سلام
دوستان بازیش قشنگ هست؟ بگیریم بازی کنیم.؟ راستش من زیاد با بازی های ماجرایی حال نمیکنم. البته این اکشن ماجراییه. یه نمه فرق میکنه. خلاصه مثلا بازیه مشابهش چیه؟ ( یعنی تو چه مایه ها ایه ) ؟
سلام
دوستان بازیش قشنگ هست؟ بگیریم بازی کنیم.؟ راستش من زیاد با بازی های ماجرایی حال نمیکنم. البته این اکشن ماجراییه. یه نمه فرق میکنه. خلاصه مثلا بازیه مشابهش چیه؟ ( یعنی تو چه مایه ها ایه ) ؟
تا چپتر 3 رفتم کنترل بهتر شده ( یعنی عادت کردم ) اما بازی واقعا خوشکه !! هیجان که نداره
هر چپتر هم چندتا مرحله داره که بیشترش تکراری شده ! باید همش کارهای تکراری انجام بدی تا برسی به مرحله اخر چپتر تا با غول بجنگی ! داستان بازی خوبه , موزیک هم واقعا خوبه اما کلا بازی یکم خسته کنندست ! جای اینکه اینهمه رو موزیک کار کردن یکم روی هیجان بازی و اینکه یه روال نشه هم کار میکردن بازی شاهکار میشد!!
Dante inferno , DmC و GoDخلاصه مثلا بازیه مشابهش چیه؟
البته بیشتر من رو یاده Dante Inferno میندازه
آره ارزش داره بگیر
تو مایه های god of war-dante inferno ایناست
eeee....تو زودتر جواب دادی محمد.....عیبی نداره
حالا بگو ببینم از dante inferno قشنگتره یا نه؟
enslaved هم یه کم بازی کن بگو در چه حدیه
Last edited by aha2012; 04-10-2010 at 17:00.
این که 30 ساعت گیم پلی داره، یعنی بازیو تا آخرش بری 3و ساعت طول می کشه یا 100 درصد بگذرونی؟
به نظر من که خیلی از دانته اینفرنو سر تره . واقعا برای بازی زحمت کشیدن و روش کار کردن .
اما برای منم زیاد هیجان نداره .
ولي به نظر من بازي اصلا خشك نيست!گيم پلي خوب و رووني داره!آدم رو زياد خسته نميكنه!
تمام محتویات این پست تایید میشه .
البته بازم دانته یکم از این بهتر بود .
ای بابا تعاریف خیلی ضدو نقیضه . ادم می مونه. فعلا که بازی زیاده . ولی خوب میگیرمش.
دنته واقعا هیجانش نسبت به این بازی کمی بیشتر بود !البته بازم دانته یکم از این بهتر بود .
خدا وکیلی دانته کجا این کجا . ؟
دانته خیلی نقطه ضعف داشت .
من دیشب کلی بازی کردم واقعا از لحاظ بصری و موسیقی بازی یه سرو گردن از دانته بالاتره ، کوچکترین جزئیات بازی هم روش کار شده . برای نمونه مبارزه با غول آخره چپتره یک رو ببینید . اگه غول آخره چپتر یک اینه وای به حال چپتر ده . مبارزه با هیچ کدوم از غول آخرای دانته این قدر جذاب نبود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)