Seymour خان
ممنون. يه وقتي ميذاشتي بقيه سوالاتم رو هم جواب ميدادي يه عمر دعاگوت ميشدم. لطفا" پستهاي بالايي رو بخون و يه نتيجه گيري كلي بكن كه كدومو بگيرم و خلاص.
Seymour خان
ممنون. يه وقتي ميذاشتي بقيه سوالاتم رو هم جواب ميدادي يه عمر دعاگوت ميشدم. لطفا" پستهاي بالايي رو بخون و يه نتيجه گيري كلي بكن كه كدومو بگيرم و خلاص.
کیفیت خروجی sx120 در این رده قیمتی بی نظیر است ولی اگر در post processing استاد باشی من یه پیشنهاد دیگه دارم که البته زوم کمتری دارد:Fuji F200EXR و Fuji F70EXR البته کیفیت خروجی اش به به خوبی کنون های گرونتر مثله G11 نمیرسد
سلام
من خودم يه جورايي نظرم به SX120 جلب شده. از طرفي L100 Nikon هم به خاطر زوم 15 و تنظيمات دستي و ... چشممو گرفته.
حالا هم كه شما زحمت كشيديد و فوجي رو پيشنهاد داديد.
يه كم گيج شدم.
نه به اون اول كه با قاطعيت تمام ميخواستم برم و A2100 رو بخرم و نه به الان كه بين دو، سه گزينه گير كردم و نيتونم بهترين رو انتخاب كنم. چرا كه اختلاف قيمتها 10 - 20 تومنه و ارزشش رو داره كه بيشتر هزينه كرد. از سوي ديگه اختلاف مشخصات كليدي و تاثير گذار هم تقريبا" ناچيزه و همگي تقريبا" تو يه رده هستند.
سلام
L100 نیکون تنظیمات دستی نداره ! اتفاقا برعکس خیلی اتوماتیک است
فوجی هم دوربین های slr like اش خیلی با حاله یکی اش را دوستم داره خیلی خوشم امده ازش
sx120 نسبت به امکانات و قیمت فوق العاده است شک نکن
حرف آخر اینکه کشتی خودت را تا یه دوربین بخری![]()
من البته سر می زنم به همه تاپیک ها حتماً.. اگه پاسخ نمیدم یا بخاطر اینه که وقت نمی کنم، یا بخاطر اینه که دوستان خوب دیگه هم که به مبحث مسلط هستند دارن حرفای درستی می زنن و دیگه نیازی به نظر من نیست؛ من که کسی نیستم .. بهرحال شرمنده.
//
بهرحال در یه جمع بندی بین این سه تا اگه بحث کیفیت باشه که به نظر نمیاد این سه تا انقدرها متفاوت باشن و کیفیت همه شون خیلی خوبه یا تفاتشون محسوس نیست به نظر من. به نظر میاد اون پارامترهایی که آخر سر تعیین کننده باشه یکی اینه که آیا زوم بیشتر میخوای (sx120) و تنظیمات دستی (sx120) ...
چرا گیج؟
اگر ادیت رو خوب بدونی (جدی میگم باید کاملا مهارت داشته باشی) شک نکن که با 250 تومن میتونی کیفیت post edit معادل یک دوربین 500 تومنی را از فوجی بگیری اما اگر بی تجربه هستی بهتره فراموشش کنی و به همون SX120 رضایت بدی که من تا حالا ندیدم کسی SX120 بخره و ناراضی باشه
با تشكر از Seymour و Sastwhc عزيز
راستشو بخواي من خيلي هم حرفهاي نيستم. پس در يك جمعبندي كلي ميرم سراغ SX120 و همونو انتخاب ميكنم.
اما نكته اي كه در آخر باقي ميمونه محل خريد هست.
الان تو اينترنت كه قيمت ميگيرم هر سايتي يه قيمتي داده و معمولا" 10- 20 تومني اختلاف هست. ضمن اينكه من واقعا" نميدونم از كجا بايد بخرم تا سرم كلاه نره و تقلبي و .. نباشه و از وسايل داخل پكش ندزديه باشن و ...
ضمنا" آيا گارانتي و بيمه و ... مهمه يا فقط منبع درآمده؟
اگه دوستان بفرمايند از كجا بايد اين دوربين دوست داشتني رو تهيه كنم(آيا نمايندگي Canon داريم؟) و كلا" راهنمايي لازم موقع خريد رو هم بفرمايند كه ديگه همين امروز و فردا ميرم و ميخرمش(اگه مقدور نبود اينجا آدرس بديد لطفا" پ .خ كنيد)
سوال آخر: لوازم جانبي در همين بدو امر چه چيزهايي ميتونه باشه كه واجبه؟
باتري قلمي شارژي اضافه و شارژر رو كه دارم. سه پايه فعلا" نمي خوام. كيف دوربين به نظرم واجبه. بقيه هم اگر هست شما بفرمائيد.
يك دنيا ممنون از لطف همه عزيزان كه با نظرات خودشون منو راهنمائي كردند.
Sony W350 بگیر ضرر نمی کنی. 14 مگا پیکسل، فیلمربرداری HD. حرف نداره!
ازکنید تا راهنمایتون کنممحتوای مخفی: اینجا
بالاخره چه دوربینی خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)