شما اشتباه میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!1
شما اشتباه میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یعنی چی؟ درست و کامل جواب بده و دلیل بیار.
ده نمکی این قدر هم ضعیف نیست کاراش>>
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
اصلا شما دلیل واضح توضیح بده
هرجا علی صادقی باشه !
خدایی تنها بازیگری هست که هیچ وقت به حقش نمی رسه !
فوق العادس تو طنز ...
توی این آدرس من و سایر دوستان به طور کامل به کارهی آقای دهنمکی پرداختیم و دلیل اوردیم. اگه بالاش نظرسنجی مردم رو نگاه کنی به حرف من میرسی
خوب شما که ادعات میشه دلیل بیار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
واقعا علی صادقی تو طنز نظیر نداره. کاملا بدون اغراق میگم.
چار دیواری خیلی جالب بود .
دارا و ندار هم چین بد نبوددوست عزیزتوی این آدرس من و سایر دوستان به طور کامل به کارهی آقای دهنمکی پرداختیم و دلیل اوردیم. اگه بالاش نظرسنجی مردم رو نگاه کنی به حرف من میرسی
من نه این دوستمون با یوزر codhaa رو میشناسم و نه شما رو... چندین بار هم گفتم که ده نمکی رو از خیلی جهات اصلا قبول ندارم و به هیچ وجه طرفدارش نیستم...
ولی متاسفانه اکثر ماها (من جمله خود من) قبل از اینکه حرف های یه فردی رو گوش کنیم و اثرش رو ببینیم یا مطالعه کنیم، میایم دنبال بک گروند و سبقه اون طرف میوفتیم... و 90 درصد قضاوتمون روی اون طرف بر اساسه سبقشه... شاید یکی از دلایل عدم پیشرفت ما و افراد جامه ما هم همین باشه...
من خودم قبل از اینکه دارا و ندار شروع بشه، صرفا با نگاه به سبقه هنری نه چندان درخشان ده نمکی، اصلا راغب به دیدن سریال نبودم... خیلی ها هم به دلیل پس زمینه اجتماعی و یا سیاسی ده نمکی علاقه ای به دیدن سریال از خودشون نشون ندادن...
ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این نوع نگاه غلطه... به نظر من آدم یا باید فیلمی رو نبینه و راجع بهش نظر نده و یا باید فیلمی رو ببینه و فقط راجع به فیلم عقیده اش رو بگه...
در اینکه سریال دارا و ندار سریال ضعیفی بود شکی نیست... ولی انصافا به قول این دوستمون همچین بد هم نبود... شاید نقاط ضعفش به نقاط مثبتش می چربید ولی بالاخره نقاط مثبتی هم داشت... شاید اگه بیایم از خودمون بپرسیم که "اگر دارا و ندار رو کسی غیر از ده نمکی می ساخت، اون موقع نظرمون راجع به سریال چی بود"، دیگه این بحث ها شکل نمی گرفت و هی ما نمیومدیم همه چیز رو خط کشی کنیم...
راستی شرمنده که پریدم وسط بحث شماها!
قربون همتون
یاعلی
مگه مشکل اسم سریاله؟
هر کسی هم که این فاجعه عظیمو به بار میاورد باید مورد انتقاد قرار می گرفت.
کیومرث پور احمد، یکی از کارگردانان محبوب منه ولی با دیدن قسمت اول پرانتز باز ازش ناامید شدم.
مثه اینکه همه یاد گرفتن7-6 لهجه مختلف تو فیلم بذارنو بازیگرا مثل ماست بازی کنن.
منم نظرم اينه اول زن بابا چون به غير از طنز هايي كه داشت واقعا مسائل اجتماعي كه مشكلات جامعه امروزي هستو نشون داد
بعد چهار ديواري چون از لحاظ محتوا خوبود
باریک. باریک.
آقا ما تسلیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)