از همون تخم مرغیا بزن انشالا که به موهات حالت میدهمن موهام خیلی خیلی خشکه بی حالت هم است هزار نوع شامپو زدم درست نشد (این تخم مرغی ها یکم بهترن ولی .. .بازم مشکل داره)یه شاپمو خوب می خوام که به موهام حالت بده![]()
از همون تخم مرغیا بزن انشالا که به موهات حالت میدهمن موهام خیلی خیلی خشکه بی حالت هم است هزار نوع شامپو زدم درست نشد (این تخم مرغی ها یکم بهترن ولی .. .بازم مشکل داره)یه شاپمو خوب می خوام که به موهام حالت بده![]()
من موهای خشکی و بی حالتی دارم و همی این شامپو هارو امتحان کردم ولی Sunsilk یه چیز دیگس
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
sunsilk زرد میزنم.
فقط شامپو بچه بقیش تله پوله اگر شامپو بچه ی خوب میخواهی فقط JOHNSON
من هم موافقم شامپو بچه فقط گلرنگ
برای این که بهتر هم بشه یه شیشه شیر وپستونک هم چاشنی اش کنید
البته کالسکه پوشک و غیره هم باشه چه بهتره
ولش کن جمع کن بریم خودمون رو مسخره کردیم
همون تخم مرغی بهتره درست می گم
دوستان چه راهی برای تقویت ریشه و پیاز مو هست ؟ چه مواد خوراکی خوبه ؟ و با چه راه هایی می توان رشد مو را افزایش داد ؟
باسلام
شامپو برای ریزش مو سراغ ندارید من شامپو سیر پرژک استفاده میکنم زیاد تاثیری ندارد ممنون میشوم راهنمائی کنید
برای ریزش مو؟![]()
موهای من لخت و بی حالت بود.اول از panten استفاده کردم جواب نداد و موهام خشک موند یک ماه مصرف کردم و گذاشتمش کنار.سراغ head & shoulders رفتم مثل panten نتیجه نگرفتم. اما سیر پرژک فوق العاده است هنوز که هنوزه دارم استفاده می کنم موهام هم هم خوشبو هم خوش حالت شده . شامپو انار پرژک و صدر صحت هم استفاده کردم اما سیر پرژک انصافا یه چیزه دیگه است. شامپوهای خارجی به درد آب و هوای کثیف تهران نمی خوره.
هيچ شامپويي تا به حال براي ريزش مو تاييد نشده. شامپو بايد ثابت باشه و دائم عوض نشه چون مو به اون عادت ميكنه . شامپو فقط تاثير فيزيكي روي ساقه مو كه بخش مرده مو محسوب ميشه داره روي فوليكول مو تاثيري نميتونه داشته باشه / ميشه بجاي شامپو براي افراد حساس از سدر -منظور پودر برگهاي درخته نه شامپو - استفاده كرد كه خاصيت پاك كنندگي داره ولي شيميايي نيست
من بعد از فکر کنم40تا شامپو الان شامپو دارمو داروگر می زنم وخیلی راضی هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)