بابا احسان میگه اینجوریه یعنی هست دیگه !![]()
چیزیایی که میدونم با حرفای احسان بیشتر جور در میاد![]()
بابا احسان میگه اینجوریه یعنی هست دیگه !![]()
چیزیایی که میدونم با حرفای احسان بیشتر جور در میاد![]()
منم بین حرفای آقا احسان و مسـئولین شک دارم ، شاید حرفای آقا احسان درست باشه![]()
کل بودجه بنیاد ملی 2.2 میلیارد هست اگه قرار باشه به هر بازی 700 - 800 میلیون بدهند که نمی شه . عدد منطقیش فکر کنم 100 میلیون باشه . گفته می شه که رقمی که بنیاد می دهد مجموع حقوقی هست که شرکت بازی ساز باید به گروه بازی سازی بده .
پرنس جان راست می گی اصلا نمیشه اینقدر حقوق بابا چه خبره؟!![]()
من گفتم
يه جاي ديگه هم اينو گفتمخود شركت بازي ساز بالاي 800 مليون در مياورد
اشتباه برداشت كرديناعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت ) و ........
مثل هميشه زود قضاوت كردين
قضيه همايتم كه گفتم درسته باور نداري برو آمار دقيق در بيار ، جايي نگفتم 800 مليون![]()
به نظر من:
- موتور بازی سازی IW
بازی های ساخته شده به وسیله این موتور بازی سازی:
Call of Duty 2, Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Quantum of Solace, Modern Warfare 2
شرکت بازی سازی Infinity Ward جزو آن دسته از شرکت هایی است که همیشه بازی های خوبی را تولید کرده است. اما مسئله ای که باعث شده تا بازی های این شرکت همیشه جزو بهترین ها باشد، این است که آن ها همیشه با موتور بازی سازی خود این شرکت ساخته اند. موتور بازی سازی IW جز آن دسته از موتورهای بازی است که به شدت نرم و روان روی هر سیستمی اجرا می شود و مشکل خاصی به ویژه برای بازیکنان ایجاد نمی کند. از خوبی های دیگر این موتور بازی سازی این است که تیم سازنده آن را همیشه به روز نگه داشته و اصلا به نظر نمی رسد که بازی ای مانند Call of Duty 2 را هم با این موتور ساخته اند.
اما رسول جان این موتور شد هشتم فکر کنم دلیلشم اینکه با این انجین بازی فقط اول شخص ساخته اند قالبته واقعا موتور محشوری چراکه هم کارایی بالای داره
این نظر ما بود چون فعلا بهترین بازی از نظرمن call of duty 6 هست و موتور بازی سازیش هم توپه.
البته چند بازی رو خیلی باهش حال کردم
call of duty 4 ,6
Quantam of soloce
NFS:UNDERCOVER
NFS:CARBON
GODFATHER1(به علت داستان خفن اش و دوبله محرکه داریونس)
GTA VC:GTA SA ;III
Crysis
Time Shift
Wanted:Weapons of fate
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)