جالبه ... پس شخصیت زنی که تو بازی هست اتفاقی نیست ...![]()
جالبه ... پس شخصیت زنی که تو بازی هست اتفاقی نیست ...![]()
آره.....این شماره گیرز خداییش دیدن داره....مارکوس با اون قیافه و هیکل خشنش قرارعاشق بشه....![]()
من مطمئنم این حاج خانم با dom طرح دوستی و *** میریزنمارکوس با اون قیافه و هیکل خشنش قرارعاشق بشه![]()
این شات ها قبلا بود؟ اگه تکراری باشه Sorry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بزرگنمایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا این همه دعوا سر گرفت چون ما گفتیم که خرداد ماه می خوایم یه 360 بگیریم که این بازی رو هم وقتی اومد بتونی بازی کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا نمی گیریم .!؟!؟ دعوا نکنید .زشته بابا به هم توهین نکنید.........
بی خیال .....
من تو دانشگاه یه سر رفتم به این لینک ها و یه سری مطلب درباه بازی نوشته بود منتها من نه وقت ترجمه داشتم و نه دیکشنری .
یک کاربر مهربان لطف کنه این متنها رو ترجمه کنه و داخل فروم قرار بده و یا اینکه به ما پ. خ بده که بفهمیم توی این بازی قراره چه اتفاقی بیافته.
اینم لینک متن ها .........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون.....دوستان ببخشید من اگه به کسی توهین یا بی احترامی کردم قصدی نداشتم به خدا...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
حالا اینا که کلا پاک خواهد شد ولی بهتر دوستان بدونن اصلا منظورم اون نبود که دوستان اشاره فرمودن ... اصلا بحث سر اینکه واسه چه پلتفرمی بیاد نیاد نبود
جالبه که بحث سر اینکه این واسه PC بیاد نیاد نبود .. اصلا دفاع از هیچ کنسول و طرف خاصی نبود ... کل حرف ما این بود که آقا
تو تاپیک بازی فقط جای اطلاعات هست , تو پروفایل جای نظرات شخصی واسه دوستان هست و تو گروههای اجتماعی هم محل
دل و قلوه رد و بدل کردن فن بوی های هر پلتفرم هست ... من گفتم که این 3 تا مطلب جدا رو تو تاپیک بازی مطرح نکنین !
شما الان کلا چه برداشتی کردین از این حرف ؟!
من نمیدونم شما چرا بایوشاک را هی میاری وسط اتفاقا شماره 2 درسته به خوبی شماره یک نبود اما از خیلی از بازیهای به اصطلاح خوب برتر بود!در ضمن سایتها مجلات بیشتر بازیهای اواخر سال را بهترین میکنن نه اوایل سال!بایوشاک 2 هم اوایل اومد و فکر نمیکنم بهش روش حساب کرد اما تا اینجا بهتری Fps سال 2010 بوده.............گيرز 2 همونطور كه قبلا هم در يك چيز خيلي عالي داشت وو اون هم گرافيك بود كه ign بهرتين گرافيك 2008 رو در بين اون همه عنوان ديگه بهش ميده... چيزي كه برا بايوشاك 2 اتفاق افتاد و نسخه دوم اصلا مثه نسخه اولي نبود ومطمئنا بازي سال نميشه... حالا چون نسخه دوم نشد نسخه اول هم شانسي شده؟!!
نخیر نسخه اول موقع عرضه با MW1 و Orange box و Halo 3 و Crysis هم دوره بود و Gears 1 با هیچ بازی به اون صورت رقابتی نداشت داشت؟
اگه اشتباه نکنم شماره 2 هم از گیم اسپات کاندید بهترین بازی 360 هم نشد فکر کنم (بازم میگم اگه اشتباه نکنم)اگه اشتباه کردم هم بگذارید به پای پیری و حافظه داغون من.......
آقا بیخیال این که کدوم بازی کدوم نسخش چی شده و چند شده.........
یه چند تا سوال از کاربران محترم.........
گفته شده که توی بازی یه بخشی وجود داره که بازی کننده ها می تونن کنترل چهار شخصیت رو بعهده بگیرند و بازی کنن..درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب پس شخصیت پنجم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارکوس .....دام..........کول......براد.......اون زنه هم شخص پنجم هستش!!!!!!!!
یه چیز دیگه که من باز با نگاه کردن این تریلر بازی دیدم این بود که گویا یه سری اسلحه خفن هم توی بازی وجود داره.نمونش همون شات گان خفن و سنگینی بود که دست مارکوس بود...اما وقتی به اون زنه که به دام اسلحه میده به اسلحش دقت کردید؟؟؟؟؟ نوک اسلحش رو میگما.......بجای اره ،چاقو ( بیشتر شبیه قمه و شمشیر بود ) داشت..این یعنی این که مبارزات نزدیک و تن به تن هم ممکنه توی بازی وجود داشته باشه....
این آخری هم زاده تخیل معیوب و درب و داغون خودمه ولی خوب داره رو مخم راه میره............اونم اینه که توی پایان تریلر زده brother in the end که معنیش یا میشه پایان برادری یا برادرها در پایان یاسرانجام برادرها .......... این ربطی به رابطه عمیق برادری و دوستی دام و مارکوس داره ( چون همیشه با همند و ماموریت های مهم رو دوتایی میرن) و اینکه ممکنه یکیشون در پایان بازی یا اولش کشته بشن ( مخصوصا دام ) !؟!؟!!؟
البته این آخری در حد حدس بودا....!!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه چی این بازی باحال رو واسه pc عرضه نمیکنن خیلی نامردیه.
دوست عزیز از نسخه دوم به بعد اسپانسر xbox که غولی به اسم microsoft باشه
تصمیم گرفت این بازی انحصار کنسول باشه که به نظر من هم تصمیم درستی گرفتن
و کاملا موفق هم بودن اگر واقعا یک بازی خور باشید حتما به طرف کنسول کشیده میشد
بهترین عالم بازی کردن فقط عالم کنسوله ببخشید قصد منحرف کردن رو نداشتم
لطفا این جا رو منحرف نکنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)