تاچ فقط آیفون4
و گرنه غیرتاچ!
تاچ فقط آیفون4
و گرنه غیرتاچ!
تاچ خوبه خازنی باشه الان سامسونگ بیشتر گوشی هاشو داره خازنی میزنه.![]()
وقتی تاچ باشه ولی حساس نباشه غیر تاچ بهترهتاچ بهتره از نظر من.![]()
موافقم رضا جان تاچ خوبه ولی خازنی واقعا هم سامسونگ جدیدا خیلی عالی کار کرده روی گوشی هاش
چون این تاچ هایی که خازنی نیستند مفت نمی ارزه![]()
در كل بستكي داره به استفادةي شخص از كوشي .
الان خيليا هستن كه كوشي رو ميخرن و استفاده ميكنن واسه تماس و sms و دوربينش ، خوب مسلما همجين افرادي لمسي نياز دارن .
ولي كسايي هستن كه ميخوان كوشي يه نوع واسشون خلاء pc رو بر كنه ، البته واسه مواقع ضروري . واسه يه همجي كسايي كه وبكردي دارن مسلما لمسي بهتره .
تاچ باید خازنی و بسیار حساس باشه تا بشه باهاش واقعا راحت بود... در غیر این صورت ، یه گوشی غیر تاچ با یه صفحه کلید بزرگ و راحت ، به مراتب بهتره...
گرچه همیشه گوشی های تاچ یه سری محدودیت هایی داشتن ، مخصوصا در تایپ کردن (که معمولا با کیبورد های کامل حل میشه که اون هم باعث سنگینی و ضخیم شدن گوشی میشه ) ، اما در کل گوشی های تاچ بسیار مناسبترن به نظر من ... عملیات ها رو خیلی سریع می تونی انجام بدی ، بزرگی ال سی دی همه جا به کمک آدم میاد ، مثل وبگردی ، تماشای فیلم و ... .
از وقتی با یه تاچ کار کردم ، الان که میخوام دوباره گوشی بخرم ، کاملا گوشی های غیر تاچ رو از لیست حذف کردم و حتی نگاه هم بهشون نکردم ...
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
ولله ما با تاچ مقاومتی هم کار کردیم ... اینجور نیست که بگیم تاچ مقاومتی اصلا افتضاحه و میشه گوشی های غیر تاچ رو به مقاومتی ترجیح داد ... خیلی از گوشی هایی که تاچ مقاومتی دارن کاربراشون رو راضی نگه داشتن ... مثل Nokia C5 , Sony Vivaz و اکثر مدلهای سامسونگ ...
من با خیلی از گوشی های جدید ومدل بالا خازنی کار کردم اما مقاومتی رو بیشتر دوست دارم
اتفاقا اس دادن با تاچ خيلي سريعتر و راهت تره من كه نميتونم براي هر حرف 3 -4 بار يه كليدو فشار بدم اعصاب خورديه بابا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)