تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 58

نام تاپيک: کتاب مقرراتی برای شوهرها( جیمز دیل و سارا بت اندرو )

اگه نباشه جاش خالی می مونه sepideh_bisetare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

کهنه بچه را عوض کنید
    دست از شکایت بردار ، تو مرد بزرگی هستی ، انجامش بده . اگه می تونی کرم باریکی رو تو قلاب ماهیگری بذاری ، می تونی یه پی پی کوچولو رو تمیز کنی (بعلاوه سه بر یکه که صرفاً جیش کرده باشه )

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

به ترموستات دست نزنید
    بیشتر وقتا ، بیشتر زنها بیشتر از بیشتر مردا سردشون می شه . اونا دوست دارن حرارت ترموستات رو بین 30 تا 40 درجه تنظیم کنند و زیر لحاف پر قو بخوابن . بعد یه روز یائسه می شن و یه دفعه 15 تا 35 درجه داغ تر از مردها میشن . اونا در هر اتاقی سیستم خنک کننده مرکزی ، کولر گازی ، پنکه های سقفی و قطعات یخ می خوان و دما رو در درجات یه رقمی تنظیم می کنن . تو چه کار می کنی ؟ هیچ . فقط باهاش بساز . برای بیست سال اول زندگی زناشویی عرق کن . بعد طی تغییر بزرگ ، یه پولیور یا پالتوی کلاه دار اسکی بخر . مهم نیست چقدر گرم یا سرده ، اصلاً به اون اهرم کوچیک ترموستات دست نزن . نذار از اون خظ قرمز بالا یا پایین بره . آخه این انصافه ؟ (( نه کی گفته اصلاً ازدواج انصافه؟)) تبصره : اگه کلافه شدی ، چند دقیقه ای سر تو تو فریزر کن یا دستات رو روی اجاق ،گرم کن .

2. 3 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

6 سلام

سلام سپیده خانوم خسته نباشید....
    من با خوندن این کتاب و یکم ایده از خودم تونستم موفق بشم.
    قبل از حرفم اینم بگم اصلاً نمیخوام در مورد مشکل ازدواجم حرفی بزنم و نظر بخوام فقط میخوام کمی در مورد موضوعات کتاب بگم و بس.
    الان 2 روزه که دعوا نمیکنیم(به خاطر توجه کردن من به این کتاب البته فقط یک موضوعش چون بقیه رو داشتم).
    ای کاش این کتاب مقرراتی برای زنها رو یجور بهش بگین که اون بخونه.
    فقط یه مشکل هست....البته برای من خیلی بزرگه واقعاً...
    من صبح میرم سر کار 7 تا 2 و چون کارم فکریه بسیار خسته کنندست و برگشتنی اصلاً چشمام باز نمیشه...بعد 2 ساعت میخوابم و کمی استراحت دوباره میرم سر کار 10 تا 11 شب(البته بعضی وقتها).
    راستی اینو بگم ما ازدواج نکردیا.خودتون میدونید دیگه.
    حالا من به خاطرش شبا تا ساعت 3 بیدار میمونم تا اینکه خودش خوابش میبره...
    حالا به نظر شما این بی انصافی نیست که من ظرفای خونه رو بشورم و کهنه بچه رو عوض کنم و یا کارای دیگه رو انجام بدم....
    اینجای کتاب یه خورده اذیتم کرده به هر حال اگه من یک مردم تمام کارای بیرون باید با من باشه و کارای توی خونه با خانوم..
    راستی من احساس میکنم شما بسیاری از کتاب رو به علت مسائلی سانسور میکنید؟درسته یا تمام مطلب کتاب رو میزارید؟

سر اخر هم بگم از لطف هر دوتاتون ممنونم که اینقدر با فکر باز و دیدی روشن عمل میکنید چون من که تا به اینجا موفق بودم.

موفق باشید.

4. 3 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

همه چیز احتیاج به درست کردن ندارد
    مردها و زن ها در برخورد با مشکلات زندگی،روش های کاملاً متفاوتی در پیش می گیرن.
    روش مرد:مشکل؟درستش کن!
    روش زن:مشکل؟اگه فقط به خودم فرصتی بدم تا راجع بهش فکر کنم و شاید در مورد اون با کس دیگه ای حرف بزنم،احتمالاً حل میشه.
    وقتی زنت مشکلی داره،برای حل اون الزاماًبه تو یا کس دیگه ای احتیاج نداره. شاید بخواد ،تو فقط وجود اونو تصدیق کنی. اون مسئله رو اون طوری که باهاش مواجه شده درک کن. به حرفاش گوش کن،اگه ازت خواست حرف بزن.
    بیا فرض کنیم افکار تازه و عالی رییسش دوونه اش میکنه. این به اون معنی نیست که تو باید:الف-آنالیزی منطقی ابداع کنی و اثبات میکنه رییس او افکارش اساساً ناقصه.
    ب-برنامه ای ده مرحله ای برای اخراج او ترتیب بدی. بهترین دوستش روز تولدش رو فراموش کرده. به دوستش تلفن یا ای میل نزن یا حتی بهش اخم نکن. زنت از سبک جدید کوتاه کردن موی خودش متنفره،قیچی رو بذار کنار!
    او میخواد که باهاش هم صدا بشی که رییسش آدم ناکسیه،بهش اطمینان خاطر بدی که بهترین دوستش هنوز هم بهترین دوستشه!چاخان کن و بگو که سبک کوتاه کردن موهاش بهش میاد. هیچی چیزی رو درست نکن،چیزی خراب نشده.
    ----------------------

سلام خدمت همیشه بهار عزیز. ممنون لطف داری.
    ای کاش این کتاب مقرراتی برای زنها رو یجور بهش بگین که اون بخونه.
    من یه نظر دیگه دارم. چرا شما این کتاب رو براش به عنوان هدیه نمیخرید؟ چرا که نه؟ همیشه هدیه ها نباید چیزی باشه که جلب توجه کنه. گاهی اوقات یه کتاب مفید میتونه خیلی چیزا رو عوض کنه. درسته امکان داره ناراحت بشه.! برای اینکه نرنجه و فکرهای نابه جا نکنه. مقرراتی برای شوهرها رو هم تهیه کنید و بهش بگید که قصد دارید زندگی ایده آل تری داشته باشید. به گمونم این ایده جواب بده!
    حالا به نظر شما این بی انصافی نیست که من ظرفای خونه رو بشورم و کهنه بچه رو عوض کنم و یا کارای دیگه رو انجام بدم....
    این حس وظیفه شناسیتون رو واقعاً تحسین میکنم. شما برای بقای خانواده زحمت میکشید و این کاملاً مشخصه. موفق باشید این یک. دوم اینکه خیلی از زنها هستن که پا به پای همسرانشون بیرون از منزل زحمت میکشن. توی خونه هم کارهاشون رو انجام میدن!اگه یه خورده انصاف داشته باشیم میفهمیم همکاری کردن شما با خانمتون نشون دهنده علاقتون به اونه. مسلماً زنها اونقدر دل رحم هستن که وقتی خستگی شما رو ببینن خودشن توقعی ازتون نداشته باشن. پس چرا شما این باور رو بهشون نمیدید که با وجود خستگی زیاد باز هم دوستش دارید و قدرش رو میدونید؟؟؟؟؟؟؟
    راستی من احساس میکنم شما بسیاری از کتاب رو به علت مسائلی سانسور میکنید؟درسته یا تمام مطلب کتاب رو میزارید؟
    یه بخشی از کتاب رو من خودم تایپ نکردم و یکی دیگه تایپ کرده بود. خودم حس کردم امکان داره مسائلیش سانسور شده باشه برای همین تصمیم گرفتم ادامه ش رو خودم تایپ کنم
    سر اخر هم بگم از لطف هر دوتاتون ممنونم که اینقدر با فکر باز و دیدی روشن عمل میکنید چون من که تا به اینجا موفق بودم.
    من یکی بیدم به خدا. خوشحالم که تونسته بخشی از مشکلاتتون رو حل کنه. واقعاً خستگیم در رفت....

6. 3 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

یک دست کت و شلوار مناسب داشته باشید
    هر شوهری باید یک کت و شلوار مناسب داشته باشه. زنت رو با خودت ببر تا یکی برات انتخاب کنه. برای عروسی،عزا،مصاحبه های شغلی و ... و مواردی بسیار جدی. این قسمت خوب ماجراست:مهم نیست برای کسب درآمد چه میکنی،چون فقط به یه دست نیاز داری. فقط چندتایی کراوات بخر.کار بهتر اونه که برای انتخاب اونا زنت رو همراهت ببری،تا کراواتهای کاملاً هماهنگ با کت و شلوارت داشته باشی.((((((منظورش اینه همیشه یک دست لباس مناسب داشته باشید. نه اینکه صرفاً یک دست کت و شلوار داشته باشید)))))))

8. 3 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

زندگی خوبی بسازید
    این موضوع مذکر-مونثی نیست،کاری عملیه.
    برخلاف کلیشه ی قدیمی،پول ریشه ی تمام بدی ها نیس،ریشه ی تمام خریدهاست. وبعضی خریدها کمک به خوب کردن زندگی میکنن. مثل غذا،لباس،خونه،حمل و نقل،تعطیلات،کفش های مارکدار و تلوزیون کابلی.
    بنابراین در صورت داشتن حق انتخاب،بجای پول کمتر،پول بیشتری در بیار. اپه امکانش باشه هردوی شما،ولی دست کم یکی از شما.پول یا فقدان اون،اصلی ترین موضوع مورد بحث زن و شوهرهاس. اونا بندرت در موزد زیاد داشتن اون بحث میکنن.
    بنابراین پول در بیار. یه چیزهایی بخر و زندگی خوبی داشته باش.

