تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 18 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 178

نام تاپيک: آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست؟ / مارادونا: مسی می تواند به بحث مارادونا-پله پایان دهد!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستلن میدونم که گوش همتون از اسم مارادونا پر شده وهمه جا نامش رو میبرن
    اما ما تو دوره مارادونا نبودیم و در نتیجه بازیهاش رو ندیدم فقط اسمش رو شنیدیم

چن مارادونا اخر تکنیک بوده و تو دریبل هاش 7 نفرو راحت جا میزاشته

ضربه های استگاهیش 99 درصد یا گل بودن یا به تیرک خوردن

ضربات سرش عالی بودن

پاس هاش رو نگو که دیگه ادم نمیدونه چی بگه
    من تعداد خیلی کمی از صحنه های بازیهای مارادونا رو دیدم ولی چند نکته لازم به ذکره :
    1- بین بازیکنان تکنیکی با بازیکنایی که قدرت حمل توپ بالایی دارند باید تفاوت قائل شد . از نظر من بازیکنایی مثل دن دیگو ( مارادونا) و مسی بیشتر از اینکه بازیکنان تکنیکی باشند بازیکنهایی هستند که قدرت حمل توپ خیلی بالایی دارند و میبینیم وقتی مسی پا به توپ میشه معمولا با خطا متوقفش میکنند و ضمنا دریبل هایی هم که میزنه مثل رونالدینیو یا کریس رونالدو تکنیکی و آمیخته با حرکات نمایشی چشم نوازنیست بلکه دریبلهای ساده هست که به علت اینکه این بازیکنها کنترلر های قوی ای هستند به ندرت پیش میاد که توپ رو لو بدن .
    2- در مورد ضربات سر مارادونا من فقط (دست خدا) رو دیدم . ضمن اینکه فکر میکنم باید اول دوران بازیگری مسی هم مثل مارادونا تموم بشه بعد این دوتا رو با هم مقایسه کنیم و ببینیم کدومشو تاثیر بیشتری داشتند . بطور مثال مسی هم عین دست خدای مارادونا گل زده ولی در نظر داشته باشید مارادونا به انگلیس در جام جهانی این گل رو زد و باعث حذفش شد ولی مسی (((اگر اشتباه نکنم))) در مسابقات باشگاهی .یا مانند همون گلی که مارادونا 7 نفر رو دریبل زد (((باز هم اگر اشتباه نکنم))) مسی 6 نفر رو دریبل کرد .
    ضمن اینکه خودخواهی که در مارادونا وجود داشت رو در مسی نمیبینم و و حس میکنم بعضی اوقات مسی بیش از حد میخواد در خدمت تیم باشه ( که البته بد هم نیست)

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تعداد خیلی کمی از صحنه های بازیهای مارادونا رو دیدم ولی چند نکته لازم به ذکره :
    1- بین بازیکنان تکنیکی با بازیکنایی که قدرت حمل توپ بالایی دارند باید تفاوت قائل شد . از نظر من بازیکنایی مثل دن دیگو ( مارادونا) و مسی بیشتر از اینکه بازیکنان تکنیکی باشند بازیکنهایی هستند که قدرت حمل توپ خیلی بالایی دارند و میبینیم وقتی مسی پا به توپ میشه معمولا با خطا متوقفش میکنند و ضمنا دریبل هایی هم که میزنه مثل رونالدینیو یا کریس رونالدو تکنیکی و آمیخته با حرکات نمایشی چشم نوازنیست بلکه دریبلهای ساده هست که به علت اینکه این بازیکنها کنترلر های قوی ای هستند به ندرت پیش میاد که توپ رو لو بدن .
    2
    خوب اومدی اینارو کاملا موافقم
    البته کریس رونالدو با حرکات نمایشیش 2 نفر بیشتر رو دریبل نکرده ، رونالدینیو هم خیلی بهتر از کریس بوده وبا حرکات نمایشیش بیشتر از 2 نفر رو دریبل زده

ضمن اینکه فکر میکنم باید اول دوران بازیگری مسی هم مثل مارادونا تموم بشه بعد این دوتا رو با هم مقایسه کنیم
    منم تا 1 سال پیش فکر میکردم مسی بهترین بازیکن تاریخ جهان هست ، چون بازیهای مارادونا رو ندیده بودم ، در کل مقایسه مارادونا با مسی کاملا اشتباه هست هر کی اون فیلمهایی رو که من دیدم ببینه اینو متوجه میشه ، مارادونا یکی بوده وتکرار نخواهد شد

