100 درصد منچستر
من خودم رئالیم و تو نظر سنجی منچستر انتخاب کردم که کم نیاره ولی میدونم بارسلونا قهرمان میشه تا وقتی مسی هست.
مگه اینکه مس(ص)دوم بشه که امیدوارم بشه.
میلان ما که حذف شد .
امیدوارم آرسنال قهرمان شه ولی فکر کنم بارسا شانسش از همه بیشتره.
رئال قهرمانه فوراور ( اییییییییییییییی خدا )
1- یه جوری نیست, کاملا باز و اغلب تهاجمیه که تکنیک هم توش موج میزنه. عبارت شناور هم تعریف خوبیه. زیبایی همچین فوتبالی رو حرفه ای ها هم انکار نمی کنند! شاید شما بیشتر با آماتورها سر و کله زدید اما گزارش بازی های بارسلونا که توسط کارشناسان خارجی و داخلی نوشته و گفته میشه به وضوح این قضیه رو نشون میده.
2- اون "طوری" که در مورد منچستر نوشتید موضوعش فرق داره. خوب بارسلونا هم جدا از فوتبال زیبایی که ارائه میده تاکتیک داره که میشه توضیح داد تا بفهمی چقدر خوب بوده. تیم های دیگر هم همینطور. در واقع در مورد زیبایی خود بازی منچستر ننوشتید. شایدم نیست که بنویسید.
3- نقش بارسلونا در اون بازی از دید شما چی بود؟
"افتخار به نباختن تاکتیک در مقابل بارسلونا" صحبت عجیبیه. اول اینکه اغلب تیم ها مغلوب قدرت تهاجمی این تیم و مهارت های بازیکنانش میشن, نه تاکتیک. تفکر بارسلونا حمله است و بازیش مشخصه. حیله های تاکتیکی هم مخصوصا اونایی که منفی تلقی میشن در بازیش دیده نمیشه. دوم اینکه اگر بازی رو درست به یاد بیارید اتفاقا منچستر یونایتد تاکتیکی هم کم آورد و نمیشه برای دلخوشی بگید اشتباه بازیکنان بود. بازیکنان منچستر با اون برنامه حتی نمی تونستن توپو از بارسلونایی ها بگیرن یا کمی حفظش کنن و بیخودی میدویدن. اونم مقابل سبک بازی همیشگی بارسلونا که سورپرایز نبود. البته از من بپرسید تاکتیک و اشتباه فردی رو بزاریم کنار. بارسلونا واقعا قدرتمندتر بود. هم تیمی و هم انفرادی.
هوادار متعصب تیم دیگر شاید در ظاهر علیه بارسلونا صحبت کنه اما درون خودش که آگاهه. همین جمله شما که منچستر جلوی بارسلونا تاکتیکی کم نیاورد. مگه قرار بود کم بیاره؟ این اعتراف به قدرت بارسلونا نیست؟ خوبه که صادقانه می نویسید. حتی شما به عنوان یک هوادار منچستر و متنفر شدید از بارسلونا, نمیگید منچستر تاکتیکی برتر بود و به کم نیاورد قانعید. بگذریم که تاکتیک از اندیشه مربی نشات میگیره و اگر از نظر شما تاکتیکی برابر بودن حتما باید برعکس می نوشتید. به این صورت که گواردیولای جوان در مقابل فرگوسن کم نیاورد.
////////////////////////////////////////
شمارو نمی دونم اما تنفر اخیر بعضی ها از بارسلونا بخاطر موفقیت (در نتیجه قدرت) و محبوبیت (در نتیجه بازی زیبای) این تیم هست. مخصوصا هوادارن تیم های انگلیسی که این مدت بارسلونا حریفشون شده. شما مثلا رئال رو در نظر بگیر. 6 ساله در قهرمانان بالا نیومده و به انگلیسی هم حسابی حال داده. همین سال قبل لیورپول با 5 گل دبلش کرد. خیلی ساده است, شما از تیمی که حرفی برای گفتن نداشته باشه که متنفر نمیشی! باید اون تیم برات مهم باشه و ارزشش رو داشته باشه. فقط بازی ها هم نه, کلا مطرح بودن. مثلا در رنکینگ فقط بارسلوناست که بالای چلسی و منچستر یونایتد قرار گرفته.
در همین نظرسنجی به تعداد نظرهای این چنینی دقت کنید: "فقط بارسلونا نشه." به هر حال بزرگی در مخالفت هم دیده میشه. هر چقدر موفقیت و محبوبیت یک تیم بیشتر بشه مخالفانی هم پیدا میکنه. خود منچستر هم بخاطر آمادگیش, موفقیت هاش یا مسائل دیگه همچین وضعیتی رو داره.
Needless to say everyone knows
MANCHESTER
UNITED![]()
MAN UTD
just calm down boy
این چیزا عادیه ، هر سال هر تیمی اوج بگیره هوادار های بقیه ی تیمها ازش متنفر میشن ، برای مثال من که یونایتدی هستم ! یا اونایی که طرفدار چلسی هستن ، بازی پارسال رو هیچ وقت فراموش نمی کنن.
، فعلآ هیچی معلوم نیست ، امسال جدآ سخت ترین سال برای پیش بینی قهرمان هست !تشخیصش جدآ سخته ، البته اگه نخوایم سطحی بهش نگاه کنیم.
آخ گفتی...میلان ما که حذف شد.
عیب نداره ولی عشق دوم ما هست یعنی بارسلـــــونــــــا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)