والا من در بدرم یکم چاق تر اینی که هستم بشم 3 ساله دارم مصرف میکنم 1 کیلو هم اضافه نکردم
والا من در بدرم یکم چاق تر اینی که هستم بشم 3 ساله دارم مصرف میکنم 1 کیلو هم اضافه نکردم
من طبیعیش رو نخوردم اما اگه شیرین هم باشه شکرنداره...یعنی طبیعیش هم شکر داره؟
در کل خوب شد که اومد تو ایران چون خیلی از افراد مخصوصا جونها از نوشابه ها و متاسفانه مشروبات غیر استاندار استفاده میکردناین عصاره از جوشاندن مالت جو (جوانه جو) در آب که بعداً تغلیظ می شود
نوشیدنی سالمی هستش ولی در اینکه خیلی هم سالم نیست و باید از خوردن زیاد این نوشیدنی پرهیز کرد با شما موافقم
البته در هر صورت مصرف هر چیزی بیش از حد عوارض های مختلفی داره.......
در کشوراهای بجز ایران معمولا به صورت توام با الکل فروخته میشه اما به صورت طبیعی هم در صورت تخمیر بیشتر از حد معمول خودش هم الکل داره ..سلام. جناب Penryn، مقاله قشنگی بود. من تا حالا فکر می کردم که ماءالشعیر مثل نوشابه هست و برای بدن ضرر داره. حالا اگه یه لطفی بکنید و چند نمونه رو نام ببرید و از نظر چاق کنندگی بررسی کنید ممنون می شم. چون من اصلاً ماءالشعیر نخوردم ببینم چی هست.
تو ایران که تقریبا همه با عصاره مالت ساخته میشن و جدیدا هم شرکتهای مختلف خارجی دارن سرمایه گذاری میکنن
من خیلی استفاده کردم چون ورزش هم میکنم ... واز همه بهتر کارخونه ایستک و البته بهنوش هستش
زیاد مصرف بشه بله... در صورت مصرف متعادل نه برای کلیه ها هم خوبه...دلستر هم ضرر داره ؟
اگه خیلی لاغر هستید و ورزش هم نمیکنید بهتر رژیم غذایی بگیرید چون مصرف آبجو برای چاق شدن خطرناکه...والا من در بدرم یکم چاق تر اینی که هستم بشم 3 ساله دارم مصرف میکنم 1 کیلو هم اضافه نکردم
دلستر هم ضرر داره ؟چه عوارضـی رو داره برای درمان چاقـی به عنوان یک نوشیدنـی خوبه ؟زیاد مصرف بشه بله...![]()
واقعا مصرف متعادل دلستر براي كليه ها خوبه ؟؟ از چه نظر اين حرف رو ميزنيد ؟ ميشه دليل علمي بياريد ؟زیاد مصرف بشه بله... در صورت مصرف متعادل نه برای کلیه ها هم خوبه...
مصرف متعادل به منظور چند بطري بزرگ در يك ماه هست ؟
مصرف دلستر باعث میشه کلبه ها بیشتر کار کنن و ادرار اوره
دلستر بیشتر از فایده داشتن ضرر داره.
گازش به شدت به دستگاه گوارش اسیب میزنه(مثل نوشابه) و قند هم که به مقدار خیلی زیادی داره که اگر ورزشکار نباشی به شدت ضرر داره
ولی کلا بهتر از نوشابه هست.چون حداقل فایده هم توش داره.نوشابه که همش ضرره
خوردن دلستر با معده خالی مشکلی نداره؟
راست میگه
اگر کسی ورزش نمیکنه به نظرم ماهی یکبار بیشتر نخوره
به خاطر وجود گازش بله.با معده خالی بخوری بدتره.
این عکس هارا حتما دیدید
تا میتونید از مصرف نوشابه های گازدار خودداری کنید
البته بگم معده بافتش با این گوشت فرق داره وخیلی بیشتر از این گوشت میتونه مقاومت کنه ولی با گذشت زمان با مصرف زیاد اسیب میبینه
Last edited by iceweek; 18-07-2010 at 08:53.
سلام ودرود همونطور که دوستان اشاره کردند گاز وشکر و همچنین مواد افزودنی این نوشیدنیها حتما ظرر داره و برای چاق شدن معمولا پزشکان مصرف غذا های کامل و پر پروتئین والبته همراه با چربی ،سس مایونز و همچنین خامه در فواصل مختلف غذایی تجویز میکنن قطعا آبجو به خاطر شکر وکالری بالا چاق کننده هستش ولی خب عوارض هم داره ......عوارضـی رو داره برای درمان چاقـی به عنوان یک نوشیدنـی خوبه ؟![]()
حالا خودمونیم
من یکی که دلم نمیاد چیزهایی که ضرر دارند رو اصلاً نخورم
اگر بخواهیم که طبق پزشکی برخورد بکنیم از یک سری لذت ها باید صرفنظر کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)