سلام
جالبه اونایی که امنیا اچ دی و ساتیو و N86 دارن هیچ نظری ندادن![]()
سلام
جالبه اونایی که امنیا اچ دی و ساتیو و N86 دارن هیچ نظری ندادن![]()
عجب ! کی تا حالا فیلمبرداری s8300 رو دیده تو شب ! اتفاقا تو شب خیلی بهتر از n86 هستش نمیدونم چجوری نظر میدید شاید چون تو عکاسی N86 تو شب بهتره تو فیلمبرداری هم بهتره ؟!
صداش هم خوبه
از دست شما هر چی فیلم اپ میکنم ! باز دوباره باید اپ کنم تازه بازم همون حرفارو میزنید ! ... الان یه فیلم میگیریم چراغو خاموش میکنم صدای موزیک هم زیاد میکنم میزارم تو تاپیک ببینم بازم حرفی میمونه !
خوب عزیز من همه میدونن برتری HD رو نسبت به رنوار.این دوستمون هم (QWERT*) هر از گاهی باید بیاد یه چیزی بگه و بره
اصلا هم نه کاری به رنج قیمت گوشی ها داره و نه چیزای دیگه ....
این که دیگه دعوا نداره.
وقتی اون گرونتر هست ینی بهتر هم هست.
دیگه چی میگید
برا این گفتم چون ایشون سیستم عامل ندارن و راه اندازی gpsشون دردسر داره.میشه توضیح بدین یعنی چی که روی هواس ؟؟؟
من نمیدونم چرا همه یه گیری باید بدن.
حرف حق رو این آقا حسن میزننبه نظرم همین امنیا رو به قیمت 480 90 تومن بگیر خیال خودتو راحت کن چون مثلاً اگه بخای ویواز بگیری که باید کلی صبر کنی ارزون بشه بعدشم به خاطر 2 تا 4 فریم بیشتر ارزش نداره از صفحه 3.7 اینچی amoled و تاچ خازنی و دو تا اسپیکر با کیفیت عالی و 8 گیگ مموری و... بگزری![]()
Last edited by *QWERT*; 12-03-2010 at 19:43.
محیط بسته و در نور کم
s8300
n86کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://siavashg.persiangig.com/video/20090111002.mp4
محیط کاملا تاریک و با صدای زیاد s8300
حالا اینو گرفتم که بدونید اینجوریام که دوستان اشاره میکنند نیست! وگرنه کسی نمیره تو شب تو یه مکان کاملا تاریک فیلمبرداری کنه ! معمولا فیلمبرداری همراه با نور هستش ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 12-03-2010 at 20:16.
میگم مگه کسی راجع به اس8300 و بدبودن صداش چیزی گفت که اینجوری اومدی دادو هوار میکنی ؟؟
من که به 8910 ایراد گرفتم ! دوستان دیگه هم فک نکنم با اس8300 مشکلی داشته باشن !؟
Last edited by R@R#M@N; 12-03-2010 at 21:11.
شما به خودت نگیر ... خیلی از دوستان همین نظرو دارند تو این تاپیک هم عنوان شده و در تاپیکهای دیگه هم عنوان شده ! ...
آره بهراد به خودت نگیر
منظور حسن بوده
مشکلات درون جناحی بوده![]()
اخر من نفهمیدم 8300 بهتره یا ان 86 ؟؟
در مورد کیفیت صدای ضبط شده...
یه چیز دیگه...ان 86 با اینکه 3 مگاپیکسل لنزش بالاتر از 95 هست ولی تو فیلمبرداری چندان 95 به نظرم کم نمیاره...چرا؟>؟
ببین من کاری به 2 یا 4 فریم ندارم ... من مقایسه فیلمشونو میبینم خودتم میبینی ... خوبم میدونی که فرقشون انقدرا نیستکی گفته ؟؟
پس واسه چی 24 فریم شده استادارد ؟؟
حالا چون سامسونگ 22 فریمه 2 یا 4 فریم تاثیر گذار نیست !
فقط فرقش اینه که امنیا فریز میشه ولی ویواز نمیشه !
تعصب که نیست !؟؟
در ضمن دوستمون بهترین فیلمبرداری رو میخوان ! نه گوشی که دارین بحث او ال ای دی و ... رو میکشی وسط
بنظرم بحای این همه صرف انرژی و وقت یه کلوم بگو ویواز ! انقدر خودتو خسته نکن !
خوشم میاد یه سری اعداد فن بویای دیگرو زنده نگه داشته !
راستی ایکس10 هم بزودی میاد تو بازار !
اونم WVGA هست ! میتونی روش حساب کنی (مثه بقیه تو کف مونده ها )
حالا هر چی میخای بگو ... دوستمون خودش نگا میکنه و قضاوت میکنه
در مورد اعداد این چیزاهم تو موبایلستان جوابتو دادم
اونموقع که x1 اومد vga گزاشت کیفیتش در حد qvga هم نبود چرا هیچکس نگفت سونی اریکسون فقط عدد و میبره و بالا و تو فکر کیفیت نیست !
یا مثلاً همین x2 بازم فیلمش wvga هست ولی کیفیتش پایینه
یا دوتا اسپیکر داره ولی صداش ضعیفه
انقد از رو تعصب نظر نده طلفاً
اونجا رفتی میگی امنیا 440 یوروه ... 440 یورو میشه 600 تومن ... امنیا 480 90 تومن ... شاید با دادن اطلاعات غلط بتونی مردومو گول بزنی![]()
بسه دیگه بابا !
اگه هم بحث بهترین فیلم برداری باشه که ویو بهترینه و جای بحثی نیست ... بیت ریتشم بالای 15000 ه ... دیگه هر چقدرم زور بزنی بیت ریتش 2 برابره ویوازه ... انقدم عدد مدد نکن واسه ما
من گفتم اس8300 از امنیا اچدی ضعیفتره و واقعاً هم هست ... خب وقتی که اس8300 انقد خوب باشه دیگه به امنیا نباید شک کردمشکلات درون جناحی بوده
اینم از این
ببین بحث فیلم برداری از عکس جداستاخر من نفهمیدم 8300 بهتره یا ان 86 ؟؟
در مورد کیفیت صدای ضبط شده...
یه چیز دیگه...ان 86 با اینکه 3 مگاپیکسل لنزش بالاتر از 95 هست ولی تو فیلمبرداری چندان 95 به نظرم کم نمیاره...چرا؟>؟
مثلاً سونی اریکسون تو 8 مگاپیکسلش ینی c905 به زور qvga 30 فریم داشت بعد سامسونگ همون موقع تو 8 ش wvga داشت
بعد سونی تو 12 به زور بلاخره به vga دست یافت سامسونگ تو 8 به hd رسید
بعد سونی اریکسون به زور به hd 24 فریم رسید سامسونگ تو 5 مگاش hd 30 فریمو زد
نوکیا هم که از اول تا آخرش vga میزنه
Last edited by hasanmotori; 13-03-2010 at 00:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)