از یکی از دوستان اینکاره اینجا پرسیدم گفت پاناسونیک 32 g10 یا سامسونگ 32 b690 اما من با اینچش مشکل دارم یکم کمه
یعنی من اینچ بالاتر بخام با این مشخصات بودجم باید بیشتر باشه؟
از یکی از دوستان اینکاره اینجا پرسیدم گفت پاناسونیک 32 g10 یا سامسونگ 32 b690 اما من با اینچش مشکل دارم یکم کمه
یعنی من اینچ بالاتر بخام با این مشخصات بودجم باید بیشتر باشه؟
Last edited by beckham7; 09-05-2010 at 10:00.
همينطوره دوست عزيز متاسفانه b650 37 نداره وگر نه گزينه خوبي ميتونست باشه از نظر قيمت
فكر ميكنم عده زيادي از ايشون خريدن و راضي هم بودن
هر چند من از ايشون نگرفتم و از بانه ال سي دي گرفتم و خيلي راضي بودم از بر خوردشون
يكي ازدوستان از اين مدل به شدت شاكي بودن تو همين فروم
مراقب باشيد قبل انتخاب فكر هاتون وبكنيد تا پشيمون نباشيد بعدا![]()
نمیدونم مشکلش چی بوده ولی من که چند ماهی هست خریدم و ازش راضیم. مشکل خاصی نداره!
در راه اهن تهران ایستگاهش مدلهای v گذاشته حول حوش 6تا
فوتبال باهش مشکل نداشت من فکرکنم حتی تو اچ دی هم زیاد فرق نمیکنه اخه قیمت گارانتی دارش 700 اما مدل w قیمتش 1میلیون
اتفاقا تو تصاوير SD بايد كاملا بدون مشكل و حتي بهتر باشه ولي خوب توي FULL HD با توجه به 60 هرتز بودن يك مقدار متفوات مخصوصا وقتي 360 وصل كنيد تفاوت رو حس ميكنيد ولي خيلي خوش قيمت
راستش قیمت گارانتی حول حوش 300 هزار اختلاف قیمت داره که من فکر نکنم برای کسی که اچ دی یا حتی فول اچ دی هم داشته باشه ارزش داشته باشه اما در بانه گویا قیمت ها اینطوری
32W550 خریدم 670
32V550 هم فکر کنم 570
که با این وضع خرید w با ارزش تره اما تو خود سونی تبلیغ 100 هرتز نداره 200 هزتز داره
یه لینک زیر رو یه نگاهی کنید
مدلهای KLV-32NX500 KDL-32EX700 KLV-32EX600 KLV-32EX500کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اینکه قیمتش از این دو مدل کمتر یا تفاوت نداره اما امکانتش مثل ایناست و حتی بیشتر مصرف برقشون هم کمتر چون بعضهاشون led اما فکر نکنم این مدلها هم دربانه باشه من هفته دیگه دارم میرم ببینم چی میشه بازم دوستان نظر بدن
Last edited by Hamed_forum; 14-05-2010 at 09:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)