نمیدونم دیدین یا نه اما اگه ندیدین ببینین : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه
نمیدونم دیدین یا نه اما اگه ندیدین ببینین : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه
دموی بازی هم 11 روز دیگه یعنی 25 ژانویه روی XBL , PSN قرار میگیره
![]()
یه تریلر کوتاه ولی باحال از بازی اومده که مخصوص من و نوید هستش......... .اصلا مشخصه که چقدر این کلیف تو بازی نقش داشته ..خشونت زیبای صحنه ها نشون دهنده حضور کلیف هستش(البته خشونت این بازی مثه گیرز واقع گرایانه نیس و کمی بیشتر اغراق شده که ما هم خوشمون میاد
)
هیچی دیگه اینم تریلر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
F*Cking Awesome : دی
فوق العاده بود واقعا . دیگه برای دموی بازی هم دارم بال بال میزنم چه برسه به نسخه ی کامل
مرسی مراد . خیلی قشنگ بود. فقط محیطش خیلی زندس. کاش فضای مرده تری داشت تو مایه های گیرز.
Gears 3 هم دیگه مثل قدیم اون محیط خشک و مرده رو نداره ! فکر کنم اینطوری بهتره باشه و واقع گرایانه تر باشه ! محیط مرده و خشک خیلی اعصاب رو بهم میزنهمرسی مراد . خیلی قشنگ بود. فقط محیطش خیلی زندس. کاش فضای مرده تری داشت تو مایه های گیرز.ناراحتی اعصاب گرفتیم سره گیرز 1/2
![]()
چی شده؟: دی
خدا بگم عمو بیلی رو چه کنه؟
روز معرفیش در پوست خود نمی گنجیدیم ولی حالا که داره عرضه میشه میبینیم قفل جدید اومده و نمیشه بازی کردش: دی
هیییییییییی روزگار
lol and FU <EPIC> i prefer to say EPIC FAIL !
don't release this game for PC .. plz u n00bZ
---------------------------------- تکراری -----------------------------------
Last edited by djmd; 17-01-2011 at 20:28.
ها نه مجید جون
دمو نمیاد نه خود بازی... حالا اومدن یا نیومدن دمو اصلا مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)