ا مانند همون گلی که مارادونا 7 نفر رو دریبل زد
    مارادونا از این دریبل های 7 تایی خیلی انجام داده
    خودخواهی که در مارادونا وجود داشت رو در مسی نمیبینم و و حس میکنم بعضی اوقات مسی بیش از حد میخواد در خدمت تیم باشه
    در این مورد میتونم بگم مارادونا همه رو 8 نفر 7 نفرو دریبل زده ویک لقمه آماده برای هم تیمی هاش اماده کرده

در ضمن دریبل های زیدانی رو مارادونا اول انجام داده وبا اون دریبل ها 6 نفرو جا گذاشته ، در مورد مارادونا یه چیز دیگه هم هست اونم اینکه قدرت بدنی وانعطافش هست که مثل کسی میمونه که ژیمناستیک کار کرده یا کونگ فو

خلاصه اگه تو فوتبال بشه از 10 نمره به بازیکنی 10 کامل داد
    تکنیک
    پاس
    ضربه سر
    شوت
    پای چپ ، پای راست (هر چند دیگو ارماندو مارادونا چپ پا بوده )
    ضربه ایستگاهی
    حمل توپ
    قدرت بدنی
    سماجت
    و......
    اون یه نفر کسی نیست جز مارادونا

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

هر کی اون فیلمهایی رو که من دیدم ببینه اینو متوجه میشه ، مارادونا یکی بوده وتکرار نخواهد شد
    اینقدر فیلم فیلم نکن بابا....
    منم خیلی فیلم دیدم. هم از مارادونا هم از زیدان و هم از رونالدینهو...
    واقعا زیدان یه چیز دیگست... خواستی میتونم فیلم هامو نشونت بدم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینقدر فیلم فیلم نکن بابا....
    منم خیلی فیلم دیدم. هم از مارادونا هم از زیدان و هم از رونالدینهو...
    واقعا زیدان یه چیز دیگست... خواستی میتونم فیلم هامو نشونت بدم.
    دوست من ذات ادم طوری هست که به کمال میل داره یعنی هر چیزی که کامل تر باشه انسان بیشتر طرفش میره و اینجا دیگه اختلاف سلیقه ملاک نیست
    این مفدمه رو گفتم تا اینارو داشته باشی

اولا دریبل زیدانی رو مارادونا زمانی که تو بوکاجونیورز (باشگاهش تو ارژانتین ) بوده انجام داده به وفور

2- اگه زیدان تو نست با ضربه مستقیم کرنر تو پ رو گل کنه

3- اگه زیدان تو نست با سر تو مسابقه رسمی دریبل بزنه !!!!!!!!

4- اگه زیدان با پاشنه پا رو پایی زد

5- اگه زیدان تو پ رو تو هوا با یه پا استپ کرد و با همون پا تو هوا پاس رو داد

میشه زیدان یا هر کس دیگه ای رو رو با مارادونا مقایسه کرد ، البته به لحاظ شباهت بازی میشه گفت مثلا مسی ، زیدان ، مارادونا ، علی کریمی خودمون با مارادونا مقایسه کرد ، اما هیچ وقت بالاتر از مارادونا کسی نیست ( به اون 5 گزینه خوی تو جه کن

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا مارادونا بازیکن اونقدر خوبی که شما میگید نبود.
    اتفاقا بازیکن بی فکری بود!
    اما هوش زیدان می ارزه به کل مارادونا و غیره هوش عجیبی داشت واقعا
    با شعورترین و با هوشترین بازیکن تاریخ بود اصلا نمونش نبوده!
    شما برو فیلمهای زیدان بد نیست

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

البته با همه این تفاصیل بایدبگم بهترین بازیکن قرن بیست و یک یه هلندیه که اسمشو نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

