 120
مثال کنتراست بی 7000 یک به سه میلیون می باشد و بی 690 یک به صد هزار می باشد
این عدد را برای EX700 سونی می خواستم
در خصوص فرمت HD در پورت USB منظور اینه که مثلا بی 7000 فرمت دایویکس را پخش می کنه ولی اچ دی دایویکس رو ساپورت نمی کند
ولی توی ریویو سونی دیدم چند مدل فرمت اچ دی رو ساپورت می کرد
سلام فرق C650 با C630 چیه؟ هر دو توانایی پخش فیلم یکسانی از طریق USB دارن؟ علت اینکه قیمت سری C از سری B تو بازارهای بین المللی کمتره چیه؟ آیا سری جدید کیفیت یا قابلیتهای کمتری دارن؟ راستی مدل اروپایی اینها هم تو بانه هست؟
سلام این هم لیست مقایسه ای در مورد مشخصات تمام مدلهای سال 2010
بر اساس جدولی که دوستمون گذاشتن فرقش نداشتن برنامه های سامسونگ یا همون کتابخونه دیجیتالیه. اما من دفترچه اشو خوندم داشت![]()
C سری 2010 و جدید سامسونگ هست که تازه وارد بازار شده برای همین کمه سری B برای سال 2009 هست.
فرق اصلی C630 و C650:
1- مدل C650 صفحه glossy داره و مدل C630 صفحه مات داره، صفحه مات انعکاس نور کمتری داره و برای مکانهای پرنور بهتره ولی صفحه براق C650 به نظر شفافیت بیشتری داره.
2- مدل C650 کانتراست بیشتری داره 1 به 150 هزار هست برای C630 کانتراست 1 به 120 هزاره.
3- مدل C650 از اینترنت tv و سامسونگ App پشتیبانی میکنه (که شاید تو ایران خیلی استفاده نداشته باشه چون معمولاً تلویزیون رو به اینترنت کسی متصل نمیکنه اینجا).
4- مورد آخر هم شکل ظاهریشون هست.
کلاً اگر از قیافه C630 نسبت به C650 خوشت بیاد با توجه به اختلاف قیمتش انتخاب بهتریه.
![]()
![]()
سلام
قیمت 40 اینچ این دو مدل تو بانه چقدره؟
چند تا شماره از مغازه دارهای معتبر بانه میتونید بدید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فروشگاه دیگه ای هم میشه معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)