بایرن مونیخ...
فک کنم بهترین انتخاب باشه برای جام امسال....
بایرن مونیخ...
فک کنم بهترین انتخاب باشه برای جام امسال....
همیشه بازی کردن جلوی تیمهای روسی به دلیل فیزیک بدنی بالای بازیکنان روس سخته. اینو همه میدونن. مگه بارسا نبود که به روبین کازان باخت؟ مضافا بر این که تیمهای اروپای غربی و میانی به دلیل سرمای روسیه در بازی با تیمهای این کشور تو خونه ی حریف مشکل دارن. حالا باز خوبه خودت قبول داری چلسی و بارسا استخون دارن و نیاز نیست که استخون اونها رو برات ثابت کنم.
در مورد منچستر؛ بنده هم نگفتم که بازی دست منچستر بود. گفتم بایرن موقعی به منچستر خورد که بهترین مهاجمی که میتونس بازی بده برباتف شده بود و بهترین هافبکش اسکولز 35 ساله. با این موج حملات پیاپی هم خیلی حال کردم. خنده دار بود.تو بازی رفت که دو تا گل شانسی زدین. یکی بعد از برخورد به دیوار دفاعی و کمونه کردنش به سمت مقابل، یکی دیگه اش هم روی سوتی واضح پاتریس اورا که توپ رو عملا از ویدیچ گرفت و به اولیچ پاس داد.
گل روبن تو بازی برگشت هم درسته که خیلی قشنگ بود ولی هر وجدان سالمی قبول میکنه که اون گل اتفاقی بود و روبن نمیتونه ادعا کنه که دقیقا توپ رو میخواسته همون جا بفرسته یا اینکه اگه ده بار دیگه هم چنین موقعیتی گیرش بیاد هر 10 بار رو گل میکنه. بهتره شما بری بازی رو یه بار دیگه ببینی.
شما بازیکنای اینتر رو با بازیکنای بارسا داری مقایسه میکنی؟معلومه که تو هر پست، بارسا ستارگان بهتری داره. در ثانی، انتظار داری اینتر با یه یار کمتر در حالیکه احتیاج به گل هم نداره بیاد حمله کنه؟ تو بازی رفت که احتیاج به گل داشت 3 تا زد.
اگه مورینیو کمک مربی فن گال بوده دلیل برتری مورینیو هستش نه فن گال. چون شناختی که یک دستیار از سرمربی داره بیشتره تا شناخت سرمربی از دستیار.
در مورد شوت زن بودن بایرنی ها هم باید بگم که دروازه بان اینتر توی هیچ زمینه ای مطرح نباشه تو این موضوع که دروازه بان شوت گیریه معروفه. تازه اگه موقعیت شوت گیر هافبکای بایرن بیاد چون گیر هافبک های بارسا نیومد. یعنی نذاشتن که بیاد.
و نکته ی آخر این که بایرن جلوی تیمای ایتالیایی همواره مشکل داشته. نمونه اش همین فیورنتینا بود که به زور و به لطف داور اومدن بالا. یا سال 2006 که بالاک هم تو بایرن بود و دروازه بانشون هم اولی کان بود و ... 4 تا از میلان خوردن.![]()
Last edited by davy jones; 30-04-2010 at 19:34.
معلومه دیگه اینتر قهرمانه اینم سوال داشت!من از بعد اون بازی اینتر چلسی بر این امر واقف بودم.
احسنت به شما با این بصیرت و وقوفتون![]()
از نتیجه نظر سنجی مشخصه که اینتر قهرمانه![]()
که این طور..!
چقدر دیر واقف شدین.. بایرن این واقف بودن شما رو به کل عوض می کنه..!
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
شما به این نظر سنجی ها زیاد دلخوش نکن..!
جام بالای سر بایرنه..!
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
زیاد احسنت خرج نکن.. واسه اول خرداد واسه ما بایرنی ها کم میاریا..!!!
نمی خواستم وارد این بحث شم اما دیدم خیلی زورم داره میاد..!
شما هر 4 تا گل بایرنو شانسی دونستی تو بازی با منچستر.. خوب اگه این طوره
خیلی راحت اگه رونی گل نمیزد دقیقه دو فک کنم بایرن تو اون بازی 5 تا میزد منچسترو.. اینا که حرف نمیشه
دوست من گل روبن شانسی بود نمی دونم گل اولیچ اون بلا سرش اومد.. مهم اینه که الان فینال هستیم و
شما هم برو دعا کن که بتونین اول شین تو لیگ برتر..
بعدشم بایرن کی مشکل داشته با تیم های ایتالیایی..؟
یوونتوس یادت رفته..؟ اشک بوفون در اومده بود..! داری میگی داور کاری کرد بایرن بیاد بالا.. خوب یادمه فینال 99
کمک داور یه تک به تک نازو از از یانکر گرفت.. من آرشیو ذهنیم خداست تا دلت بخواد دارم از اینا..!
برعکــــــــــس این ون گاله که خوب مورینیو رو می شناسه چون این سرمربی که مربیه خودشو انتخاب می کنه
و از توانایی های اون آگاه..!
به هر حال ما بعد از ریال پر افتخار ترین تیم اروپا هستیم... شما هم هر چند به چند وقت گل روبنو نگاه کن
همون گلی که به منچستر زد.. من لینکشو تو یوتوپ دارم خواستی بگو بهت بدم..!
خوش باشی دوست من...
این که بایرن بعد از ریال پر افتخاترین تیم اروپاست.. از نظر جام هایی که تو اروپا و لیگ خودش گرفته
مورد منظور بود..
میلاد جان تو اتاقت زیاد موندی برو بیرون یه بادی به کلت بخوره
خودتم میدونی اینتر قهرمانه ولی داری خودتو دلداری میدی![]()
بخش جک و sms های بامزه تو پی سی ورد یه جای دیگست..!
دوستان اسپم نشن..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)