درگون اکشنش خیلی کمتره نسبت به این بازی ولی اگه فقط منظور در سبک نقش آفرینی هست درگون برنده ی کامل هستاگه بخواهيم نسخه ي اول اين بازي رو با Dragon Age مقايسه كنيد كدوم برنده ميشه؟
درگون اکشنش خیلی کمتره نسبت به این بازی ولی اگه فقط منظور در سبک نقش آفرینی هست درگون برنده ی کامل هستاگه بخواهيم نسخه ي اول اين بازي رو با Dragon Age مقايسه كنيد كدوم برنده ميشه؟
صد در صد این درسته.
من The Witcher خیلی کم بازی کردم ولی این واضح هست که Dragon age برتری زیادی داره.در زمینه نقش آفرینی که Dragon age خیلی خیلی کامل هستش ولی The Witcher مولفه های نقش آفرینی خیلی پایین تری نسبت به Dragon age داره.
کلا میشه گفت که Dragon age سبکش CRPG یعنی کامپیوتر نقش آفرینی هست ولی The Witcher سبکش اکشن نقش آفرینی هستش.
از لحاظ گرافيك. و حجم و كيفيت ديالوگ چطور؟
البته دوست عزیز چون اینجا تاپیک The Witcher 2 شاید جای این چیزا نباشه ولی از لحاظ گرافیک Dragon age یکی از بهترین بازی هایی که تا در سبک نقش آفرینی ساخته شده که البته سازنده های بازی The Witcher 2 مدعی شدن که این بازی که در سال 2011 منتشر میشه بهترین گرافیک یک بازی در سبک نقش آفرینی رو خواهد داشت. از لحاظ حجم دیالوگ هم که حدود صد هزار خط دیالوگ Dragon age داره که فکر کنم توی کل بازی های کامپیوتری کم نظیر باشه و The Witcher به مراتب دیالوگهای کمتری داره.
حالا به نظرم بهتره دیگه در این تاپیک به مقایسه با بازی های دیگه نپردازیم و بیشتر در مورد The Witcher 2 صحبت کنیم![]()
Last edited by vahidgame; 13-04-2010 at 18:54.
تصاویر منتشر شده از بازی:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بزرگنمایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال داشتم راجب نسخه اول شرمنده اینجا جاش نیست ولی تاپیکش گم و گور شده برای همین اینجا میپرسم
من میخوام نسخه اول رو دانلود کنم ولی گیر نمیاد حالا اگه نسخه enhance رو دانلود کنم احتیاجی به نسخه اول بازی نداره و داستان نسخه اول رو هم داره ؟
اگه کسی لینک نسخه اول بازی توی رپیدشر رو هم بزاره ممنون میشم
نسخه ی enhance بازی کامل هست + 2 تا DLC + پیشرفتهایی در ضمینه ی دیالوگ ها و چهره ها و رفع باگها و ...
در نتیجه شما اصلا نسخه ی اریجینال رو بیخیال شو وفقط نسخه ی enhance رو دانلود کن .![]()
واقعاً عذاب آوره دیدن عکسها اینطوری واقعاً لینک چیز خوبیه خیلی مسخره بازیه، لینک صفحهای که عکسها توشه رو بزارید خیلی بهتره در همچین حالاتی.
تصاویر جدید:
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: تصاویر بزرگ(از راست به چپ)
لینک تصاویر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)