مورینیو: دیر یا زود مربی رئال خواهم شد.
سایت گل- ژوزه که در حال حاضر خبرساز ترین مربی دنیا به شمار می رود و شایعه حضور او در اسپانیا بسیار جدی است در این باره گفت:« اخباری که در این باره منتشر می شود و مضمون آن این است که یک پای من در این جاست و یک پای من در اسپانیا حقیقت ندارد.
او سپس ادامه داد:« من دیر یا زود مربی رئال خواهم شد. من در بزرگترین باشگاه های انگلیس مربی گری کرده و مربی یکی از بزرگترین باشگاه های ایتالیا بوده ام وبرای ادامه کار در اسپانیا طبعا مربی یک تیم بزرگ خواهم شد.»
آقای خاص ادامه داد:« من به تمام افتخارات ممکن در این سه کشور دست یافته ام و به چیز دیگری احتیاج ندارم اما این واقعا مضحک است که بعضی از روسای باشگاه ها من را با مربیان تیم هایی که تا به حال افتخاری کسب نکرده اند قیاس می کنند.»
مورینیو در پاسخ به سوالی درباره شرایطش در فوتبال ایتالیا یک بار دیگر اعلام کرد که چندان علاقه ای به فوتبال ایتالیا ندارد. او گفت:« مردم دور من جمع می شوند و در روبرو به من می گویند که مربی بزرگی هستم اما به محض این که پشتم را به آنها می کنم به من حمله می کنند. این واقعا چیز عجیبی است اما در ایتالیا اتفاق می افتد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
سسك فابرگاس: به بارسلونا خواهم رفت.
سايت گل- هر چند آرسن ونگر، سرمربي آرسنال در مصاحبه هايش جدايي سسك فابرگاس را تكذيب مي كند، اما اين بازيكن ملي پوش اسپانيايي با اظهار نظرهايش بار ديگر شايعات جدايي از باشگاه لندني را شدت مي بخشد.
او در مصاحبه با ماركا گفت:" اگر قصد داشته باشم از آرسنال جدا شوم، تنها پيراهن بارسلونا را به تن خواهم كرد. اگرچه نمي دانم چه زماني اين اتفاق رخ خواهد داد.من از بودن در آرسنال بسيار خوشحال هستم و هيچ عجله اي براي ترك اين باشگاه ندارم.
مي خواهم در مورد آينده ام پيش از آغاز جام جهاني تصميم گيري كنم. امكان ندارد در چنين تورنمنتي بتوانيد بدرخشيد در حالي كه كاملا روي بازي تا تمركز نداريد. نمي خواهم اخبار بازار نقل و انتقالات تمركزم را به هم بزند.
بارسلونا همچنان براي كسب قهرماني در لاليگا تلاش مي كند و من نيز هنوز بازيكن آرسنال هستم. بي احترامي است اگر بخواهيم از هم اكنون در مورد نقل و انتقالات صحبت كنيم. هيچ يك از كانديداهاي رياست بارسلونا با من تماس نگرفته است."
کد:
کد: