تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سریال نوروز 1389 ؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • چاردیواری

73 57.94%
  • زن بابا

56 44.44%
  • دارا و ندار

10 7.94%
  • هیچکدام

24 19.05%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 70

نام تاپيک: بهترین سریال نوروز 1389 ؟

داره خودمونی میشه codhaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هاگوارتز

پيش فرض

شما اشتباه میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!1

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

یعنی چی؟ درست و کامل جواب بده و دلیل بیار.

داره خودمونی میشه codhaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هاگوارتز

پيش فرض

ده نمکی این قدر هم ضعیف نیست کاراش>>

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

اصلا شما دلیل واضح توضیح بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

هرجا علی صادقی باشه !

خدایی تنها بازیگری هست که هیچ وقت به حقش نمی رسه !
    فوق العادس تو طنز ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

توی این آدرس من و سایر دوستان به طور کامل به کارهی آقای دهنمکی پرداختیم و دلیل اوردیم. اگه بالاش نظرسنجی مردم رو نگاه کنی به حرف من میرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب شما که ادعات میشه دلیل بیار.

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

واقعا علی صادقی تو طنز نظیر نداره. کاملا بدون اغراق میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

چار دیواری خیلی جالب بود .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دارا و ندار هم چین بد نبود
    توی این آدرس من و سایر دوستان به طور کامل به کارهی آقای دهنمکی پرداختیم و دلیل اوردیم. اگه بالاش نظرسنجی مردم رو نگاه کنی به حرف من میرسی
    دوست عزیز
    من نه این دوستمون با یوزر codhaa رو میشناسم و نه شما رو... چندین بار هم گفتم که ده نمکی رو از خیلی جهات اصلا قبول ندارم و به هیچ وجه طرفدارش نیستم...
    ولی متاسفانه اکثر ماها (من جمله خود من) قبل از اینکه حرف های یه فردی رو گوش کنیم و اثرش رو ببینیم یا مطالعه کنیم، میایم دنبال بک گروند و سبقه اون طرف میوفتیم... و 90 درصد قضاوتمون روی اون طرف بر اساسه سبقشه... شاید یکی از دلایل عدم پیشرفت ما و افراد جامه ما هم همین باشه...
    من خودم قبل از اینکه دارا و ندار شروع بشه، صرفا با نگاه به سبقه هنری نه چندان درخشان ده نمکی، اصلا راغب به دیدن سریال نبودم... خیلی ها هم به دلیل پس زمینه اجتماعی و یا سیاسی ده نمکی علاقه ای به دیدن سریال از خودشون نشون ندادن...
    ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این نوع نگاه غلطه... به نظر من آدم یا باید فیلمی رو نبینه و راجع بهش نظر نده و یا باید فیلمی رو ببینه و فقط راجع به فیلم عقیده اش رو بگه...
    در اینکه سریال دارا و ندار سریال ضعیفی بود شکی نیست... ولی انصافا به قول این دوستمون همچین بد هم نبود... شاید نقاط ضعفش به نقاط مثبتش می چربید ولی بالاخره نقاط مثبتی هم داشت... شاید اگه بیایم از خودمون بپرسیم که "اگر دارا و ندار رو کسی غیر از ده نمکی می ساخت، اون موقع نظرمون راجع به سریال چی بود"، دیگه این بحث ها شکل نمی گرفت و هی ما نمیومدیم همه چیز رو خط کشی کنیم...
    راستی شرمنده که پریدم وسط بحث شماها!
    قربون همتون
    یاعلی

8. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

"اگر دارا و ندار رو کسی غیر از ده نمکی می ساخت، اون موقع نظرمون راجع به سریال چی بود"، دیگه این بحث ها شکل نمی گرفت و هی ما نمیومدیم همه چیز رو خط کشی کنیم...
    مگه مشکل اسم سریاله؟
    هر کسی هم که این فاجعه عظیمو به بار میاورد باید مورد انتقاد قرار می گرفت.
    کیومرث پور احمد، یکی از کارگردانان محبوب منه ولی با دیدن قسمت اول پرانتز باز ازش ناامید شدم.
    مثه اینکه همه یاد گرفتن7-6 لهجه مختلف تو فیلم بذارنو بازیگرا مثل ماست بازی کنن.

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

منم نظرم اينه اول زن بابا چون به غير از طنز هايي كه داشت واقعا مسائل اجتماعي كه مشكلات جامعه امروزي هستو نشون داد
    بعد چهار ديواري چون از لحاظ محتوا خوبود

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

9

دوست عزیز
    من نه این دوستمون با یوزر codhaa رو میشناسم و نه شما رو... چندین بار هم گفتم که ده نمکی رو از خیلی جهات اصلا قبول ندارم و به هیچ وجه طرفدارش نیستم...
    ولی متاسفانه اکثر ماها (من جمله خود من) قبل از اینکه حرف های یه فردی رو گوش کنیم و اثرش رو ببینیم یا مطالعه کنیم، میایم دنبال بک گروند و سبقه اون طرف میوفتیم... و 90 درصد قضاوتمون روی اون طرف بر اساسه سبقشه... شاید یکی از دلایل عدم پیشرفت ما و افراد جامه ما هم همین باشه...
    من خودم قبل از اینکه دارا و ندار شروع بشه، صرفا با نگاه به سبقه هنری نه چندان درخشان ده نمکی، اصلا راغب به دیدن سریال نبودم... خیلی ها هم به دلیل پس زمینه اجتماعی و یا سیاسی ده نمکی علاقه ای به دیدن سریال از خودشون نشون ندادن...
    ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این نوع نگاه غلطه... به نظر من آدم یا باید فیلمی رو نبینه و راجع بهش نظر نده و یا باید فیلمی رو ببینه و فقط راجع به فیلم عقیده اش رو بگه...
    در اینکه سریال دارا و ندار سریال ضعیفی بود شکی نیست... ولی انصافا به قول این دوستمون همچین بد هم نبود... شاید نقاط ضعفش به نقاط مثبتش می چربید ولی بالاخره نقاط مثبتی هم داشت... شاید اگه بیایم از خودمون بپرسیم که "اگر دارا و ندار رو کسی غیر از ده نمکی می ساخت، اون موقع نظرمون راجع به سریال چی بود"، دیگه این بحث ها شکل نمی گرفت و هی ما نمیومدیم همه چیز رو خط کشی کنیم...
    راستی شرمنده که پریدم وسط بحث شماها!
    قربون همتون
    یاعلی
    باریک. باریک.
    آقا ما تسلیم.

12. این کاربر از Vahid.Mob.14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •