دوست عزیز تنها نرخ اضافه شده برای سرویس ADSL، مالیات می باشد که هر دفعه روی قبض شما اضافه خواهد شد.
دوست عزیز تنها نرخ اضافه شده برای سرویس ADSL، مالیات می باشد که هر دفعه روی قبض شما اضافه خواهد شد.
دوست خوبم از مقدار این مالیات خبر دارید ؟ تا چند وقت دیگه قبض مصرف اکسیژن + مالیات بر ارزش افزودشو .... هم میاد
پاینده و کامیاب باشید
ولی من که هنوز قبض تلفن نیومده ولی موبایلم که پیامک زده در حد معقول هست .
ولی اگه قبض تلفن زیاد بیاد من که 100 در سگ آمارشو در میارم . من اصلن از کنار این مسائل بسادگی رد نمی شم .
البته اگه اشتباهی شده باشه ولی اگه خود مخابرات دزد گرون کرده باشه که فکر نمی کنم. دیگه نمی شه کاری کرد .
جا داره اینجا از parinaz571 هم تشکر کنم . که به همه ی پست ها تنکس داده .
مال ما که رکورد زده!!!
85 هزار تومن!!!!!
رفیق بدبخت منم 60 تومن
مشکل پی گیری شد.
زیادی به موبایل زنگ زدیم![]()
پرینتش اومد. خودمون زیاد زنگ زدیم.
تعرفه هاي مخابراتي فعلاً تغيير نميكند
در پي انتشار برخي اخبار مبني بر افزايش تعرفه هاي تلفن ثابت و همراه، رئيس سازمان تنظيم مقررات تاكيد كرد: فعلاً هيچ برنامه اي براي تغيير نرخ هاي مخابراتي وجود ندارد.
محمد كرم پور در گفتوگو با فارس با تاكيد بر اينكه وظيفه رگولاتوري در تمام دنيا ، بررسي و مطالعه در مورد نرخ قيمت ها و نظام قيمت گذاري است ، اظهار داشت: اين مطالعات به صورت مستمر در جريان است اما اين به آن معني نيست كه برنامه اي براي تغيير قيمت خدمات مخابراتي داشته باشيم.
وي ادامه داد: چنانچه پيشنهادي در مورد تغيير تعرفه ها از سوي اپراتورها ارائه شود، تبديل به برنامه مطالعاتي خواهد شد و در مورد آن بررسي صورت مي گيرد.
كرم پور با بيان اينكه تعرفه هاي مخابراتي در مسير مطالعه قرار دارد، ادامه داد: با وجودي كه شركت مخابرات ايران خصوصي شده است ، پيشنهاد تغيير تعرفه از سوي اين اپراتور بايد توسط سازمان تنظيم مقررات مورد بررسي قرار گيرد.
به گزارش فارس چندي پيش در جلسه اي كه با حضور نمايندگان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و شوراي رقابت برگزار شد، موضوع تعرفه هاي تلفن ثابت و همراه مورد بررسي قرار گرفت.
طبق اخبار اعلام شده ، در اين جلسه مقرر گرديد سازمان تنظيم مقررات ، تعرفه ها را مورد بررسي قرارداده و راي خود را به شوراي رقابت اعلام كند و شوراي رقابت نيز توسط هيات بررسي ، نظر خود را به صورت جداگانه در مورد تعرفه ها اعلام كند تا با درنظرگرفتن تعرفه هاي پيشنهادي رگولاتوري، تعرفه نهايي اعلام شود.
من هم امروز قبض اومد بررسی کردم . از لحاظ افزایش تعرفه که خبری نبود . در حد همون دوره های قبل بود .
و در مورد باز پرداخت آبونمان adsl هم حق با دوستان بود . قبض 0 شده بود و هنوز هم برای دوره ی بعد بستانکار هستم .
در مورد افزایش قیمت تعرفه مخابرات هم یک مقاله خوندم . نوشته بود هنوز تصمیم گرفته نشده که بخواد اعمال بشه .
اما نوشته بود باید هزینه ها کارشناسی بشه تا هزینه ی تمام شده از مشترکان کسب بشه .
در حال که همین الان از هزینه ی تمام شده بیشتر دریافت میشه . و مخابرات پر سودترین شرکت دولتی بود , که حالا شده ماله برادرا ...خخ
خدایش باحال نیست ؟ به این میگن خصوصی سازی . فهمیدی !
ولی فیش های تلفونمون یه چیزه دیگه میگه که...!
سلام .
قبض منم امروز اومد .
من زیاد با این خط صحبت نمیکنم ! 95 هزار تومن !!!
دلمون خوشه ADSL داریم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)