تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 17 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 167

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی دی جی سروش Dj Soroush S.G Track

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شما چطوری سروش رو با tiesto (بهترین دی جی جهان) مقایسه کردی ؟ به نظرت عادلانست ؟
    خب شما امکانات رو مقایسه کن ! آزادی رو ببین ! خدایی سروش تا اینجا هم خیلی زحمت کشیده ... (کارش حرف نداره)
    اولا الان بهترین دجی دنیا "آرمین" هستش.....

دوما درسته محدودیت و امکانات بسیار موثر و دخیله ولی این دلیل نمیشه که یکنواختی تنظیم و نبود نوآوری در ملودی و تنظیم آهنگ رو گردن این عوامل انداخت......این عوامل بستگی به چیزای دیگه ای داره.

سوما من سروش رو محکوم نکردم فقط گفتم اونا از سروش بهترن و برای یک شنونده بهتر گوش دادن به اونا

چهارما سلایق مختلفه و من نظرمو گفتم شاید دوستان نپسندن ...............
    Last edited by halflife g; 04-04-2010 at 22:17.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اولا الان بهترین دجی دنیا "آرمین" هستش.....

دوما درسته محدودیت و امکانات بسیار موثر و دخیله ولی این دلیل نمیشه که یکنواختی تنظیم و نبود نوآوری در ملودی و تنظیم آهنگ رو گردن این عوامل انداخت......این عوامل بستگی به چیزای دیگه ای داره.

سوما من سروش رو محکوم نکردم فقط گفتم اونا از سروش بهترن و برای یک شنونده بهتر گوش دادن به اونا

چهارما سلایق مختلفه و من نظرمو گفتم شاید دوستان نپسندن ...............
    والا چیزیه که اینجا نوشته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرقی هم نداره حالا میخواد اول باشه یا دوم .
    اینطوری که شما میگی پس همه ی آهنگ سازا های داخلی باید بیخیال شن چون همیشه بهتر از اونا هم وجود داره .
    از این طرف هم مخاطب نباید آهنگ های اینا رو گوش بده چون بازم خارجی ها آهنگ های بهتری میسازن .

4. 2 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من اصلا یکنواختی رو در کارهای سروش حس نمیکنم...
    تنها چیزی که همش برای من تو کارای سروش یکنواخته اینه که عحیب لذت میبرم...

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینقدر بحث نکنید! میزان رای ملت است..!

من نمی دونم تو تنظیم کننده های داخلی واقعا کی بهتره، اما این آقا سروش در جذب مخاطب از رقباش خیلی ضعیف تر بوده ، الآن تو هیمن انجمن چقدر طرفدار داره؟ مشت نمونه خروار!!

7. این کاربر از ماتاتا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

لابد محمدرضا آهاری اوله؟نه؟دلیلی نمیشه اینجا طرفدارش کمه تو ایران کم باشه؟کل ایران جمع شدن اینجا؟یه ذره منظقی باش
    من یکی از پر طرفداران ترین تنظیم کننده هایی که دیدم تو ایران هستش سروش!!میتونی به وبلاگ هواداراش هم سر بزنی و ببینی اونجا چه خبره و با مال بقیه مقایسه کنی
    دوست عزیز
    گذشت زمانی که میزان رای ملت بود...

9. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این تیکه رو در حد المپیک زیبا اومدی لذت بردیم.......... .

والا چیزیه که اینجا نوشته :
    کد:
    فرقی هم نداره حالا میخواد اول باشه یا دوم .
    اینطوری که شما میگی پس همه ی آهنگ سازا های داخلی باید بیخیال شن چون همیشه بهتر از اونا هم وجود داره .
    از این طرف هم مخاطب نباید آهنگ های اینا رو گوش بده چون بازم خارجی ها آهنگ های بهتری میسازن .

اولا این منیع یعنی djmag که من برا شما میذارم بسیار معتبر تره که در اون آرمین اول:

کد:
    دوما منبعی که تو اون beni bennasi 10 ام باشه باید فاتحشو خوند........ .

سوما اگه شما خودتون در طول سال 2009 رادیو شوهای هفتگی و آلبوم های اینا رو دنبال کرده باشین خودتون پی به اول بود آرمین میبرین........... .

بله از این لحاظ باید بی خیال بشن............اونی که تو آهنگاش وکال فارسی داره اون باید بخوونه چون زبان فارسی فقط تو کشور ماس و باید بالاخره خوونده بشه........ .ولی بعضی ها نخوونن و یا تنظیم نکنن بهتره(البته روی حرف من اصلا با سروش نیست)

همونطور که مثلا جنس خارجی رو به جنس ایرانی ترجیح میدیم...این حرف در مورد موسیقی هم صدق می کنه......ارزش وقت ما و گوشای ما و روح ما خیلی بیشتر از ایناس که موسیقی ضعیف ایران زمین رو گوش بدیم(البته موسیقی سنتی سواس)
    من خودم م موسیقی کار می کنم و با تفاوتای اینا آشنام(البته باز میگم این نظر شخصیه من و من خودم به شخصه از سروش بدم نمیاد ...ایراد داره ..ولی نکات قوت هم داره)

11. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دوستان بحثو خيلي داغ كرديم
    بنده كاراهاي دي جي هايي كه شما گفتينو نشنيدم ولي بحثم سر سروش هستش .آقا بنده ميگم ايشون تو كارش يه ترتيب خاص داره .يه ترتيب معكوس .شما به آهنگاش كه گوش كردين بگين .ايشون طوري تنظيم كرده كه بعد از يك 5 پلي ليست اول ،‌ ترك هاي چيدمانش قاطي ميشن.يعني در اول پلي ، ميفهمي كه از كليك استفاده شده(همون ضربه با بيس بالا) بعد از 5 دوره ي اول اين كليك با هت (hat) بعد از خود قاطي ميشه و خوده شنونده ناخود آگاه ، ترك هت رو قبل از كليك ميشنوه.
    كه اين يك نقص قانون تنظيم هستش كه كل منظره ي آهنگشو مختل ميكنه و ميشه كسل كننده.
    اين هم نشات ميگيره از اين كه ، ترك هاي خاص رو در جاي خودش به كار نميبره!
    همين والسلام
    ما به ساير تنظيم كننده ها اصلا كاري نداريم
    اين نقطه عيب سروش بايد برطرف بشه

13. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

تنها چیزی که همش برای من تو کارای سروش یکنواخته اینه که عحیب لذت میبرم...
    نكته بسيار مهم:
    حربه بنده در گوش دادن به آهنگا اينه اگه منطقي بود شما هم در موردش فكر كنيد

بنده نميتونم به آهنگهايي كه خواننده داره خوب گوش بدم.چون خواننده يه چيزي ميخونه و اون علايق خصوصي خودشو براي بنده تحميل ميكنه! به زور بايد ما تو گوشمون فرو كنيم كه جناب عبداللمالكي دلش درد ميكنه كه ميگه دلكم دلكم . من كه مجبور نيستم حرفاي دل يكي رو گوش بدم .بي كلام گوش بديم تا حرف دله خودمان را در آن دخيل كنيم.
    پيشنهاد ما به شما ، موسيقي هاي بي كلامه دسته ياني هستش .هر كدوم از ضربه تارهاي صوتي آلات موسيقيش يه دردي از آدمو برطرف ميكنه
    ممنون
    تحليل كنيد

15. 2 کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لابد محمدرضا آهاری اوله؟نه؟دلیلی نمیشه اینجا طرفدارش کمه تو ایران کم باشه؟کل ایران جمع شدن اینجا؟یه ذره منظقی باش
    من یکی از پر طرفداران ترین تنظیم کننده هایی که دیدم تو ایران هستش سروش!!میتونی به وبلاگ هواداراش هم سر بزنی و ببینی اونجا چه خبره و با مال بقیه مقایسه کنی
    دوست عزیز
    والا هر تاپیکی زده میشه سیروان با اکثریت قاطع اول میشه، اما کوشان حداد با تنظیم های جدید و منحصر به فردش و فعالیت خوبش بین خواننده ها (در آلبوم فرزاد فرزین، علی اصحابی و آلبوم آینده محسن یگانه) داره به مرور به مطرح ترین تنظیم کننده ایرانی تبدیل میشه.

یه بیوگرافی کوتاه از کوشان حداد:

کوشان موسیقی را در دهه ۷۰ اغاز ودر سال ۷۷وارد دنیای موسیقی به صورت حرفه ای شد.او یکی از موزیسینهای بین المللی کشورمان میباشد که با شرکت در مسابقات مختلف رتبه ورنکینگ موسیقی ایران را بالا برده است.

کوشان تا به حال ۴بار در مسابقات بین المللی شرکت کرده است .که کسب مقام نهم - چهارم - وکسب مقام اول ۲بار درسالهای2007-2008حاصل تلاش او میباشد.

کوشان حداد تنظیم کننده اهنگهای (عشق من) و (تو راست میگی و فقط تورودارم)در البوم علی اصحابی میباشد.

آخرین کاری که فعلا انجام داده کار آلبوم شانس فرزاد فرزین بود که حضور او کاملا حس میشه و به خصوص در آهنگ (اون تو نیستی) به گفته خود کوشان یکی از بهترین میکس مسترینگهای خودش بوده.

کوشان در آهنگ جدید امیر نیز یکی از بزرگترین شاهکار های تنظیم خود را انجام داده و معتغد است این آهنگ با سبک کاملا جدید وارد موسیقی ما شده و با عث بالا بردن موسیقی ما در سطح بین المللی می شود.

آخرین آهنگ کوشان :
    کد:
    موزیک ویدئوی زیبای همین اثر:
    کد:
    در مورد میزان و رای ملت هم حق با شماست اما من به صورت کلی عرض کردم..!

17. این کاربر از ماتاتا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

Tiseto vs.Dj Soroosh SG Track ؟؟؟؟؟؟؟؟

ای خدا !!!؟!!

یه چیزی گفتی که هیچ جوره نمی گنجه ×!!

19. 2 کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •