فقط avast internet security 5.0.462
واقعا ازش راضي هستم
3 سالي ميشه كه نصب كردم اصلا كامپيوتر من ويروسي نشده
فقط avast internet security 5.0.462
واقعا ازش راضي هستم
3 سالي ميشه كه نصب كردم اصلا كامپيوتر من ويروسي نشده
Bit defender Internet Security 2009-2010
سیستم امنیتی که 4 سال هست ازش استفاده میکنم.
دلایل به ترتیب اولویت
1- تکنولوژی منحصر به فرد در شناسایی ویروس و جلوگیری از ورود آن به سیستم.( Real Time On Demand Protection )
2- کاملترین بانک اطلاعات ویروس در جهان
3- بالاترین سرعت اسکن سیستم به طور مثال کل سیستم 500 گیگا بایتی در عرض نیم ساعت
4- ناچیزترین تاثیر در سرعت سیستم و شاید نداشتن تاثیر در آن
5- قیمت مناسب در صورت خرید
6- ثبت شده بعنوان یکی از بهترینها در سایتهای :
,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi.EST; 18-04-2010 at 19:03.
nod 32 زیبا - سبک -نسبتا مطمئن
اصلا به آدم گیر نمیده !برعکس بقیه!!!
nod32 از بهترینهای دنیاست و norton internet security 2010 نیز در رقابت با نود از بهترینها و سبکترینهای دنیاست. هر دو زیبا و بی دردسر در آپدیت و سرور آپدیت پرقدرت و پرسرعت دارند بر خلاف سرور آپدیت کسپر که سرعته بسیار پایینی داره.
بهترین سیستم آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی فقط Kaspersky Internet Security 2011 . وقتی روی سیستم نصب می کنی آدم حال می کند امنیت حس خوبی به آدم می دهد
جواب نظر سنجی: هیچ کدوم. چون خیلی حالیمه!
پیشنهاد: فعلا برای مدتی از AVG IS استفاده کنید. آپدیت شده باشه از طریق اتصال سیستم خودتون به اینترنت و زدن گزینه آپدیت.
مخلص همه.
سلام به دوستان عزیز
به نظر من انتخاب یه آنتی ویروس خوب شاید تا حدودی سلیقهای باشه ولی واسه من چندتا فاکتور خیلی مهمه
یکی اینکه سرعت سیستمو اصلاً پایین نیاره. دوم اینکه امنیت بالایی داشته باشه. آخرم اینکه درصد خطاش پایین باشه
اگه تو Google جستجو کنید که مثلاً بهترین آنتی ویروس دنیا کدومه تمامی نتایج اولیه ماله سایتای تبلیغاتی شرکتهای مختلفه یکی زده Mcafee یکی Panda! یکی Bitdefender و... اما فقط 1 سایت استرالیایی هستش که بدون هیچ پیش فرضی همه آنتی ویروسارو تست میکنه و بابتشم از شرکتی پولی نمیگیره تو عنوان سایتشم این نکترو مطرح کرده
طبق گفته این سایت که هر ساله همه آنتی ویروسها رو تست میکنه و 3 رتبه برترم میگه تو سال 2009 بهترین آنتیویروس Norton Internet Security شد دوم Kaspersky و سوم ESET NOD32 حتماً برین فایلهای PDF شو دانلود کنین و مطالعه کنین خیلی نکات جالبی توش هست. ولی اگه نظر خودمو بخوام بگم kaspersky از نسخه 2009 به بعدش شدیداً سرعت نصب برنامهها و کار با ویندوزو کاهش میده، شما مثلاً تو برنامه flash با داشتن Kaspersky یه Export بگیرین بعد با NOD32 ام امتحان کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینید حداقل 30ثانیه کارتون با Kasper کندتر میشه!!!
NOD32 آنتی ویروس بسیار سبک و خوبیه ولی به نظر من که شبیه سایتی که گفتم هم هست NORTON بهترین آنتی ویروس دنیاست. اولاً نصبش 1دقیقهای انجام میشه! دوماً به هیچ عنوان سرعت سیستمو نمیگیره و آخر اینکه فایل Update شو که خوشبختانه به صورت EXE هست و دردسرای بقیه مثل Kaspero نداره میتونید از سایت Symantech دانلود کنید تا برنامتون در کمتر از 1 دقیقه Update شه.
دوست عزیز اتریشی نه استرالیایی.
austrian=اتریش
نه استرالیا
چقدر خوبه به اصل مطلب توجه کنیم نه حاشیههاش!
در ضمن تو غلط گیریتون austrian میشه اتریشی AUSTRIA میشه اتریش یه غلط دیکتهایم مال شما!
دوستان سایت اتریشی هستش اصلاح میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)