در کل من متوجه شدم الان با وجود در اومدن اچ دی پلیرها و یا همون مدیا پلیرها هیچ توجیهی نیست واسه خرید دی وی دی پلیر.چرا؟
اولا که دی وی دی ها همشون اکثر فرمتهای دی وی دی رو ساپورت میکنن و بسیاری از فرمتهای دیگر رو ساپورت نمیکنن.مثلا یک نوع divx پخش میکنن.اما همین فرمت انواع و اقسام فرمتهای دیگه داره و انواع رزولیشن های مختلف.از اون طرف فرمت های محبوب و پر کاربر avi و flv وmpeg2 وmpeg4و خیلی دیگه رو اصلا هیچ کدوم و هیچ مدلی ساپورت نمیکنن.قیمتهاشون هم بالا هست.مدیا پلیرها هر فرمتی که بخواین ساپورت میکنن.البته اونها هم انواع و اقسام مختلف دارن و بعضی هشون ممکنه ی سری از فرمتهارو پشتیبانی نکنه اما حداقل فرمتهایی رو ک پخش میکنن رو بهترین دی وی دی پلیرها و گرونترین اونها نمیتونن پخش کنن.
از طرف دیگه مدیا پلیرها طیف گسترده ای از زیرنویس هارو ساپورت میکنن اما دی وی دی ها هنوز با این قضیه مشکل دارن.در ضمن بعضی از مدیا پلیرها به راحتی زبان فارسی رو ساپورت میکنن و حتی میشه رنگ،فونت،بزرگی و کوچکی و حتی جای فونت رو هم تغییر داد تا بهتر خونده بشن!!!!کاری که هیچ دی وی دی پلیری قادر به انجامش نیست.
انواع فرمت های پشتیبانی شده در یک مدیا پلیر :
فرمت های تصویری مورد پشتیبانی :MKV, ISO (DVD & BD BluRay), AVCHD, MTS, M2TS, AVI, VOB, MOV, MP4, MPG, TS, WMV, DAT, IFO, RM, RMVB, M4V, ASF, FLV, XviD, DivX 3/4/5, DVD Menu, H.264, 3D SbS & TaB فرمت های صدای مورد پشتیبانی : MP2, MP3, OGG Vorbis, WMA Standard (DRM, Pro & Advanced Profile are not supported), PCM, LPCM, MS-ADPCM, LC-AAC, HE-AAC, COOK, RA-Lossless پشتیبانی از صدای HD 7.1 : DTS Dmix TrueHD Dmix DTS-HD MA Dmix DTS Pass TrueHD Pass DTS-HD MA Pass
هر فرمتی ک تا حالا اسمش به گوشتون هم نخورده رو میتونید ببینید!!!
به نظر من نه دی وی دی پلیرها و نه بلوری پلیرها هیچ توجیهی واسه خرید ندارن چرا؟چون شما میتونید به راحتی ی بلوری پلیر رو با کابل ساتا و یا یو اس بی به مدیا پلیرها وصل کنید و انواع دی وی دی و بلوری و سی دی وغیره وذالک رو باهاش ببینید.
قیمت این دستگاه ها از 280 تا 500-600 متغیر هستند.
چند مدل مدیا پلیر هم هستند که آندروید جیلی بین دارن!!!یعنی این امکان رو به تلوزیون های معمولی میدن که مثل یک تلوزیون هوشمند باهاشون بازی کرد و به اینترنت رفت.و کلی امکانات دیگه که از حوصله من و تایپم و این فروم خارجه.پس توصیه من اینه که دیگه حتی هزارتومن هم پای دی وی دی پلیر پول ندید.هرچی بخواین توی دنیا مدیا پلیرها هست.اون هم با بالاترین امکانات و بیشترین ساپورت زیرنویس و فرمتها.
البته این دستگاه واسه نمونه بود که هرکس به اینجا سر میزنه ی اطلاعات مختصری پیدا کنه و بعد به منبع این خبر بره و اطلاعاتش تکمیل بشه.
این هم عکس از ورودی و خروجی های این دستگاه ک البته ی دستگاه رده متوسط محسوب میشه و بالاتر از این هم هست
از مدیریت خواهش میکنم این پست رو پاک نکنن و یا حداقل اگر جاش اینجا نیست منتقل کنن و لینکش رو همینجا بذارن.خود من واقعا ماهها اذیت شدم تا به این تجربیات رسیدم.ممنون از همکاریتون
منبع هم این سایت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدیا پلیرها همه چیز رو ساپورت میکنن.دو بعدی.سه بعدی.انواع و اقسام فرمتهای تصویری و صوتی و عکس.انواع زیرنویسها و...
این هارو یادم رفت بگم که این نوع دستگاه ها هم دارای هارد داخلی هستن و هم بدون هارد.یکی مثل من ی هارد2ترابایت داره و خیالش راحته از هارد میره دنبال ی دستگاهی که هارد نداره و ارزونتر به پاش درمیاد.یکی هم هارد نداره پس با خرید یک مدیا پلیر دارای هارد داخلی هم هارد خودش رو تهیه کرده و هم مدیا پلیرشو.بعضی هاشون قابل ارتقا هم هستن یعنی هاردشون رو میشه ارتقا داد.هاردهاشون تا اونجایی ک من میدونم 2.5اینچی ان وبدون آداپتور و3.5اینچ با آداپتور.زیاد در این مورد تحقیق نکردم چون ی مدل ساده واسه من کافیه.چون هارد دارم.
این آنتنی هم ک میبینید وای فای دستگاه هست واسه اینکه با بعضی از گوشی ها سینک میشه و میشه به صورت بیسیم فیلم رو روی دستگاه مشاهده کرد.و یا میشه به کامپیوترتون وصل کردش و فیلمهای درون سیستم رو به صورت بیسیم به دستگاه انتقال داد و روی تلوزیون دید.واقعا امکانات بالایی دارن.
راستی این رو بگم که مدیا پلیرهایی مثل وسترن دیجیتال و سیگیت گچ پژ رو نشون نمیدن توی زیر نویس و زیر نویسهای فارسی رو جدا نشون میدن که هنوز نرم افزار یا چیزی برای این قضیه پیدا نشده.
اما دستگاهی ک من عکسش رو گذاشتم این مشکل رو نداره و همه جوره پارسی رو پشتیبانی میکنه.در ضمن انواع و اقسام فایلهای سه بعدی رو ساپورت میکنه حتی iso!!!!
سوالی بود در خدمتم.روز به روز علاقه مند تر میشم به این نوع دستگاها و در اولین فرصتی که ی دستگاه تمام عیار پدا کنم میخرم ی مدلش رو.
ببخشید که غلط املایی و اشتباه تایپی دارم.اگر دوستان بیشتر راجع به ای نوع دستگاه ها میدونن حتما همینجا تجربیاتشون رو بذارن تا بقیه استفاده کنن.بنظر من بلو ری ها نیومده بازنشسته شدن با این دستگاه های فوقالعاده.