این "هنوز" و "هیچی" خیلی سنگینه. زیدان 22 سالگی در تیم ملی فرانسه چیکار می کرد؟ باشگاهی چیکار می کرد؟ چه عنوان و قیمتی داشت و تواناییش در چه حدی بود؟ اگر در مورد این مسی هیچی نیست رو به کار می برید در مورد زیدان 22 ساله چی میشه گفت؟
    زیدان وقتی 22 سالش بود بازیکنان بزرگی تو تیم ملی فرانسه بازی میکردن و هیچ مربیی نمیومد اونا رو بزاره کنار و زیدان رو دعوت کنه به تیم ملی... اما آرژانتین الان قحط الرجال داره. اگه مسی رو تو این سن دعوت نکنن کیو دعوت بکنن؟ پس این استدلال خیلی استدلال خوبی نیست. در مورد اینکه مسی تو این سن واقعا داره خوب کار میکنه حرفی نیست اما حالا حالا ها مونده تا زیدان بشه. دعوت شدن به تیم ملی مهمه یا لیدر بودن و هدایت تیم ملی؟ مسی هیچ نقشی تو هدایت کردن تیم ملی نداره. اگه یه نفر رو بشه با زیدان از تیم ملی آرژانتین مقایسه کرد اون ریکلمه کبیر هست. اونم خیلی در حد و اندازه های زیدان نیست. یه زمانی همین آقای مارادونا میگفت ریکلمه جانشین منه.... بعد شد ساویولا بعدش توز و حالا هم مسی...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

دوست من ذات ادم طوری هست که به کمال میل داره یعنی هر چیزی که کامل تر باشه انسان بیشتر طرفش میره و اینجا دیگه اختلاف سلیقه ملاک نیست
    این مفدمه رو گفتم تا اینارو داشته باشی

اولا دریبل زیدانی رو مارادونا زمانی که تو بوکاجونیورز (باشگاهش تو ارژانتین ) بوده انجام داده به وفور

2- اگه زیدان تو نست با ضربه مستقیم کرنر تو پ رو گل کنه

3- اگه زیدان تو نست با سر تو مسابقه رسمی دریبل بزنه !!!!!!!!

4- اگه زیدان با پاشنه پا رو پایی زد

5- اگه زیدان تو پ رو تو هوا با یه پا استپ کرد و با همون پا تو هوا پاس رو داد

میشه زیدان یا هر کس دیگه ای رو رو با مارادونا مقایسه کرد ، البته به لحاظ شباهت بازی میشه گفت مثلا مسی ، زیدان ، مارادونا ، علی کریمی خودمون با مارادونا مقایسه کرد ، اما هیچ وقت بالاتر از مارادونا کسی نیست ( به اون 5 گزینه خوی تو جه کن
    زمین فوتبال جای بازی حرفه ایه نه جنگولک بازی... اگه زیدان این کارا رو انجام نداده یا فیلمی از این کارای زیدان نیست دلیل نمیشه که نمیتونه انجام بده یا مارادونا بهتر از زیدانه...

اگه به اینها میگی دلیل پس بزار منم دلیل خودم رو بگم :

وقتی مارادونا مثل زیدان بعد از خداحافظی از فوتبال و برگشت دوباره به میادین تو جام جهانی تونست یه تنه مقابل 8 نفر از بهترین هافبک ها و مهاجم های دنیا ( رونالدینهو + کاکا + جونینیو + رونالدو + آدریانو + روبینهو + گیلبرتو سیلوا + زی روبرتو ) تو یه بازی بایسته و اونا رو له کنه اونوقت من میگم مارادونا بهترین بازیکن جهانه...
    Last edited by shahshahani; 26-03-2010 at 19:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصلا مارادونا بازیکن اونقدر خوبی که شما میگید نبود.
    اتفاقا بازیکن بی فکری بود!
    اما هوش زیدان می ارزه به کل مارادونا و غیره هوش عجیبی داشت واقعا
    با شعورترین و با هوشترین بازیکن تاریخ بود اصلا نمونش نبوده!
    شما برو فیلمهای زیدان بد نیست
    از تو ضیحات جامع و کامل شما ممنونم
    دوست من خیلی بار فنی تایپیکت پایین بود ، حداقل یه مثداقی ، تحلیلی چیزی میگفتی

البته با همه این تفاصیل بایدبگم بهترین بازیکن قرن بیست و یک یه هلندیه که اسمشو نمیدونم.
    من اینو از شما شنیدم ، همه میدونن اسطوره فوتبال جهان مارادونای کبیر هست

در مورد زیدان و مسی من زیدان رو بیشتر می پسندم اما در کل مارادونا رو دست نداره

اینم یه عکس از مارادونا که مربوط به سال 1982 هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

در مورد زیدان و مسی من زیدان رو بیشتر می پسندم اما در کل مارادونا رو دست نداره

اینم یه عکس از مارادونا که مربوط به سال 1982 هست

باز خوبه تو یه نقطه تفاهم داریم اونم اینکه زیدان بهتر از مسی هست
    یه سوال ؟

چرا 6 تا بازیکن چپیدن بغل هم؟ اگه ضربه ایستگاهی هم باشه باید تو یه خط وایسن نه اینکه بصورت کپه در بیان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •