تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 5 از 43 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

بایرن مونیخ...

فک کنم بهترین انتخاب باشه برای جام امسال....

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

عجب!
    از کی تا حالا زسکا در حد چلسی و بارسا شده؟
    و شده تیم قوی و استخون دار؟!
    در بازی رفت بایرن منچستر بایرن روبن رو به خاطر مصدومیت و شواین اشتایگر رو به خاطر محرومیت نداشت پس نمی تونی بگی مصدومیت گریبانگیر منچستر بود چون بیشتر گریبانگیر بایرن بود.ضمنا بازی رو که ببینی می بینی در مجموع سه نیمه بازی دست بایرن بود و یک نیمه دست منچستر که آمار درصد مالکیت توپ هم اینو نشون میده.اینکه اونا به گل زود هنگام رسیدن به خاطر استباهات خط دفاع بایرن بود.در بازی برگست هم 20 دقیقه قبل از اخراج رافائل بازی دست بایرن افتاده بود.گل اولیچ در اواخر نیمه اول زده شد که هنوز رافائل تو زمین بود و موج حملات پیاپی بایرن هم مشاهده میشد.ضمنا در بازی بایرن لیون هم بایرن 10 نفره شد ولی دیدیم که بازم ابتکار عمل دستش بود.حالا اینکه منچستر وقتی 10 نفره میشه از هم میپاشه این دیگه تقصیر مربیشه که نمی تونه راهکاری ارائه کنه نه کس دیگه ای.
    اینتر هم والا کم مونده خود موراتی هم خت شه بیاد تو زمین دفاع کنه اینجوری بردن ارزش نداره!
    مثل یونان 2004 حالا یونان تیمی بود که ستاره نداشت ولی اینتر چی با این همه بازیکن بزرگ باید اینجوری بازی کنه!؟
    ضمنا مورینیو شاگرد فنگال بوده این خودش یه برتری بایرن نسبت به اینتر هست.ضمنا بایرن بازیکنان شوتزن زیاد داره نسبت به بارسا پس اگر اینتر حتی مثل پریشب مقابل بایرن دفاع کنه بایرن شانس بیشتری خواهد داشت.
    همیشه بازی کردن جلوی تیمهای روسی به دلیل فیزیک بدنی بالای بازیکنان روس سخته. اینو همه میدونن. مگه بارسا نبود که به روبین کازان باخت؟ مضافا بر این که تیمهای اروپای غربی و میانی به دلیل سرمای روسیه در بازی با تیمهای این کشور تو خونه ی حریف مشکل دارن. حالا باز خوبه خودت قبول داری چلسی و بارسا استخون دارن و نیاز نیست که استخون اونها رو برات ثابت کنم.

در مورد منچستر؛ بنده هم نگفتم که بازی دست منچستر بود. گفتم بایرن موقعی به منچستر خورد که بهترین مهاجمی که میتونس بازی بده برباتف شده بود و بهترین هافبکش اسکولز 35 ساله. با این موج حملات پیاپی هم خیلی حال کردم. خنده دار بود. تو بازی رفت که دو تا گل شانسی زدین. یکی بعد از برخورد به دیوار دفاعی و کمونه کردنش به سمت مقابل، یکی دیگه اش هم روی سوتی واضح پاتریس اورا که توپ رو عملا از ویدیچ گرفت و به اولیچ پاس داد. گل روبن تو بازی برگشت هم درسته که خیلی قشنگ بود ولی هر وجدان سالمی قبول میکنه که اون گل اتفاقی بود و روبن نمیتونه ادعا کنه که دقیقا توپ رو میخواسته همون جا بفرسته یا اینکه اگه ده بار دیگه هم چنین موقعیتی گیرش بیاد هر 10 بار رو گل میکنه. بهتره شما بری بازی رو یه بار دیگه ببینی.

شما بازیکنای اینتر رو با بازیکنای بارسا داری مقایسه میکنی؟ معلومه که تو هر پست، بارسا ستارگان بهتری داره. در ثانی، انتظار داری اینتر با یه یار کمتر در حالیکه احتیاج به گل هم نداره بیاد حمله کنه؟ تو بازی رفت که احتیاج به گل داشت 3 تا زد.

اگه مورینیو کمک مربی فن گال بوده دلیل برتری مورینیو هستش نه فن گال. چون شناختی که یک دستیار از سرمربی داره بیشتره تا شناخت سرمربی از دستیار.

در مورد شوت زن بودن بایرنی ها هم باید بگم که دروازه بان اینتر توی هیچ زمینه ای مطرح نباشه تو این موضوع که دروازه بان شوت گیریه معروفه. تازه اگه موقعیت شوت گیر هافبکای بایرن بیاد چون گیر هافبک های بارسا نیومد. یعنی نذاشتن که بیاد.

و نکته ی آخر این که بایرن جلوی تیمای ایتالیایی همواره مشکل داشته. نمونه اش همین فیورنتینا بود که به زور و به لطف داور اومدن بالا. یا سال 2006 که بالاک هم تو بایرن بود و دروازه بانشون هم اولی کان بود و ... 4 تا از میلان خوردن.
    Last edited by davy jones; 30-04-2010 at 19:34.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

معلومه دیگه اینتر قهرمانه اینم سوال داشت!من از بعد اون بازی اینتر چلسی بر این امر واقف بودم.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

معلومه دیگه اینتر قهرمانه اینم سوال داشت!من از بعد اون بازی اینتر چلسی بر این امر واقف بودم.
    احسنت به شما با این بصیرت و وقوفتون

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

از نتیجه نظر سنجی مشخصه که اینتر قهرمانه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

که این طور..!

چقدر دیر واقف شدین.. بایرن این واقف بودن شما رو به کل عوض می کنه..!

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

از نتیجه نظر سنجی مشخصه که اینتر قهرمانه

شما به این نظر سنجی ها زیاد دلخوش نکن..!

جام بالای سر بایرنه..!

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

احسنت به شما با این بصیرت و وقوفتون

زیاد احسنت خرج نکن.. واسه اول خرداد واسه ما بایرنی ها کم میاریا..!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

همیشه بازی کردن جلوی تیمهای روسی به دلیل فیزیک بدنی بالای بازیکنان روس سخته. اینو همه میدونن. مگه بارسا نبود که به روبین کازان باخت؟ مضافا بر این که تیمهای اروپای غربی و میانی به دلیل سرمای روسیه در بازی با تیمهای این کشور تو خونه ی حریف مشکل دارن. حالا باز خوبه خودت قبول داری چلسی و بارسا استخون دارن و نیاز نیست که استخون اونها رو برات ثابت کنم.

در مورد منچستر؛ بنده هم نگفتم که بازی دست منچستر بود. گفتم بایرن موقعی به منچستر خورد که بهترین مهاجمی که میتونس بازی بده برباتف شده بود و بهترین هافبکش اسکولز 35 ساله. با این موج حملات پیاپی هم خیلی حال کردم. خنده دار بود. تو بازی رفت که دو تا گل شانسی زدین. یکی بعد از برخورد به دیوار دفاعی و کمونه کردنش به سمت مقابل، یکی دیگه اش هم روی سوتی واضح پاتریس اورا که توپ رو عملا از ویدیچ گرفت و به اولیچ پاس داد. گل روبن تو بازی برگشت هم درسته که خیلی قشنگ بود ولی هر وجدان سالمی قبول میکنه که اون گل اتفاقی بود و روبن نمیتونه ادعا کنه که دقیقا توپ رو میخواسته همون جا بفرسته یا اینکه اگه ده بار دیگه هم چنین موقعیتی گیرش بیاد هر 10 بار رو گل میکنه. بهتره شما بری بازی رو یه بار دیگه ببینی.

شما بازیکنای اینتر رو با بازیکنای بارسا داری مقایسه میکنی؟ معلومه که تو هر پست، بارسا ستارگان بهتری داره. در ثانی، انتظار داری اینتر با یه یار کمتر در حالیکه احتیاج به گل هم نداره بیاد حمله کنه؟ تو بازی رفت که احتیاج به گل داشت 3 تا زد.

اگه مورینیو کمک مربی فن گال بوده دلیل برتری مورینیو هستش نه فن گال. چون شناختی که یک دستیار از سرمربی داره بیشتره تا شناخت سرمربی از دستیار.

در مورد شوت زن بودن بایرنی ها هم باید بگم که دروازه بان اینتر توی هیچ زمینه ای مطرح نباشه تو این موضوع که دروازه بان شوت گیریه معروفه. تازه اگه موقعیت شوت گیر هافبکای بایرن بیاد چون گیر هافبک های بارسا نیومد. یعنی نذاشتن که بیاد.

و نکته ی آخر این که بایرن جلوی تیمای ایتالیایی همواره مشکل داشته. نمونه اش همین فیورنتینا بود که به زور و به لطف داور اومدن بالا. یا سال 2006 که بالاک هم تو بایرن بود و دروازه بانشون هم اولی کان بود و ... 4 تا از میلان خوردن.

نمی خواستم وارد این بحث شم اما دیدم خیلی زورم داره میاد..!

شما هر 4 تا گل بایرنو شانسی دونستی تو بازی با منچستر.. خوب اگه این طوره

خیلی راحت اگه رونی گل نمیزد دقیقه دو فک کنم بایرن تو اون بازی 5 تا میزد منچسترو.. اینا که حرف نمیشه

دوست من گل روبن شانسی بود نمی دونم گل اولیچ اون بلا سرش اومد.. مهم اینه که الان فینال هستیم و

شما هم برو دعا کن که بتونین اول شین تو لیگ برتر..

بعدشم بایرن کی مشکل داشته با تیم های ایتالیایی..؟

یوونتوس یادت رفته..؟ اشک بوفون در اومده بود..! داری میگی داور کاری کرد بایرن بیاد بالا.. خوب یادمه فینال 99

کمک داور یه تک به تک نازو از از یانکر گرفت.. من آرشیو ذهنیم خداست تا دلت بخواد دارم از اینا..!

برعکــــــــــس این ون گاله که خوب مورینیو رو می شناسه چون این سرمربی که مربیه خودشو انتخاب می کنه

و از توانایی های اون آگاه..!

به هر حال ما بعد از ریال پر افتخار ترین تیم اروپا هستیم... شما هم هر چند به چند وقت گل روبنو نگاه کن

همون گلی که به منچستر زد.. من لینکشو تو یوتوپ دارم خواستی بگو بهت بدم..!

خوش باشی دوست من...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

این که بایرن بعد از ریال پر افتخاترین تیم اروپاست.. از نظر جام هایی که تو اروپا و لیگ خودش گرفته

مورد منظور بود..

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

میلاد جان تو اتاقت زیاد موندی برو بیرون یه بادی به کلت بخوره

خودتم میدونی اینتر قهرمانه ولی داری خودتو دلداری میدی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

میلاد جان تو اتاقت زیاد موندی برو بیرون یه بادی به کلت بخوره

خودتم میدونی اینتر قهرمانه ولی داری خودتو دلداری میدی

بخش جک و sms های بامزه تو پی سی ورد یه جای دیگست..!

دوستان اسپم نشن..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •