مصاحبه تصویری فرگوسن پس از پایان بازی با تاتنهام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصاحبه تصویری فرگوسن پس از پایان بازی با تاتنهام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرسنال که واقعا بد بازی کرد.
ولی عاشق اون صحنه تعویض ویرابا اون مرتیکم.
![]()
امید وارم جلوی چلسی هم بد بازی کنه![]()
این چه بازی بود که ارسنال میکرد؟اولین بار بود که موقع دیدن بازی ارسنال خوابم برد!
کی جلوی چلسی بد بازی کنه؟
جلوی چلسی همه میشن بهترین تیم دنیا. نمونش همین تاتنهام که بازی با چلسی فوق العاده بازی کرد ولی مثل اینکه این تیم ها فقط بازی با چلسی بلدن اینجوری بازی کنن...
به به عجب چیزای منطقی گفتی.
اولا من یادم میاد از اون موقعی که جان فرانکو زولا توی چلسی بودش طرفدار چلسی بودم و 5 سال نیست که طرفدارش شدم. بعد شما که فوتبال خیلی می بینی باید اینو بدونی که انگلیس مثل ایران نیست که یارو شلغم می کاره بیاد باشگاه بزنه و باشگاه ها توی انگلیس اکثرا بیش از صد سال سابقه دارن و همه اونو طرفداران خاص خودشون رو دارن. این طرفداران هم همیشه طرفدارن تیمشون هستن و کاری به قهرمانی های تیم ندارن. منم به همین صورت هستم. من حدودا 12-13 سال هست که طرفدار میلان هستم. طرفدار چلسی هم تقریبا 10 سال یا یکمی بیشتر هستم. کاری بی این مسخره بازی ها ندارم.
شما خواهشا نمی خواد در مورد تیم ما اظهار نظر کنی. ما خودمون می دونیم طرفدار چه تیمی هستیم.
شما که فوتبال خیلی می بین باید بفهمی نوع بازیی که تانهام با چلسی و آرسنال کرد با بازی با منچستر خیلی فرق داشت. مطمئنا اون بازی رو می کرد الان از شما امتیاز گرفته بود.
راستی من نمی دونستم شما از زمان جورج بست طرفدار منچستر هستید. بالاخره هر کسی از یه زمانی طرفدار یه تیمی شده. اینجوری نبوده که ناف اونو با یه تیم بریدن.
توی انجمن بازی با هم کل کل نداشتیم ولی اینجا می تونیم این کارو بکنیم![]()
راستشو بخوای من کلا 17 سالمه ...........و از دوران راهنمایی اصلا تیم ها رو شناختم ..........و برایاولین بار که میخواستم یه بازیه فوتبال رو ببینم ............یه بازی از چلسی بود که 4 ، 5 تا گل زد...........که اکثرش رو کرسپو زد.........من از اون موقع طرفدارش شدم.........و تا اون موقع بازی های فوتبالی رو هم بازی نمی کردم با اینکه بازی باز بودم ...........ولی بعد از اینکه اون بازی رو دیددم fifa هم بازی کردم و فقط تیم چلسی هم برداشتم تا همین امروز..........من ادمی نیستم که یه روز طرفداره این تیم باشم یه روز طرفداره اون تیم.........شاید از یه تیم دیگه هم خوشم بیاد..........ولی نه طرفدارش.........اگه جلوی چلسی باشه دشمنه چلسیه.........و الین یعنی دشمن من..........مثلا من از میلان خوشم میاد .......ولی از بارسا متنفر..........
من عاشق چلسی هستم و میمونم............
در ضمن این حرف شما برای تمام تیم ها صدق میکنه..............هر تیمی که توی یه جام میبره و خرید های بزرگی میکنه ( مثل رئال) اتوماتیک وار طرفدارش زیاد میشن..................پس این فقط مختص چلسی و من سیتی نیستش............خیلی از طرفدارای منچستر یونایتد بخواطر کریس رونالدو طرفداره رئال شدن........
به نظر من هم در کل صحیح نیست که بیایم بگیم من یه عمر طرفدار یه تیمم، ولی فلانی فقط چند ساله... سابقه تو طرفدار بودن چیز خوبیه... ولی همه چیز نیست...
من راجع به نحوه علاقه مندی دوستانمون درفروم به چلسی اطلاعی ندارم... ولی در بین دوستان و آشنایان خودم کسانی رو میشناسم سال هاست طرفدار چلسی بودند...
قربون همتون
یاعلی
دو گل دير هنگام پیروزی را براي شياطين سرخ رقم زد.
سايت گل- دو گل ديرهنگام براي شياطين سرخ موجب شد تا آنها در مقابل تاتنهام به پيروزي باارزش 3-1 دست پيدا كنند اما سرمربي تاتنهام اعتقاد دارد كه اين گل ها بيش از اينكه به قدرت هجومي يونايتدها ربط داشته باشد، محصول اشتباهات خط دفاعي تيم اوست.
او در مصاحبه با اسكاي اسپورت گفت:" ما امروز اين فرصت را داشتيم كه از اين بازي امتياز كسب كنيم اما در اين بازي به اندازه بازي هاي قبلي مان (مقابل آرسنال و چلسي) خوب بازي نكرديم. "
پيروزي هاي ارزشمند تاتنهام در مقابل رقباي همشهري اش آنها را به رتبه چهارم جدول رساند اما اگر امشب سيتي بتواند آرسنال را شكست دهد، جاي شاگردان ردنپ را در رتبه چهارم جدول خواهند گرفت.
" تا 10 دقيقه مانده به پايان بازي نتيجه 1-1 بود و فكر مي كرديم كه يك امتياز از اين بازي خواهيم گرفت. ما دو پنالتي مسخره به آنها داديم و روي گل ناني نيز، مدافعان او را رها كردند تا كارش را انجام بدهد. ما خوب دفاع نكرديم و اين مسئله هزينه زيادي براي ما داشت.
ما هفته بعد بايد در خانه با بولتون بازي كنيم و بعد در خانه منچستر سيتي كه اصلا بازي آساني نخواهد بود. بايد از اين بازي ها امتياز كسب كنيم. اميدوارم كه موفق به اين كار شويم."
چند هفته ای است که وین رونی نتوانسته 90 دقیقه برای تیمش به بازی بپردازد و همین موضوع نگرانی ها را در مورد میزان آمادگی این ستاره در آستانه جام جهانی افزایش داده است.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی نگرانی خود را در مورد شرایط وین رونی، ستاره تیمش ابراز داشته و از اینکه سران یونایتد ممکن است برای تلاش برای حضور در کورس قهرمانی این ستاره را زودتر از موعد مقرر به زمین چمن بفرستند، ابراز نگرانی نموده است.
رونی پیش از این در جریان دیدار تیمش مقابل بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا و در حالی که هنوز به اوج آمادگی نرسیده بود، برای یونایتد روانه میدان شد و در نهایت زمین مسابقه را با مصدومیت مجدد قوزک پایش ترک کرد.
هفته گذشته فرگوسن بار دیگر این ستاره را پیش از رسیدن به اوج آمادگی روانه زمین مسابقه نمود و اکنون فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس به شدت نگران شرایط وین رونی و اوضاع و مشکل قوزک پای اوست.کاپلو و دستیارانش در گفتگو با تلگراف به این نکته اشاره کردند که به دنبال پاسخی برای مصدومیت رونی، دلیل این مصدومیت و شرایط کنونی او هستند.
در صورتی که رونی نتواند در اوج آمادگی تیم ملی کشورش را در رقابتهای جام جهانی 2010 همراهی کند، این به منزله ضربه بزرگی برای سه شیرها خواهد بود.
رونی فصلی خارق العاده را سپری کرده و یکی از کلیدی ترین مهره های تیم یونایتد در رقابتهای این فصل لیگ برتر و در رقابت تنگاتنگ این تیم با چلسی برای کسب جام قهرمانی بوده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)