فكر ميكنم كاملا نتيجه درستي گرفتيد اميدوارم هر چه زودتر از اين سر در گمي بياين بيرون![]()
فكر ميكنم كاملا نتيجه درستي گرفتيد اميدوارم هر چه زودتر از اين سر در گمي بياين بيرون![]()
اگه میتونی صبر کن 3d بیاید
c7000
و گرنه b8000 بخر شک نکن از سونی سری xهم سرتره من چند ماهه دارم تحقیق می کنم نتیجه چند ماه وب گردی اینو بهم ثابت کرده
در مورد سريهاي جديد سامسونگ من ال سي دي c630 و ال اي دي c6500 فكر ميكنم خاطرم نيست دقيق جز slim شدن هيچ خاصيتي ندارند ومتاسفانه همچنان عقب تر از تصوير b650
در مورد سري 8 هماينطور صريح قضاوت درست نيست سري x سوني شاهكاري براي خودش
فقط از نزديك با چشمهاي خودت رنگها رو ببين متوجه ميشي
سري 8 چيز خاصي نسبت به سري 7 نداره جز فكر ميكنم 200hz شدن هر چند شاخي واسه خودش و دوسش دارم![]()
دوستان عزیز من امروز مدل EX700 سونی سایز 46 رو پیدا کردم
تو تهران بهم تحویل میده و قیمتش
متاسفانه 36.000.000 ریال
به نظر دوستان ارزش رو داره یا بریم سراغ مدل 46X4500
![]()
سري ex چيز خاصي نداره جز ديزاين در واقع همرده w هست
ولي 40 به بالاي x ال اي دي فول هست اصلا قابل مقايسه نيست عزيز
دوست عزیز این حرف رو نزنید
چون
اولا" حداقل تغییری که EX داره اینه که از موتور تصویری Bravia Engine 3 بهره میبره که این یک مزیت خیلی خوب هستش
دوما" از مدل EX500 به بالا این مدل بصورت LED هست
سوما" از مدل EX500 به بالا این مدل بصورت 3D Comb Filter هست(قابلیت پخش تصاویر سه بعدی)
چهارما" تمامی مدل های Ex اتصالات USB اونها قابلیت پخش DivX , MP4 رو داره
پنجما" از مدل EX500 به بالا این مدل وایرلس لن و براویا اینترنت ویدیو داره
برای اثبات حرفم اینهم سند :
به این آدرس برید و چک کنید
http://www.sony.co.uk/comparison/kdl46x4500u/kdl46ex703u
Last edited by hamedDJboy; 10-05-2010 at 13:09.
داداش دقت کرده باشی من صحبتی ازc630 و ال اي دي c6500نکردم
شما با نصف پول سری x میتونی سری 8000سامسونگ بخری توی سایت cnetهم بالا تر از سری x هست
تازه حیف نیست میشه با همون پول 3d خرید بیای پول به 2d بدی
من سونی رو خیلی دوست دارم و احترا می گذارم و ترجیح میدم بروز باشم فکر می کنم سونی نیاز داره سری های جدیدترشو به بازار عرضه کنه
حرفاتون كاملا درسته ولي قيمتش يكم بي ربط نيست؟
به هر حال : This is Sony : پول ماركشو ميگيره
حرفتون درسته ولي در مورد BE3 ص550 هم ازش استفاده ميكنه
در مورد بقيه گزينه ها هم موافقم باهاتون
ولي به قيمتش هم بايد نگاه كنيد اصلا با W همرده نيست
در مورد سريهاي FULL LED RGB X حرف من نيست خودتون ميتونيد بريد وتوي تمام فرومهاي معتبر نظر كارشناسان و يوزرها رو ببينيد
اصلا خودتون بريد با چشم مقايسه كنيد رنگهايي كه توي X ميبينيد شايد فقط بتونيد با رنگها در پايونر KURO ُسلطان ببينيد
اصلاً این تلویزیون ارزش پرداخت این مبلغ رو نداره قیمت دلاری این تلویزیون دقیقاً نصف این قیمتم کمتره.
دوست عزیز اطلاعات اشتباه نده.
این مدلها از 3D پشتیبانی نمیکنن اصلاً سری EX سری متوسط و معمولی سونی هست و سونی 3 سری بالاتر از این سری هم یعنی NX و LX و HX داره و مدلهایی که 3D پشتیبانی میکنن LX900 و HX800 هستن؛ اون 3D comb filtering هم ربطی به پخش تصاویر 3D نداره.
در ضمن این تلویزیونها وایرلس هم ندارن سری NX700 به بعد هست که وایرلس داخلی دارن این مدلها مثل مدلهای سامسونگ یا برندهای دیگه، وایرلس با دیوایس خارجی کار میکنه.
این تلویزیونها از نظر پخش فرمتهای مختلف تصاویر هم با نسل قبل فرقی ندارن و هنوزم تصاویر HD رو نمیتونن پخش بکنن (مثل B690 سامسونگ و مدلهای بالاتر که فرمتهای HD رو پخش میکنن).
کلاً میتونم بگم این تلویزیون هیچ چیزی خاصی نداره و یه تلویزیون معمولیه و به قول دوستمون با W550 فرق زیادی نداره مگه اینکه بگی LED هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)