تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 97

نام تاپيک: به نظر شما LC-40LE700M یا Sony W 40 inch یا Panasonic 42 سری G رو بخرم یا چیز دیگه

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

میتونی کمی بیشتر توضیح بدین با این سینک کردن چه کار هایی میکنی؟
    وقتي DVD Player رو روشن ميكني ، تلويزونت روشن ميشه و ميره توي حالا HDMI

وقتي تلويزونت رو خاموش كني دستگاه DVD Player خاموش ميشه.

با كنترل تلويزونت ميتوني دستگاه DVD Player رو كاملا كنترل كني ، مثل عقب جلو بردن يا رفتن توي منوي DVD Player.

توي 3360 فيليپس اگه دكمه خاموش روشن روي دستگاه رو چند ثانيه نگه دارم ، هم دستگاه پلير خاموش ميشه ، هم تلويزيون.

توي سينماي خانگي سوني ، وقتي سينماتو روشن كني ، تلويزويون سوني صداش قطع ميشه و صدا رو ميفرسته توي سينماي خانگيت.

كلا دستگاهها با همديگه هماهنگي جالبي پيدا ميكنن .

2. 3 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت viva_barca_no19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی تقریبا 210 تومن پایینتر از جمهوری که من قیمت داشتم ؟!
    جالبه
    من پس از برریس های بسیار و شک خیلی زیاد بین w550 وle700m در آخر این شارپ رو دیروز خریدم البته هنوز بازش نکردم. امیدوارم که بعدا پشیمون نباشم. از اونایی بودم که فقط میگفتم سونی اما این مدلو تو هایپراستار دیدم خوشم اومد و تو این انجمن 1 هفته ای چرخ زدم تا آخرش دلم راضی شد. ایشالا که ناراضی نشم بعدا.
    اما 2 نکته برای خرید این tv :
    1-اگر مدل un بودش که خیلی عالی بود چون توش --- داره که متاسفانه تو ایران نیستش
    2- که مهمترین است و اونم تفاوت قیمته:
    اونی که هایپر داره مونتاژ ایرانه و 1590000 تومان اما من حاضر شدم کمی بیشتر بدم اما مالزیاییش رو از جمهوری بگیرم اما با اختلاف 140000 تومان. از یکی از نمایندگی های شارپ(مادیران) که اسم نمیارم گرفتم . قیمت اولیه با هدیه بود 2049000 تومان فکر کنم که با کسر هدیده و کلی چونه خریدم 1730000.

4. 2 کاربر از viva_barca_no19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

من پس از برریس های بسیار و شک خیلی زیاد بین w550 وle700m در آخر این شارپ رو دیروز خریدم البته هنوز بازش نکردم. امیدوارم که بعدا پشیمون نباشم. از اونایی بودم که فقط میگفتم سونی اما این مدلو تو هایپراستار دیدم خوشم اومد و تو این انجمن 1 هفته ای چرخ زدم تا آخرش دلم راضی شد. ایشالا که ناراضی نشم بعدا.
    اونی که هایپر داره مونتاژ ایرانه و 1590000 تومان اما من حاضر شدم کمی بیشتر بدم اما مالزیاییش رو از جمهوری بگیرم اما با اختلاف 140000 تومان. از یکی از نمایندگی های شارپ(مادیران) که اسم نمیارم گرفتم . قیمت اولیه با هدیه بود 2049000 تومان فکر کنم که با کسر هدیده و کلی چونه خریدم 1730000.
    مبارکت باشه
    مطمئن باش پشیمون نمیشی
    من دوستم توی جمهوری نمایندگی Sony داره ولی خودش بهم Le700 رو معرفی کرد !!!
    من خودمSony بازم ولی Sony تا 5 سال پیش خوب بود
    تصویر Le700 حرف نداره ، من دیروز شنبه توی هایپر استار با Le700 کار کردم تصویرش فوق العاده است
    یکی دیگه از آشناها توی نمایندگی Sharp به من گفت اونی کع مالزیه فرقش با ایرانی اینه که مالزی رو کارگران محترم مالزی گذاشتن تو کارتون و ایرانیه رو کارگران محترم ایرانی و قطعات هیچ فرقی ندارن !!! گفتم ایرانی رو میگیرم
    من هم بین G10 و W550 و Le700 ، Le700 رو انتخواب کردم

6. 2 کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مباركه- مطمئنم كه پشيمون نميشي . چون كيفيتش بي نظيره. وقتي استفاده كردي بگو review رو

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم اگه بخوام W550 بگیرم با سینمای Pioneer و سینمای سونی برندارم قابلیت براویا سینک رو از دست میدم حیف نیست؟
    بعدم اینکه DZ790 ا 1000 واته ولی 787 ا 600 واته
    سونی DZ790 مگه چیش بده که Pioneer رو پیشنهاد دادین؟
    تو هنوز خريد نكردي . بابا دمت گرم.
    چرا نميري از نزديك ببيني. هر چي هم همه تعريف كنن تا از نزديك نبيني نميتوني انتخاب كني. به نظر من شارپ 100% انتخاب بهتريه. اگر از نزديك ببيني متوجه ميشي.
    تلوزيون سوني پول بيخود دادنه (البته نه براي همه وسيله اي . من دوربينشو خيلي راضيم ازش) چون فرقي با سامسونگ نداره از نظر كيفيت تصويرش. فقط دوامش بيشتره .
    ولي شارپ هم عمر بيشتري داره هم كيفيت بالاتري

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

مبارکت باشه
    مطمئن باش پشیمون نمیشی
    من بین اینایی که خودت میدونی مخصوصا w550 ، شارپ رو انتخاب کردم
    دوست خودم نمایندگی SONY داره توی جمهوری ولی lE700 رو بهم پیشنهاد داد
    من دیروز شنبه هایپر استار بودم و با کنترل Le 700 رو بررسی کردم وبا کمی تنظیمات که اولش خیلی بد بود تصویر اصلی شارپ رو دیدم و باید بگم خیلی عالی بود
    اونی که توی هایپر استار دیدم 1590 بود که اومدم جمهوری مالزیش رو 1770 گذاشته بودن
    یکی از نمایندگی ها گفت اونی که 1590هست قطهات چینیه و طول عورش کمه و .....
    ولی یه نمایندگی دیگه که اسم نمیبرم ! گفت مالزی و ایرانی فرقش اینه که مالزیه رو کارگران محترم مالزی توی جعبه میزارن و ایرانی رو کارگران محترم ایرانی !!! و توی قطعات و کیفیت هیچ فرقی نداره !!

10. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مبارکت باشه
    مطمئن باش پشیمون نمیشی
    من بین اینایی که خودت میدونی مخصوصا w550 ، شارپ رو انتخاب کردم
    دوست خودم نمایندگی SONY داره توی جمهوری ولی lE700 رو بهم پیشنهاد داد
    من دیروز شنبه هایپر استار بودم و با کنترل Le 700 رو بررسی کردم وبا کمی تنظیمات که اولش خیلی بد بود تصویر اصلی شارپ رو دیدم و باید بگم خیلی عالی بود
    اونی که توی هایپر استار دیدم 1590 بود که اومدم جمهوری مالزیش رو 1770 گذاشته بودن
    یکی از نمایندگی ها گفت اونی که 1590هست قطهات چینیه و طول عورش کمه و .....
    ولی یه نمایندگی دیگه که اسم نمیبرم ! گفت مالزی و ایرانی فرقش اینه که مالزیه رو کارگران محترم مالزی توی جعبه میزارن و ایرانی رو کارگران محترم ایرانی !!! و توی قطعات و کیفیت هیچ فرقی نداره !!

چه باحال.
    نه بابا اينا جفتش زير نظر شارپ ساخته ميشه و فقط تو ايران جمع ميشه و رو هم سوار ميشه
    اون نماينده كه ميگي : دليل حرفش اين بوده كه ژاپني هاش كه گرونتره مونده بوده رو دستش

12. 2 کاربر از erfan_abedi_CB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت viva_barca_no19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان بابت دلگرمیشون
    البته اونی که تو هایپر برا نمایش گذاشته مالزیه و این حرف شما رو قبول دارم که فرق چندانی بین مالزی و ایرانیش نیست اما من کمی تو این زمینه وسواس دارم و مطمئن بودم که بعدا افسوس می خورم برای همین هم صرف رضایت دلم و با وجود اینکه وضع مالی تو این ماه خراب بود اما گرفتم.
    در ضمن از هایپر سینما خانگی فیلیپس 3578w وایرلس هم گرفتم(495000) و صداش رو تو خونه البته با یه cd audio مزخرف تست گرفتم محشر بود. چون tv وصل نبود فیلم و usb رو تست نکردم(خونم یکم تا 1 ماه به هم ریختست فکر نکنم مجال وصل tv فراهم شه) خلاصه این شد نتیجه یک ماه بررسی وسواسی و دقیق البته با توجه به بودجه ی من. برا ----- نظرتون رو cube revo 250 hd چیه؟(cccam در اولویت اصلیه من قرار داره و اینترنت خوب هم دارم)

14. این کاربر از viva_barca_no19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

ما گفتیم سونی نگیر بعضی از دوستان با تمام قوا ریختن رو سرمون حالا خودت میگی رفیقم نمایندگی سونی داره و گفته LE700 رو بگیر و سونی تا 5 سال پیش خوب بود و .... بابا دمت گرم پس چرا اون موقع هیچی نگفتی
    البته هنوزم منکر کیفیت سونی نیستم(اصل ژاپن) ولی این سونی های تو بازار یا سنگاپورن یا مالزی و دیگه ژاپنی(اصیل و باکیفیت عالی) به حساب نمیان تازه مونتاژ ایران هم دارن آدم سونی میخره به عشق این که ساخت ژاپن باشه و کیفیت خوب داشته باشه .

16. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

چه جالب الان LE700 غول شده!!!!! پس فردا چیه......

این هایپر استار کجاست ادرس بدین....

فیلمی که دیدی چه کیفیتی بود؟ رزولوشن رو میگم 1080 720 و یا و....
    Last edited by vahidsport; 14-03-2010 at 18:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •