تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 54 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 535

نام تاپيک: Deus Ex: Human Revolution

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

Brink هم همین بود با این که گرافیک چشم گیری نداشت ولی سیستم بالایی می خواست
    خوب brink یه جورایی سل شید تشریف داره تو چشم نمیزنه , اما جزئیات بالایی داره
    این بازی هم تا الان من فقط محیط های مدرن ازش دیدم که به نظره ما گرافیکه بالایی نداره ! خوده منم همین رو راجع این بازی میگفتم .
    اما بازی جزئیات بالایی داره و طوری محیط رو مثلا شبیه آینده کردن که گرافیکش برای ما که در حال زندگی میکنیم به چشم نمیاد , همینطور هم که بازی رنگ های شاد نداره گرافیک پائین به نظر میاد .
    از تریلر ها معلومه بازی نورپردازی قوی داره , کمی هم رو شخصیت های بازی کار کنن همه چی خوب میشه .. گیم پلی هم من چیزه جالبی ازش ندیدم ! خیلی معمولی بود.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

خوب brink یه جورایی سل شید تشریف داره تو چشم نمیزنه , اما جزئیات بالایی داره
    این بازی هم تا الان من فقط محیط های مدرن ازش دیدم که به نظره ما گرافیکه بالایی نداره ! خوده منم همین رو راجع این بازی میگفتم .
    اما بازی جزئیات بالایی داره و طوری محیط رو مثلا شبیه آینده کردن که گرافیکش برای ما که در حال زندگی میکنیم به چشم نمیاد , همینطور هم که بازی رنگ های شاد نداره گرافیک پائین به نظر میاد .
    از تریلر ها معلومه بازی نورپردازی قوی داره , کمی هم رو شخصیت های بازی کار کنن همه چی خوب میشه .. گیم پلی هم من چیزه جالبی ازش ندیدم ! خیلی معمولی بود.
    زیادم سل شید نیستااا !! ولی در هر حال من از سبک سل شید بدم نمیاد، تو بعضی از بازی ها واقعا قشنگ میشه ولی این Brink یه جوریه، نه این که بگم گرافیکش بده ها! خودم وحشتناک منتظر این brink ام، به همین زودیا هم منتشر میشه،
    باید بازی بیاد و دید...!
    در مورد Deus Ex هم این تم زرد رنگش برام خیلی جالبه، به نظرم گرافیکش معمولیه و سیستمی که براش نوشتن نسبتا بالاس!(تو عکساش باز بهتره ولی تو ویدئویی که من از گیم پلی بازی دیده بودم واقعا افتضاح بود!)
    در هر صورت Deus Ex هیچی نباشه یه ip معروفه و امیدوارم بتونه اون Goty سال 2000 حفظ کنه!!!(می دونم خــــــــیلی خوشبینانس)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داستان بازی رو یه جستجویی کردم مثل این که یک تم عاشقانه خفنی هم خواهد داشت.
    در واقع یکی از شاخه های داستان بازی روندی خواهد داشت که یارو به یه نحوی با کسی که دوست داره ارتباط برقرار میکنه و ماجراهایی از این قبیل ....داستانش مجذوبم کرد....
    +
    صداگذاری یارو...عالی هستش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

از وقتی Human Revolution معرفی شد این شک رو داشتم که اینهم به سرنوشت Deus Ex: Invisible War دچار بشه.
    که یه بازی به منحصر به فرد رو تبدیل به اثری بازاری کنن که اونوقت سر گرافیکش و نورپردازیش! بخواد بحث بشه. اون وقت طرف مقایسش میشه cod و حتما بنجلی مثل crysis2.یا گیم پلی ش بخواد HALOی بشه!

نمی دونم چند نفر نسخه اورجینال 11 سال پیش بازی که باUnreal Engine یک ساخته شده بود رو بازی کردن.
    نسخه اولیه بازی که سال 2000 عرضه شد وقتی که اومد هم بخاطر روند سختش زیاد طرفدار پیدار نکرد. اونایی طرفدارش شدن که عمق واقعی بازیش رو درک کردند.
    Deux Ex پر بود از اشارات سیاسی،هجو رسانه ها و طعنه های تند و پر نیشی داشت و به مفاهیم عمیقی مثل مطلق گرایی و نسبی گرایی،مفهوم خوب و بد و... هم گذری میانداخت.
    البته روند نقش آفرینی پیچیده اش خیلی ها رو ازش دور میکرد.
    Deux Ex یه جوری مثل فیلم کم فروش گیشه می مونه که وقتی جایزه ها رو میبره یه سری (خیلی زیاد) میگن این هیات داوران مگه عقل ندارن بین این همه فیلم 3D و خون و خون ریزی و اکشن با قهرمان دور بازو 120 سانتی به این رای دادن.

از یه طرف به تهیه و تولید کننده هم باید حق داد بین کمیت فروش و کیفیت اثر (مخصوصا که کیفیت در Deux EX عام پسند نیست ) باید بالانس رو جوری برقرار کنن که دست آخر اگه به تحسین منتقدین خاص نرسیدن به پول های خریدارها رو داشته باشن.

با این همه من امید دارم (از اون چیزی که تو دموها دیدم و پیش نمایش هایی که از بازی خوندم) که این بار یه جوری بازگشت به ریشه خواهد بود شاید کمی ساده تر مثلا با کم تر کردن نقش آفرینی چندلایه ای نسخه اصلی و موارد اینجوری ولی به نظرم تجربه ای که از Invisible War بدست اومد الان سازنده ها میدونن هم یه طرفدار قدیمی چی میخواد هم برای جذب مخاطب جدید چه کاری باید انجام بدهند.

پ.ن : من پست ها وصفحات قبلی رو کامل نخوندم اگه کسی از اون انتقادهای تو پاراگراف اول کرده هم امیدوارم ناراحت نشه از دست من.و کاملا هم درک میکنم و حق هم دارن تو این سالها انتظارات فرق کرده. (همون سال 2000 هم Deus EX یه جوری خلاف آب رودخونه بود!)
    پ.ن 2 : اگه امکان داره از این پست من نقل قول نگیرید چون بیشترش انتظارات یه طرفدار قدیمی بود تا نقد یا مباحث فنی.

5. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

GRAPHICS: AMD Radeon HD 5850
    به غیر از این مورد به نظرم سیستم کاملآ معمولیه حتی در حالت ماکسیمم
    شخصیتهای بازی خیلی عالی و حرفه ای طراحی شدن و کلآ در سال خیلی کم پیش میاد این نوع فیس و دیزاینی تو کاراکترهای یک بازی ببینیم

7. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محتوای مخفی: به ترتیب از راست به چپ 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

+

دوستان در مورد داستان و شخصیت پردازی خیالتون راحت باشه چون در این زمینه بازی قویه و اصلا یکی از نقاط قوت این سریه!
    شماره یک بازی عنوان های زیادی تونست کسب کنه مثلا چهارمین بازی برتر تاریخ PC از نگاه سایت IGN که داستان قوی بازی هم در این عنوان ها نقش زیادی داشته
    این شماره هم این روند رو طی می کنه و یه نکته هم باید دوستان دقت کنن بازی اکشن نقش آفرینی هست و نه صرفا یه شوتر خالص و این خیلی مهمه و به خاطر همین از نظر شخصیت پردازی و انتخاب ها و اینا خیلی دقت میشه و فکر کنم بعضی ها به نقش آفرینی بودن بازی توجه نمی کنن!

9. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بچه ها اسکرین شات های بالا و این شات های پایین از نسخه ی PC هستش، با دیدن این عکس ها نسبت به گرافیک بازی امیدوار شدم...

کد:
    کد:

11. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کد:

13. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لعنتی عجب دیزاینی داره پکش!بازی با کلاس به این میگن

15. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همه چی باز یک ور چهره کاراکتر بازی هم یک ور
    خداییش خیلی جذابه

17. این کاربر از mohammadaliarmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •