آرسنال اگه بازی قبلیش رو مساوی نمیکرد ، منچستر الان سوم جدول بود.
آرسنال اگه بازی قبلیش رو مساوی نمیکرد ، منچستر الان سوم جدول بود.
شما چه طوری؟ مگه قرار نبود دیگه از شنبه این انجمن نیای؟
راستی دوستان راهی نداره که از یه جایی به شبکه 3 بگیم که دیگه خیابانی رو برای بازی های حساس نذارن؟ باور کنید نصف هیجان بازیو می بره. فقط باید بشینیم سوتی های اونو بشماریم.
اینجا رو داشته باشین..:
افتخار ما اینه که همه منتظر باختمون هستن..از بس عقده ای شدن تو این 3،4 سال...با باخت ما روحیه میگیرن..
دوما من یو به خاطر نبود رونی اینجوری نبود..کلا الان رو فرم نیست..بازی با بایرن هم همینجوری بود..اون موقع کع رونی دیگه بود....ثاثا اینکه رونی توی حمله نبود..ولی هافبک ها و مدافعامونم زیاد خوب نبودن..حتما میخواین بگین اونام از غم نبودن رونی بد بودن..
اگه به جای برباتف ماچدا و به جای اسکولز یا گیگز نانی از اول بود..تیم نمیپاشید..سر الکس هم هدف صلیشو رو بازی بایرن گداشته بود..نیمکت نشینی کریک و نانی از همه تابلو تر بود...
Last edited by majid_potter7; 04-04-2010 at 11:35.
دیگه باختو توجیه نکنید. پیشنهاد می کنم الان از اینجا فرار کنید چون بازی کری الان خیلی داغه![]()
آره خداییش اول بازی تا دیدم خیابانی گزارشگره حالم گرفته شد
دو تا سوتیاش هم یادمه : اونجا که میگفت مسئولان چلسی اشلی کول رو به خاطر مسائل اخلاقی از تیم کنار گذاشتن! میدونید که اصلا همچین چیزی نیست و اشلی کول مصدوم شده و حداقل تا یک ماه دیگه نمیتونه بازی کنه!
سوتی دومش هم درباره میکل بود که آخرای بازی میگفت مایکل!![]()
دقیقا! من می خواستم بگم تو گفتی!!!دو تا سوتیاش هم یادمه : اونجا که میگفت مسئولان چلسی اشلی کول رو به خاطر مسائل اخلاقی از تیم کنار گذاشتن! میدونید که اصلا همچین چیزی نیست و اشلی کول مصدوم شده و حداقل تا یک ماه دیگه نمیتونه بازی کنه!
سوتی دومش هم درباره میکل بود که آخرای بازی میگفت مایکل!![]()
اواخر نیمه اول بود فکر کنم وقتی گیگز زده بود به عمق و ناگهانی پارک افتاد رو زمین و هی توپ و از زیر پای اوبی میکل و اینو اون به حالت درازکش میزد، خیابانی یهو قاطی کرد و گفت: مایکل اوبی میکل جان مایکل... و خود میکل حالا صاحب توپه...!!!!
![]()
راستی خنده دارترین سوتیش رو یادم رفت بگم ... میگفت دکو بین تماشاگرا چیکار میکنه؟!!آها مثل اینکه تعویض شده !
یکی این خیابانی کلاس بازی رو آورده بود پایین یکی هم داور!
راستی خنده دارترین سوتیش رو یادم رفت بگم ... میگفت دکو بین تماشاگرا چیکار میکنه؟!!آها مثل اینکه تعویض شده !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چرا فرگوسن توی بازیهای مهم بیشتر از بازیکنای مسن استفاده میکنه ؟ مثلا هم توی بازی با بایرن هم این بازی گری نویلی رو بازی داد که فقط از دفاع کردن تکل زدن یادش مونده ؟ به نظر من رافائل حداقل اگه بهتر از نویل بازی نمیکرد بدتر هم نبود . یا پل اسکولزی که دیگه اون هافبک جنگنده و بازیساز سابق نیست چرا باید فیکس بازی کنه ؟ یا رایان گیگزی که پس از مصدومیت ، سایه ای از رایان گیگز اول فصل هم نیست باید بازی کنه و پارک جی سونگی که داشت به نسبت خوب بازی میکرد تعویض بشه ؟ یعنی این بازی که میتونه به منزله از دست رفتن قهرمانی جزیره تلقی بشه کم اهمیت تر از بازی با بایرن بود برای فرگوسن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)