تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: کدوم موتور برای ما مناسبه؟

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

اگه بشه با گیم استدیو این بازی ها رو ساخت که خیلی عالیه(با توجه به شات ها).

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

داره جالب میشه:
    گیم استدیو خوبه اما:

اگر بگویم که این نرم افزار بدترین و ضعیف ترین نرم افزار در میان نرم افزارهای ساخت بازی است شک نکنید که همینگونه است. متاسفانه این نرم افزار با داشتن یک موتور درونی با ساختار فوق العاده قدیمی و غلط و تنها به خاطر این که به صورت کاربردی ارائه شده است توانسته جای خود را میان کاربران ایرانی باز کند. این نرم افزار آنقدر ساختارش قدیمی و غلط است که حتی می تواند کاربرانش را از رشد سریع فناوری و اجرای جدیدترین تکنیک های گرافیکی عقب انداخته و بازی سازان را منحرف کند. مهم ترین و بزرگترین مشکل این نرم افزار این است که موتور درونی آن به هیچ عنوان به صورت منبع باز (Open Source) ارائه نمی شود تا حداقل کاربران بتوانند تغییری در آن بدهند. بزرگترین عامل انحطاط و عقب ماندگی برخی بازی سازان ایرانی همین نرم افزار است که مدیران برخی پایگاه های ساخت بازی با پشتیبانی از آن بیشتر به این عقب ماندگی دامن می زنند. شما بعد از یادگیری این نرم افزار هیچ چیزی جز یک زبان با ساختار قدیمی و اجرای چند تکنیک گرافیکی قدیمی یاد نخواهید گرفت. کافی است چند نور متحرک در صحنه بگذارید تا ببینید که پروژه شما چقدر افت فریم می کند. سایه زنی اشیا در این نرم افزار بصورت stencil است. در بخش مباحث عمومی ساخت بازی و در مقاله آشنایی با ساختار موتور بازی قسمت مقدمه ای بر محاسبات کارت گرافیکی ولقع در اینجا توضیح داده ایم که این تکنیک چقدر برایتان گران و پر خرج و با دردسر همراه می شود. و چقدر باعث افت فریم در بازی می شود. متاسفانه اکثر نرم افزارهای ساخت بازی چون از ساختار قدیمی و غلط برخوردارند این سبک از سایه زنی را هم همراه خود دارند.
    اگر شما از جمله بازی سازان کهنه کار و قدیمی باشید بی شک این نرم افزار شما را به یاد ویرایشگرها و مدل سازهای موتور Doom که اولین موتور در جهان بود می اندازد.
    نظرات یکی از کاربران غیر ایرانی که حدود 2 سال از عمرش را برای این نرم افزار تلف کرده بود شنیدنی است:
    3D Game Studio یک نرم افزار خوب است چون یک بسته نرم افزاری است. امّا متاسفانه یک واسطه کاربری بسیار بد ترکیب و اجزای بد ترکیب تر دارد. من اکنون 2 سال است که از این نرم افزار استفاده می کنم. این درست است که این نرم افزار یک بسته کامل است امّا ویرایشگر مدل آن یک چیز بیهوده است و با اندیشه درست ساخته نشده است. این درست است که برخی از کاربران کارهای با کیفیت از این نرم افزار ارائه می دهند امّا من به شباهت این کارها با یک بازی نگاه می کنم. بیشتر یک چیزی برای راه رفتن است که برای کمپانی ساخته شده و یک صحنه موثر نیست. و همچنین بیشتر در صحنه های درونی است. بیشتر کاربران حرفه ای این نرم افزار توخالی و دوره دیده هستند. کسانی که بانگ SDK سر می زنند امّا هیچ چیز بیشتر از کار با یک زبان فرعی شبیه به C بلد نیستند. اینجا دسترسی به کدهای نورهای ثابت، اشیای BSP یا هر چیز دیگری که با ارزش باشد نیست. عملکرد موتور این نرم افزار چیزی شبیه به عملکرد موتور half-life 1 است. هنگامی که شما هرچیزی مربوط به indoor یا outdoor را بخواهید build کنید شما باید با موتور جنگ کنید و موتور هم با شما جنگ می کند. فکر می کنید چرا کسی یک تصویر از صحنه پرجزئیات و بزرگ ساخته شده توسط این نرم افزار ارائه نمی دهد. چون این موتور بسیار کند عمل می کند و اگر هم صحنه ای باشد مربوط به محیط های درونی کوچک است. نورهای ثابت موتور این نرم افزار بد نیست امّا بصورت متقابلی اثری در مدل ها ندارد و یا من باید بگویم این وحشتناک است. تمام مدل ها و رنگ کف زمین درخشان می شود. به طور اساسی فناوری استفاده شده در موتور این نرم افزار فوق العاده قدیمی است. نورهای متحرک به خوبی بر روی مدل ها و اشیا کار می کنند امّا شما محدود به 8 نور هستید. یکی از مزایای 3D Game Studio راحتی در استفاده است. این درست است که خیلی سریع و راحت اجرا می شود. شما می توانید برای تجربه در تلاش برای ساخت محیطهای با جزئیات محصولات بهتری را بگیرید. بگذارید واضح تر بگویم. با دیگر موتورها نظیر Torque,Blitz,Cipher,Unreal و... به راحتی می توانید منظره ها و چشم اندازهای وسیعی را بدون هیچ سروصدا و مشکلی بسازید. من GameStudio را پیدا کردم. شما مقدار زیادی از وقتتان را صرف تنظیم میزان بافت و براقیت مدل ها می کنید. تا یک نمای درست و شایسته را بگیرید. این باعث می شود که مدت زمان توسعه کند شود و تلاش شما برای ساختن مراحل زیبا سخت تر و سخت تر شود. بیشتر استفاده راحت در GameStudio که همه می گویند همان Sample های آن است که به توسعه و پیشرفت شما نمی تواند کمکی بکند. در موتور Torque و با استفاده از lighting pack آن من می توانم ترکیبی از مراحل indoor و outdoor را فقط ظرف چند ساعت بسازم. و مراحل من بهتر از تمام چیزهایی است که کاربران GameStudio تاکنون ساخته اند. هنوز هم می خواهید روزها با این حریف بجنگید و نمی خواهید به یک نمای بهتر دست پیدا کنید. این موتور هیچ Source Code و SDK برای خرسند کردن شما ندارد. البته انصاقاً پشتیبانی Conitec از کاربرانش بسیار خوب است. (هر چند که اکثر کاربران ایرانی به دلیل استفاده کردن از نسخه های غیر قانونی از این پشتیبانی هم بی بهره اند مترجم) این موتور بسیار ضعیف و کند پیشرفت می کند. اگر شما می خواهید فقط یک Demo یا یک چیز ابتدایی بسازید 3D Game Studio برای شماست. امّا اگر می خواهید چیزی بسازید که در همه جا دیده شود موتورهای بسیار قوی تر و بهتر وجود دارد. پیشنهاد می کنم کتاب 3D Game Programming All In One را بگیرید.
    یکی دیگر از کاربران غیر ایرانی این نرم افزار نیز چنین اظهار نظری می کند:
    من واقعاً نمی فهمم Conitec (کمپانی سازنده نرم افزار) چرا اینقدر علاقه دارد که این موتور را در بسته های متفاوت ارائه بدهد. یا به عنوان نمونه: Reflection این تکنیک تفریباً یک فناوری قدیمی است. این تکنیک تقریباً مربوط به سال 1997 میلادی است. الان مردم از جدیدترین جلوه های DirectX 9 pixel-shader استفاده می کنند. مانند real-time refraction و یا حتی تکنیک displacement mapping.[COLOR="Silver"]
    سلام

من اصلن با گیم استودیو کار نکردم و نخواهم کرد ولی گفتم دو تا نکته بگم راجع به مسئله ای که شما گفتی:

اول اینکه این مطلب مال این مقالس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته؟ خوب اولا که از این به بعد حتما منبعت رو ذکر کن، مثلا همینجا بعضیا ممکنه فکر کنن اینا حرف خودته و خوب خراب می شی این طوری، ادامه رو بخون می فهمی.

دوما این مقاله بیش از نصفش غلط بود و حتی ما با نویسنده ی مقاله هم چندوقت پیش بحث داشتیم، توی همین P30World. این مقاله از سر تا پا غلطه و اگه یه نفر برای اثبات حرفش به یه مطلب غلط ارجاع بده، عملا داره می گه حرف من هم غلطه. شما سعی کن از این به بعد یه منبع خوب واسه حرفات پیدا کنی، نه یه جایی مثل اون.

همون طور که گفتم من خودم گیم استودیو کار نیستم و نمی گم درست می گی یا غلط، بحث من سر اصل موضوعه، شما هم زیاد به بچه ها گیر نده، بعضیاشون رو کارشون تعصب دارن و بات بحثو ادامه می دن، من که همون اول گفتم موتورت واسه کار شما خوبه، دیگه چی می خوای؟ فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 11-05-2010 at 13:12.

3. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

خوب گیم استادیو به نظر من یه موتور کامله ، ولی اینکه این همه دشمن داره نمیدونم چرا.....
    حالا وقتی ورژن a8 اومد دیگه جای بحثی نمی مونه..........

5. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

من اصلن با گیم استودیو کار نکردم و نخواهم کرد ولی گفتم دو تا نکته بگم راجع به مسئله ای که شما گفتی:

اول اینکه این مطلب مال این مقالس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته؟ خوب اولا که از این به بعد حتما منبعت رو ذکر کن، مثلا همینجا بعضیا ممکنه فکر کنن اینا حرف خودته و خوب خراب می شی این طوری، ادامه رو بخون می فهمی.

دوما این مقاله بیش از نصفش غلط بود و حتی ما با نویسنده ی مقاله هم چندوقت پیش بحث داشتیم، توی همین P30World. این مقاله از سر تا پا غلطه و اگه یه نفر برای اثبات حرفش به یه مطلب غلط ارجاع بده، عملا داره می گه حرف من هم غلطه. شما سعی کن از این به بعد یه منبع خوب واسه حرفات پیدا کنی، نه یه جایی مثل اون.

همون طور که گفتم من خودم گیم استودیو کار نیستم و نمی گم درست می گی یا غلط، بحث من سر اصل موضوعه، شما هم زیاد به بچه ها گیر نده، بعضیاشون رو کارشون تعصب دارن و بات بحثو ادامه می دن، من که همون اول گفتم موتورت واسه کار شما خوبه، دیگه چی می خوای؟ فعلا بای.
    بابت منبع درسته
    اما در مورد غلط بودنش چیزی نمیگم. چون با اون کار نکردم.
    اما استاد دانشگاه ما هم تایید کرد که به درد نمیخوره.

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

ضمنا من اصلا بحث نمیکنم.
    خیلی وقت هم بود گفتم تورگ خوبه واسه من.
    همیشه هم میگم هر کس واسه کارش باید یکی رو انتخاب کنه.
    من خودم بالای 15 تا موتور نصب کردم هلپ دیدم و...
    خیلیا اصلا محیزشون باب میل من نبود. نه اینکه خوب نباشن.
    اصلا هم بحث ندارم. هنوزم میگم برای کار من تورگ و بعدی خوبه. دلایلم هم برای خودم محترمه. حالا یه نفر شاید بخواد با یه موتور دیگه یه کار دیگه کنه. ان چیزام که میگم بیشتر برای اینه که اطلاعات پخش بشن. همین. وگرنه قصد منحرف کردن کسیو ندارم

همیشه گفتن ما هم میگیم:
    برنامه غلط داشتن بهتر از نداشتنه. این که یه نفر یه موتور حتی بد رو یاد بگیره بهتر از یاد نگرفتنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید استاد دانشگاه شما چند ساله بازی سازی می کنه؟

8. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب گیم استادیو به نظر من یه موتور کامله ، ولی اینکه این همه دشمن داره نمیدونم چرا.....
    حالا وقتی ورژن a8 اومد دیگه جای بحثی نمی مونه..........
    قصد دخالت ندارم
    ولی خوب اگر به اومدنه کرای انجین هم میاد. بهتر نیست روی اون سرمایه گزاری کنیم و فعلا بریم توی کار دو بعدی؟
    به شخصه یک دلیل تورگ هم همین بود. وقتییک موتور بسایر خوب داریم که نهایت یک سال دیگه میاد. چرا بریم سراغ یاد گرفتن یه سری موتور معمولی؟
    من قول میدم سر سال نشده لینک کرک و فلیم آموزشی بیادو...
    ولی باز هم تورگ دو بعدی توی دو بعدی ها بهترین میمونه.
    بازم میگم قصد دخالت ندارم و موفق باشی

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابت منبع درسته
    اما در مورد غلط بودنش چیزی نمیگم. چون با اون کار نکردم.
    اما استاد دانشگاه ما هم تایید کرد که به درد نمیخوره.
    خوبه ولی خیلی هم به حرفاشون اعتماد نکن
    من خودم از بین 30-20 تا استادی که داشتم فقط یکی دو نفرشون اطلاعات به روزی داشتن، اون هم فقط تو زمینه ی خودشون نه همه ی زمینه ها.

استادای کامپیوتر مثل بقیه ی رشته ها بیش از 95 در صدشون بعد از استخدام شدن و حتی فارغ التحصیلی دنبال اطلاعات جدید نمی رن. رشته ی کامپوتر یه فرق گنده با عمران و برق و مکانیک داره و اونم اینکه اطلاعات 10 سال 15 سال پیش توی کامپیوتر پشیزی نمی ارزن.

نمی دونم اگه بلدی یا نه ولی هر 4-3 سال یه بار یه تکنولوژی جدید می یاد و یه قاعده تو علم کامپوتر هست که می گه تقریبا هر 7 سال کل زمینه ی کامپیوتر از این رو به اون رو میشه. پس عملا اطلاعات 7 سال پیش به درد نمی خورن چه برسه به این اساتید که بعضیشون 20-15 ساله که آپدیت نشدن. الان یه بچه ی 8-7 ساله اطلاعاتش از اونا به درد بخورتره. باور کن.

این موضوعی گفتم اصلن به این بحث ربطی نداشت، فقط گفتم که بدونی و زیاد هم رو اونا حساب نکنی. یه جورایی یه نصیحت بود تا ادامه ی بحث. فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 11-05-2010 at 14:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من به 2بعدی کاری ندارم حرف من بازیهای 3بعدی هست....

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

به نظر من همه ی انجینا خوبن ولی یکی از یکی بهتر!

1- UDK
    2-Game Maker
    3-Game Studio
    4-Game Editor
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    ...
    .
    .
    Torque Game Builder!!!!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نگاه کن محمد جان راست میگه دلیل نمیشه که مثلا چون استاده هیچ چیز بدونه باورت نمیشه یک معلم داشتم که استاد دانشگاه هم بود یک روز یکی ازش پرسید که اگه ویروس بیاد تو کامپیوتر چی کار کنیم گفت سریع پریز از برق بکشید بیرون

دوما تو ایران چون رایگان بودن یا رایگان نبودن فرق نمی کنه شما راحت می تونی موتور انتخاب کنی بعد این طرف فقط تو سایتش غلط و غلوط نوشته برای مثال مثلا همین آقا محمد بیاد تو وبلاگ بزه آموزش UDK ما می فهمیم که وارده ولی دیگران که نمی دونن که بخاطر همین که طرف وبسایت زده همین اونو بیشتر قبول دارند حتی اگر برخاسته از ذهنشون باشه
    اینا شات تو خود سایت گیم استدیو هست نه موتور های دیگه
    در ضمن چون تو خارج قانون کپی رایت وجود داره قیمت موتور مهمه مثلا REFILEXIVE نمی یاد UNREAL بخره ولی نمی تونه از UDK استفاده کنه پس مجبور به استفاده موتور ارزون تر بشه مثلا Torgue مثل گیم استدیو یا گیم میکر یا ...

بر هر حال از من به تو نصحیت :
    هر چیزی که سایت اینترنتی خوندی یا از استاد دانشگاه تون شنیدی سریع باور نکن و برو تو اینترنت درباره اش تحقیق کن
    مخصوصا تو سایت -------
    که همش چیزشعر نوشته
    د ر ضمن خود گیم استدیو SDK داره

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

در ضمن یک چیزی یادم رفت بگم تو هرچی گیم استدیو بد باشه تو HELP بهترینه

14. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •