تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: هفته 33 لیگ برتر / قهرماني سپاهان، نايب قهرماني استقلال و سقوط آزاد پرسپوليس

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ذوب‌آهن 1 - 1 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 4 شاهين

راه‌آهن 0 - 1 پرسپوليس

پرسپوليس 3 - 1 پيكان

استقلال 1 - 2 پرسپوليس

پرسپوليس 2 - 1 مقاومت

فولاد 0 - 1 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 1 ملوان

سايپا 2 - 0 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 1 تراکتور‌سازي

استيل‌آذين 0 - 0 پرسپوليس

پرسپوليس 1 - 3 ابومسلم

از وقتی که دایی سرمربی پرسپولیس شده یعنی از هفته ی 22 ام تا هفته ی 34 ام .

4 تا مساوی ، 3 تا باخت ، 5 تا برد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض قلعه‌نويي براي يك‌سال با سپاهان تمديد كرد

امير قلعه‌نويي كه موفق شد سپاهان را به عنوان قهرماني نهمين دوره ليگ برتر برساند، پنجشنبه شب با حضور در باشگاه سپاهان و در جمع اعضاي هيأت مديره اين باشگاه اصفهاني قرارداد خود را به صورت داخلي يك سال ديگر تمديد كرد تا در سال آينده هم هدايت زردپوشان را برعهده داشته باشد.

قلعه‌نويي با تاييد اين خبر گفت: براي تمديد قرارداد چك خود را سفيد امضا كردم تا محمدرضا ساكت، به عنوان يك مدير ورزشي خودش مبلغ قرارداد را براي يك سال ديگر تعيين كند.
    سپاهان اصفهان در فاصله يك هفته مانده به پايان ليگ نهم توانست با 66 امتياز قهرماني خود را رقابت‌هاي ليگ برتر مسجل كند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض كاروان سپاهان با هزينه شخصي عماد رضا به كربلا مي‌رود

عماد محمد رضا پس از قهرماني سپاهان در نهمين دوره مسابقات ليگ برتر به كادر فني قول داد كاروان سپاهان را با هزينه شخصي خود به سفر كربلا ببرد.
    در حال حاضر زمان دقيق اين سفر مشخص نيست و به زودي از سوي باشگاه سپاهان اعلام خواهد شد.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

منظورت با پولای مردم و از بخش دولتی فولاد سپاهانه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

احتمالا.........................

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اَ ه ه ه ه ه ..!

یعنی این همه پول داره..!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض فرهاد مجیدی: هر چه مرفاوی بگوید

کاپیتان تیم فوتبال استقلال که امروز با عذرخواهی از صمد مرفاوی به تمرین‌های استقلال بازگشت، گفت:« امیدوارم که بتوانم به عنوان یک بازیکن مطیع فرامین سرمربی باشم.»

فرهاد مجیدی درباره اتفاقی که در بازی استقلال برابر راه آهن افتاد، گفت: «از سال گذشته که صمد مرفاوی در کادر فنی حضور داشت، ارتباط خوبی با او داشتم و ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم. من همواره خودم را مدیون استقلال و هوادارانش می‌دانم. آنها حق زیادی بر گردن من دارند. این فصل هم تنها به خاطر هواداران، کادر فنی و کادر مدیریتی خوب باشگاه در استقلال ماندم و تلاش کردم هواداران روزهای خوبی را سپری کنند.»

وی افزود: «اتفاقی که در بازی استقلال برابر راه آهن افتاد در فوتبال روز دنیا طبیعی است. در آن بازی فشار بیش از حدی بر روی من و مرفاوی بود، با این حال خوشحالم که گلم باعث شد که پیروز این بازی باشیم. باید از هواداران، بازیکنان، کادر فنی و مدیرعامل باشگاه تشکر کنم و امیدوارم بتوانم که همواره به عنوان یک بازیکن مطیع فرامین سرمربی باشم.»

مجیدی درباره دو دستگی هواداران استقلال پس از آن درگیری لفظی گفت: «همواره معتقد بوده‌ام که هوادار باید حرمت تمامی مجموعه باشگاه را نگه دارد و متاسفم که با وجود اینکه در بازی روز پنجشنبه، پیروز شدیم، اما عده‌ای تماشاگرنما علیه سرمربی تیم شعار دادند و من این حرکت را محکوم می‌کنم».

کاپیتان استقلال درباره انتخابش به عنوان موثرترین گلزن رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا گفت: «اسم این عنوان برای من است و افتخارش برای هواداران و بازیکنانی است که از من حمایت کردند و این موفقیت برای خانواده بزرگ استقلال است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض سیدجلال حسینی: در پایان فصل سپاهان را ترک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم

تصمیم اش جدی است.می گوید حالا که با سپاهان قهرمان شده این تیم را در پایان فصل ترک خواهد کرد.

به نظر او هم مثل هادی عقیلی تصمیم به جدایی از سپاهان گرفته است.با این تفاوت که سید جلال همه چیز را به زبان می اورد اما عقیلی 4 گوشه زمین را می بوسد و به این روش ساز جدایی می زند.حسینی در این مورد می گوید« پس از اتمام لیگ بهتر می‌توانم به پیشنهادات فکر کنم. در حال حاضر چند پیشنهاد خوب از تیمهای لیگ برتری دارم اما ترجیح می‌دهم تا بعد از بازی با پرسپولیس نام آنها را فاش کنم و با آرامش کامل یکی از آنها را انتخاب خواهم کرد.»

او ادامه می دهد«-من با سپاهان روزهای خوبی داشتم و خیلی خوشحالم که توانستم در یکی از بهترین و کاملترین تیمهای ایرانی بازی کنم. ساکت نیز مدیرعامل خوب و توانایی بود. فکر می‌کنم حالا که توانستم با سپاهان قهرمان شوم فرصت مناسبی است تا با خاطره خوش سپاهان را ترک کنم.»

کد:

---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------

سپهر حیدری: وقتی بازیکن ما در بین 2نیمه با موبایل حرف می‌زند، بهتر از این نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود!

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می گوید: باور کنید از شکستی که داشتیم بسیار ناراحتم اما با غصه خوردن کاری نمی‌شود کرد.

حرف های جدیدی می زند. حرف هایی که پرده از دلایل مهم باخت پرسپولیس مقابل ابومسلم بر می دارد.باز هم از آن اتفاقاتی که تنها در فوتبال ایران مرسوم است. سپهر حرف هایی را به زبان می آورد که می توان از آن به عنوان دلایل باخت پرسپولیس قلمداد کرد.سپهر می گوید« باور کنید از شکستی که داشتیم بسیار ناراحتم اما با غصه خوردن کاری نمی‌شود کرد. به نظر من در این شکست کاشانی و دایی اصلا مقصر نیستند. دایی تیم را ریلکس کرد و کاشانی هم شرایط مالی بازیکنان را جمع و جور کرد اما بچه‌ها بد بودند. ما قبل از بازی با ابومسلم در گرم کردن تمرکز نداشتیم.

یک سری از بازیکنان حرفه‌ای نبودند. دایی و عبدی هرچه فریاد می‌زدند تمرکز کنید هیچ اثری نداشت و حتی تعدادی از بازیکنان به فکر این بودند که چه زمانی بلیت برگشت می‌گیرند و به فکر بازگشت به تهران بودند یا یکی از بازیکنان در رختکن و بین 2 نیمه با موبایلش حرف می‌زد و می‌گفت در نیمه دوم می‌خواهم بازی کنم بهتر از این نمی‌شود کدام بازیکن را سراغ دارید که بین 2 نیمه با موبایل حرف بزند؟»

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض عواقب فحاشی و در آوردن پیراهن جریمه 5 میلیونی برای مجیدی

از سوی کمیته انضباطی فرهاد مجیدی 5 میلیون تومان جریمه نقدی شد.این در حالی است که برهانی و صادقی هم از باشگاه استقلال هر کدام یک و سه میلیون جریمه شدند.

مجتبی شریفی رثیس کمیته انضباطی در این مورد می گوید:«فرهاد مجیدی به دلیل رفتار زننده غیرورزشی ، اقدام به برهنه شدن ، به توبیخ درج در پرونده و پرداخت 5 میلیون تومان جریمه محکوم شد.همچنین فمجیدی نسبت به برخورد زننده و عدم رعایت اخلاق حرفه ای در قبال سرمربی به کمیته انضباطی احضار شد. آرش برهانی و امیر حسین صادقی هم در طول بازی استقلال تهران و راه آهن مرتکب مرتکب تخلفاتی شدند که هر کدام به ترتیب به توبیخ درج درپرونده و پرداخت یک و دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.»

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سوپر گل های پولادی در بازی ترختور با استقلال اهواز!
    گل اول:
    کد:
    گل دوم:
    کد:
    یاشاسین ترختور!
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •