تصویر کابل کامپوزیت و کامپوننت کاملا با هم متفاوته،من نمیدونم شما چجوری متوجه نشدید دوست عزیز symbian
تصویر کابل کامپوزیت و کامپوننت کاملا با هم متفاوته،من نمیدونم شما چجوری متوجه نشدید دوست عزیز symbian
من عملا خودم تست نکردم. اما به نظر من هم نباید از نظر فنی فرقی بین کابل کامپوننت و کامپوزیت وجود داشته باشه. و اگه فرقی هم باشه این کابل کاپوزیته که باید جنس بهتری داشته باشه. چون تو کابل کامپوزیت همه چی هست از قبیل سیگنالهای رنگ، روشنایی و همزمانی و غیره اما تو کابلای کامپوننت فقط یه تک سیگنال رنگ وجود داره.
کلا کامپوزیت تو LCD یعنی هیچ!حتی توی TV هایی که CRT هست و ورودی Component دارن میشه فرقشون رو فهمید!
من اطلاعات فنی ندارم ولی چیزهایی که تجربه کردم - همه هم دیدن عینش رو!
کلا SD رو نباید با HD مقایسه کرد!
احتمالا سورستون بی کیفیت بوده!
دوستان این Dayio که میگید خریدی خوبه؟
تو hyper چنده قیمتش الان؟
خب همانطور که دوستان گفتن سورس هم مهمه. من روی hd ندیدم هنوز. ضمن اینکه سایز Tv هم احتمالا تاثیر داره که من روی 32 دیدم. شایدم هم اون کابل کامپوننت جالب نبوده. قابل توجه دوستان دیگه، صحبت بر سر تفاوت کیفیت کابلهای کامپوزیت و کامپوننت روی درگاه کامپوننته .وگرنه در اینکه کیفیت درگاه کامپوننت سرتر از کامپوزیته شکی نیست
بحث رو متوجه شدم! در حالت کلی گفتم!ولی واقعا بازار اینقدر بد شده!من تو جمهوری 20 نوع کابل کامپوننت دیدم!
که همه میگفتن برای من اصل و برای اون کامپوزیته!فقط رنگ سر فیش عوض شده!
- احتمال میره که کابل هم مشکل داشته باشه! ولی روی TV معمولی هم که ورودی کامپوننت داره! هم من تست کردم روی DVD اورجینال فیلم Lord of the ring - با کامپوننت وضوح تصویر بهتر میشد! با کامپوزیت هم تست کردم ولی خیلی فرقی نکرد(روی ورودیه کامپوننت!)در کل تقریبا تابلو هست که کابل کامپوننت اصل خیلی بهتره تا
اون تار موهای کامپوزیت!![]()
برای شما اینو در نظر گرفتم
یک متریش 80 دلار. قابل شما رو هم ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامپوزیت مسلما بهتره -اینا اشغالن(حرفمونو خوردیم)
ولی در کل جنس گرون خوب هست ولی مدل های ارزوتر با کیفیت خوب هم پیدا میشن!
در سطح-30-40 تومن - 1 متر میارزه ولی70 تومن میشه باهاش خونه خریدخونه که نه خونه اسباب بازی!
برای کابل های کامپوننت و کامپوزیت اصلا ارزش نداره که بخواید هزینه بالا پرداخت کنید.کسی که می خواد hd نگاه کنه پس باید تلویزیون hd داشته باشه و از hdmi استفاده کنه.
کامپوننت برای استفاده تصاویر sd هست که شما اگه از کابل خیلی گرون هم استفاده کنید باز به تصویر دلخواه نمیرسید چون تصویرتون sd هست و نه hd.
من ديروز كابل hdmiدوستمون كه 1.2متريش رو 30تومن خريده بودتوي پاساژ امجدجمهوري33.5زده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)