10. 3 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

برنامه اپرا را مسخره نکنید
    او میتونه تو رو بخره و بفروشه.

همیشه مسن تر از زنتان باشید
    مودبانه نیست که از زنت جوون تر باشی. تو میتونی مسن تر باشی،حتی میتونی همسن او باشی،ولی نباید جوون تر باشی. دور از ادبه.
    می پرسی،چه میشه اگه از زنم مسن تر نباشم؟ و اگه در حقیقت جوون تر باشی چه کار کنی؟ چه سوال احمقانه ای!یه عددی از خودت در بیار که از او بالاتر باشه. کار سختی بود؟

12. 2 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

بیش از او وقت صرف پیرایش موهایتان نکنید
    احتمالاً موهات کوتاه تر از 5 سانتیمتره و مثل یه کلاه مویی کوچیک روی فرق سرته. گاهی احتیاج به کوتاه کردن داره،درست مثل چمن.
    او یه عالمه مو داره. موهای او میتونه مثل موهای مگ،جنیفر،سندرا یا جولیا شکل بگیره. موجدار بشه. فر بخوره،رنگ بشه،راه راه بشه،یه وری بشه،های لایت بشه،کوتاه بشه،نوکش زده بشه،ریز ریز بشه،وز وزی بشه،طبقه طبقه بشه،پیف بشه،پاف بشه و موس زده بشه.
    موهای تو چه وق زیاد چه کم صرفش کنی یه جور به نظر می رسه . او همیشه بنظرش می رسه که موهای تو خوب و موهای او بده.
    پس پول خودتو حروم نکن،بذار او پولتونو روی موهای خودش حروم کنه.

14. 2 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

آیا نامزد قبلی خود را به خاطر داری؟
    خیلی خب. حالا فراموشش کن. زنت نمیخواد چیزی راجع بهش بدونه،اونو ببینه،باهاش آشنا بشه. چیزی راجع بهش بشنوه،یا حتی از وجودش آگاه بشه. مطمئناً زنت احتمالاً یه لبخندی میزنه و وانمود میکنه که علاقه مند به اونه،ولی در واقع از او منزجرهو
    باور نمیکنی؟ خیلی خب. این طوری به موضوع نگاه کن:زنت یه نامزد داشته. میخوای باهاش آشنا شی؟ با هم وقت بگذرونید.به لطیفه های کوچیکش بخندی،ببینی چه قدر خوش تیپه و چه قدر موفقه... کافیه؟؟

16. 2 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام ممنونم
    واقا ممنونم از تاپیک خیلی خوبت
    ما 5 ماهه عقد کردیم تا الان اصلا در گیری نداشتیم به لطف خدا ولی با توجه به مطالبی که میخونم دارم سعی میکنم بستر به نهایت ایدال نزدیک بشم واقعا خیلی زیباست ولی اگه یه کتاب واسه دانلود بود خیلی عالی میشد

18. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    زیر سقف کبود آسمون...

پيش فرض

حتی یک شوخی بیجا با زنان دیگر نکنید.
    گاهی وسوسه میشی که این کار رو بکنی . شاید باعث بشه که برای یکی دو لحظه احساس جوونی و قدرت کنی.
    ولی ارزشش رو داره؟
    اگه زنت متوجه بشه،رنجیده خاطر میشه. اون فیلمهای جنگی قدیمی رو به یاد می آری که اون سرباز زندانی شده،سعی داشت از زندان صحرایی فرار کنه و برای یه ماه تو ((سوراخی)) انفرادی و کثیف که توی اون موش لول میزد انداخته بودنش؟ حکم تو بدتر از این خواهد بود.
    پس اگه خیلی مشتاق شوخی های بی جا هستی،در عوض یه فیلم جنگی رو کرایه کن.

-------------------------------
    سلام ممنونم
    واقا ممنونم از تاپیک خیلی خوبت
    ما 5 ماهه عقد کردیم تا الان اصلا در گیری نداشتیم به لطف خدا ولی با توجه به مطالبی که میخونم دارم سعی میکنم بستر به نهایت ایدال نزدیک بشم واقعا خیلی زیباست ولی اگه یه کتاب واسه دانلود بود خیلی عالی میشد
    سلام دوست عزیز اول از همه براتون آرزوی سعادت و خوشبختی میکنم
    دوم اینکه امیدوارم این کتاب روی موفقیتتون تاثیر بیشتری بذاره

20. 2 کاربر از sepideh_bisetare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •