سلام
سرعت دانلود صبا نت در شب چند است؟
ممنون
سلام
سرعت دانلود صبا نت در شب چند است؟
ممنون
هیچکدام!!!!صبانت ، شاتل یا پارس انلاین ؟ مسأله این است !
بقول بچه های فروم فقط اینترنت دوربرد![]()
خدمت شما عرض شود خوشبختانه من هر سه شرکت رو زیر نظر دارم چرا که با دوستان به صورت همزمان در یک سرور یکسان یک آزمایش می کنیم هر روز
از همه بهتر از نظر سرعت و البته پینگ صبا هست. افزون بر اینکه نرم افزارهایی همچون اسکایپ و تورنت کاملا باز هستن با بدون هیچ مشکلی
بعد از اون پارس آنلاین هست. پینگش از شاتل بهتر و از صبا بدتر هست. سرعتش رو خبر ندارم
گزینه ی پایانی هم شاتل هست. پینگ افتضاح و اصلا دربارش نمی حرف زد. این موقت هم نیست و ماه ها هست که اینجوریه. سرعتش هم روز خوبه و از ساعت 1 بامداد به بعد هیچی اصلا نمی شه روش حساب باز کرد.
همچنین چند ماهی هست که یک شیوه ی ناجوانمرداغنه به کار گرفتن که از ساعت 1 بامداد به بعد هر ده دقیقه یا بیست دقیقه اینترنت رو قطع و وصل می کنن و با این کار دریافت شما از حالت مفید خارج می شه چون لینک ها بیشترشون مستقیم نیستن و شما بی خیال دانلود رایگان می شد
هدیه هم در واقع انگار وجود نداره. برای نمونه این ماه گفتن اگر 3 گیگ بخرید 15 هزارتومن ما به شما 3 گیگ دیگه می دیم. حالا کسی که مثلا 10 روز یا 15 روز یا 20 روز از شارژش مونده باشه هرگز 6 گیگ به دردش نمی خوره و 15 هزار تومن رو مفت دور نمی ریزه.
صبانت سرعت روزانش فوق العاده است . 2 برابر پارس .
من خودم 128 دارم روزا به 250 دانلود می کنم . ولی بچه ها پارس دارن روزا با 100 یا 150 دانلود می کنن .
ولی برعکس شبانه پارس خیلی خوبه . با 100 یا بیشتر دانلود میشه که صبانت با 20 یا 60 ( نهایتش ) دانلود میشه .
اینا همه مال چند روز پیشه . چون صیانت از دیشب و پارس از دو هفته پیش خیلی افتضاح شده .
اگه میخوای از حالت شبانه ( رایگان ) استفاده کنی پارس بگیر .
ولی اگه اینا برات مهم نیست صبانت بگیر. چون پینگ خیلی خوبی هم داره
از نظر کیفیت(پینگ و پایداری):
صبانت
شاتل
پارس
از نظر سرعت(دانلود):
صبانت
شاتل=پارس
آقا فقط اين صبانت دزد نيا هر جا مياي
حتي تو تاپيك صبانت هم نميشه بد صبانت رو گفت.
برو ببين تا سرعت كل كشور رو كرده 64 كيلو بيت يعني سرعت دانلود 8 ، اعتراض همه بلند شد تاپيكشو بستند.
صبانت خوب بود نميدونم اين چند روزه داره چيكار ميكنه مسخره .
سرعت دانلودم شده 10 ، 12 .
به نظر من فعلا صبا پيشنهاد نميشه .
بقيشو دوستان اطلاع دارن![]()
سلام.
من با پاسخ exir موافقم..
ولی یه چیزی یادتون باشه... این سه تا سرویس دهنده رو با هم مقایسه نکنید..
من الان خودم شاتل دارم ... 2 سال پیش توی شرکت پارس داشتیم و قبلش هم صبانت...
همشون مثل هم هستن گاهی بهتر گاهی بدتر..
فرقی نمی کنن زیاد...
هر کدوم رو گرفتی گرفتی!
بله ، من هم 2 سال بود فقط تعریف میکردم از صبانت که بعضیها میگفتند داری از صبانت پول میکیری!!!!
ولی الان میگم صبانت سرعت رو بصورت شیر کرده 128 یعنی تو ساعات شلوغ سرعت دانلود میشه 8 تا 10.
لعنت بر صبانت های حروم خور
نخیر فقط مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)