تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 67

نام تاپيک: آرسنال 2 - بارسلونا 2 / محروم شدن فابرگاس، پیکه و پویول

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

شما فکر کن من هم سخنگوشم هم وکیلش.
    این که بازیکنای بارسا خوب نزدن نه من ربط داره نه به ونگر ربط داره نه به آلمونیا ربط نه به نتیجه.
    ابر و باد و خورشید و فلک کجا بووووووود، تا اونجایی که من میدونم اسم دروازبانه آرسنال آلمونیاست نه ابر و باد و خورشید و فلک. نتیجه اون بازی هم همون موقع معلوم میشه نه الان......

دوست عزیز سعی کن در مورد ونگر درست صحبت کنی، در ضمن شما از کجا میدونی سسک مصدوم بود؟؟؟؟؟؟ بگو ما هم بدونیم، طبق مصاحبه های خود رئیس و قسمت مصدومین سایت رسمیه باشگاه سسک قبل بازی مصدوم نبود و مصدومیتش رفع شده بود.
    یکی از دوستای من بارساییه و تو این چند روز که با هم صحبت میکردیم خودمم بهش میگفتم که تو اون 30 دقیقه اول آرسنال هیییییییییییییچ حرفی واسه گفتن نداشت، من گفتم الان اگه درصد مالکیت توپ رو بزنه 100 درصد بارساست 0 درصد آرسنال.
    ولی اینکه بعد بازی توپای گل نشده رو هی بگین باید گل میشد که دلیل نمیشه، ما هم از این توپا زیاد داشتیم نمونش بازی با منچستر تو نیم فصل اول یا خیلی دیگه از این بازیا مثل همین بازیه آخر با ولوز.

اون توپاتونم اگه گل نشد بزارید به حصاب گل آفسایدتون تو فینال 2006
    قبلا هم گفتم بازم میگم اینقدر نیو کمپ نیو کمپ نکنین همین رابین کازان تو نیو کمپ بردتون و قبل شما طفدارای میلان و اینتر و رئال هم از این چیزا میگفتن ولی دیدم چی شد............نتیجه اون بازی هر چی باشه (برد یا باخت آرسنال) فردا معلوم میشه نه الان.

اینو زدم هم به حساب تایید حرفهای داش امیر (بالایی) هم اینکه واقعا متعجبم.......
    دوست عزیز ما داریم در مورد موقعیت گل تو بازیه بارسا و آرسنال صحبت می کنیم نه موقعیت گلایی که تیما تو بازیای دیگه داشتن اگه اینجوری باشه که آرسنال در مقابل بارسا اصلا هیچه!!!

و اینکه بارسا همه ی نیمه ی اول و نصف نیمه دومم نگیم بیشتر نیمه ی دوم رو در دست داشت!!!

در مورد توهین هم من که ندیدم کسی توهینی شخصی بکنه اگر هم این طور بوده و از طرف هوادارای بارسا بوده من عذر خواهی می کنم!!!
    ولی در کل واقعا بازیه قشنگی بود و آدم رو تا آخرش بیدار نگه می داشت!!!!

این مطلب جالبه
    یه جاش گفته آلمونیا 5 گل رو در نیمه ی اول به جان خرید
    البته نظر شخصیش هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by runner; 05-04-2010 at 21:54.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دوست عزیز ما داریم در مورد موقعیت گل تو بازیه بارسا و آرسنال صحبت می کنیم نه موقعیت گلایی که تیما تو بازیای دیگه داشتن اگه اینجوری باشه که آرسنال در مقابل بارسا اصلا هیچه!!!

و اینکه بارسا همه ی نیمه ی اول و نصف نیمه دومم نگیم بیشتر نیمه ی دوم رو در دست داشت!!!

در مورد توهین هم من که ندیدم کسی توهینی شخصی بکنه اگر هم این طور بوده و از طرف هوادارای بارسا بوده من عذر خواهی می کنم!!!
    ولی در کل واقعا بازیه قشنگی بود و آدم رو تا آخرش بیدار نگه می داشت!!!!

این مطلب جالبه
    یه جاش گفته آلمونیا 5 گل رو در نیمه ی اول به جان خرید
    البته نظر شخصیش هست
    من اون چندتا رو به عنوان مثال گفتم. بارسا تو نیمه دوم آنچنان حمله ای نداشت (نمیگم نداشت) ولی بهترین بازیه بارسا تو این همه مدت رو تو همون 30 دقیقه اول دیدم تو نیمه اول تعداد شوتشون 20 بود و در آخر بازی 24.

در مورد توهین هم منظور اینجا نبود در کل گفتیم تو این چند روزه کم توهین نشنیدیم ما طرفدارای آرسنال.

منم قبول دارم دارم اگه آلمونیا نبود معلوم نبود بازی چند چند میشد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گوارديولا: بايد بازي رفت در برابر آرسنال را فراموش کرد

سرمربي تيم بارسلوناي اسپانيا از بازيکنان اين تيم خواست بازي رفت مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي قهرماني باشگاه هاي اروپا در برابر آرسنال انگليس را فراموش کنند.

گواردیولا درباره این بازی که با نتیجه دو بر دو مساوی پایان یافت گفت: دقایق اولیه بازی احساسی بودیم و بیست دقیقه پایانی سختی را پشت سر گذاشتیم.

سرمربی تیم بارسلونای اسپانیا درباره بازی برگشت این دو تیم که قراراست سه شنبه شب در ورزشگاه نیوکمپ بارسلونا برگزارشود گفت: باید بازی رفت را فراموش کنیم زیرا انتظار ندارم که در پانزده دقیقه بازی یازده فرصت گلزنی داشته باشیم.

وی همچنین درباره بازیکنان غایب این تیم گفت: وقتی شما در چنین سطحی بازیها را برگزار می کنید طبیعتا غایبینی نیز خواهید داشت اما بارسلونا به اندازه کافی بازیکن برای روز سه شنبه در اختیار دارد.

گواردیولا همچنین زلاتان ابراهیموویچ را بازیکن مهم و تاثیرگذاری خواند که غیبتش در بازی برگشت در برابر آرسنال را خبری ناراحت کننده توصیف کرد.

ابراهیموویچ هر دو گل بازی رفت را در برابر آرسنال به ثمر رسانده بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سه‌شنبه 17/01/1389

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من قبلا هم گفته بودم نباید به هیچ وجه آرسنال رو دست کم گرفت...
    ولی با این اوصاف نمی دونم چرا تا بارسا دوتا گل جلو افتاد دیگه بازی رو ول کرد!
    کاملا خودخواهانه بازی کردن و البته نتیجه ش رو دیدن.دوگل ارزشمند زلاتان راحت جبران شد.
    امیدوارم امشب دیگه این اشتباه بزرگ رو تکرار نکنن ، به امید پیروزی!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب فعلا که یک یک شده

نبود پیکه و پویول یه گل تقدیم به حریف کرد !

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

GOAAAAAAAAAAAAAAL.........

بازم مسی زد.............

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2-1 بارسا !

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

GOAAAAAAAAAAAAAAL

بازم مسی زد.........

این سومی بود.............

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میگم : بنده خدا آرسنالیا چه طاقتی دارن که تا پایان نودتا باید حرفای مزدک رو تحمل کنن

دیگه صعودمون مسجل شده : تبریک

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

میگم : بنده خدا آرسنالیا چه طاقتی دارن که تا پایان نودتا باید حرفای مزدک رو تحمل کنن
    واقعا موافقم...........کلا این بشر چرا اومده گزارشگر شده من توش موندم...........

بنده هم تبریک میگم...........ایشالا الکلاسیکو..........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •