تصاویر جدید از بازی:
![]()
![]()
محتوای مخفی: سایز بزرگ
تصاویر جدید از بازی:
![]()
![]()
محتوای مخفی: سایز بزرگ
مسئلهی DRM که حل شد به لطف SKIDROW . هم AC II کرک شده و هم SC - Cواقعا حیفه که یه فوتبال درست و حسابی میخواد بیاد ولی ما pc بازها نمیتونیم بازی کنیم.
چون محصول یوبی سافت هست و حتمی سامانه drm روش پیاده میشه.
دوستان هکر دارن بیشتر کاری میکنن که عناوین کلا روی pc کنسل بشه ....شرکت ها از ترس ضرر و .... نشون دادن دارن اینکارو میکننه لطف SKIDROW
شما فقط به فکره این هستین که بازی بیاد کرک بشه بتونین بازی کنین ( خودم هم بازیایه کرک شده رو بازی میکنم )
اما بعد این ماجرا رو نمیبینین که چه مشکلاتی پیش میاره ... همینطوری چند سال هست بعضی شرکت ها با pc قهر کردن ...
Last edited by mohammad_twe; 02-05-2010 at 21:10.
باهات موافق نیستم. الان تو خوده ایران رو ببین ! بازی های ایکس باکس به راحتی کپی میشن بدون اینکه کرکی لازم باشه ولی برای پی سی باید انواع کرک ها تست بشه تا بازی بدون مشکل اجرا بشه.ایکس باکس هم که با آپگرید کردن میشه آنلاین بازی کرد. اگه مسئله کپی رایت باشه به نظر من در ایکس باکس خیلی بهتر میشه کپی رایت رو نقض کرد.
![]()
میشه اما باز هم اگه بازیاش کپی بشه ضرری مثل بازیهای روی pc نمیزنه .... چون توی همون لایو که منظورت هست برای بازی کردن باید aconte شارژ کنی ( money ) و فقط 1 ماه aconte رایگان داری....کلا ضرری که روی pc میخورن بالاتر از کنسول هست قابل درک هم هست که بیان قفل های سنگین بزارن برای pc !!با آپگرید کردن میشه آنلاین بازی کرد
بحث منحرف نشه...ادامه ندیم بهتره...
مثلا چه شرکت هایی با PC قهر کردند؟اما بعد این ماجرا رو نمیبینین که چه مشکلاتی پیش میاره ... همینطوری چند سال هست بعضی شرکت ها با pc قهر کردن ...
DRM های به قول شما سنگین نه تنها فایدهای نداره بلکه باعث میشه کسی که می خواد original بخره هم منصرف بشه.قابل درک هم هست که بیان قفل های سنگین بزارن برای pc
از اون طرف این DRM ها هم بعد از مدت کمی بالاخره شکسته می شند. پس بهتره شرکت ها به فکر راه های بهتری باشند.
در ضمن پول شارژ XBOX Live به جیب سازنده ی بازی که نمیره. به جیب مایکروسافت میره. یا من اشتباه می کنم؟!
خوب برای pc هم کسانی که می خوان آنلاین بازی کنن باید نسخه اصلی بازیو بخرن.
این اصلا معنا نداره. اگه اینجوری باشه این همه شرکت بزرگ برای PC بازی نمی ساختن. شرکتهای بزرگ مطمئنا بازی هاشون فروش زیادی می کنه حتی اگه نسخه کپی زیادی هم از بازی ها باشه.دوستان هکر دارن بیشتر کاری میکنن که عناوین کلا روی pc کنسل بشه ....شرکت ها از ترس ضرر و .... نشون دادن دارن اینکارو میکنن
شما فقط به فکره این هستین که بازی بیاد کرک بشه بتونین بازی کنین ( خودم هم بازیایه کرک شده رو بازی میکنم )
اما بعد این ماجرا رو نمیبینین که چه مشکلاتی پیش میاره ... همینطوری چند سال هست بعضی شرکت ها با pc قهر کردن ...
نمونش بازی های شرکت Blizzard هست که مطمئنا فروش خیلی بالایی می کنه و اونایی که عاشق این شرکت هستن نسخه اصلی بازی ها رو تهیه می کنن.
هر وقت شرکتهایی مثل Blizzard و Bioware و... برای PC بازی نساختن بیاد این حرفو بزنید![]()
نمونه ی بارز شرکتی که کلا از PC بیخیال شد همین Rocksteady هستش که با اون افتضاحی که نسخه ی PC یه Batman : Arkham Asylum به بار آورد کلا نسخه ی دومشو فقط برایه کنسول ها میخواد بده!
کلا وضعیت PC رویه کله دنیا مشخص شده و در واقع شرکت هایی که زیاد رویه PC مانور نمیدن ( مثل EA Games یا بقیه ی شرکت ها ) تغریبا میشه گفتن دادن بازی برایه PC ریسک زیادی براشون داره!
اما خوب از اینور هم که شرکت هایی چون Bioware و Blizzard و Ubisoft تا حدی رویه PC پایبند بودند ( که البته حدسه خودم اینکه Ubisoft هم کم کم داره بیخیال میشه )
چه افتضاحی به بار اورد؟نمونه ی بارز شرکتی که کلا از PC بیخیال شد همین Rocksteady هستش که با اون افتضاحی که نسخه ی PC یه Batman : Arkham Asylum به بار آورد کلا نسخه ی دومشو فقط برایه کنسول ها میخواد بده!
اگه منظورتون باگ هاست که این باگ ها به طور عمد در نسخه هایی که قبل از عرضه ی رسمی به طور غیر قانونی pirate شده بودند، قرار داده شده بود که کرک هایی هم برای اصلاحش ساخته شد و نسخه ی اصل بازی مشکلی از این لحاظ نداشت.
در ضمن شما مطمئنید Batman 2 قرار نیست برای PC بیاد؟ منبعی میشه معرفی کنید؟
EA GAMES ناشر بازی هایی مثل Crysis و Crysis Warhead و The Sims و C & C و Battlefield -BC2 و DEAD SPACE و خیلی بازی های دیگه برای PC ایه. اون EA SPorts هستش که به PC رقبت چندانی نشون نمیده.
اگه می خواید بگید PC Gaming در حال مرگه، من مخالفم. PC Gaming در حال رشد و تغییره در زمینه های مختلف مثلا :
1.در زمینه ی نحوه ی عرضه ی بازی ها که عرضه بازی ها به صورت Digitall داره جای نسخه های retail رو می گیره که احتمالا در آینده ای نزدیک برای کنسول ها هم به این گونه خواهد بود.
2. افزایش کیفیت بازی های شرکت های مستقل، بازی های مثل World Of Goo یا machinarium که اولی توسط 2 نفر ساخته شده به راحتی با بازی های بزرگ از لحاظ کیفیت می تونند رقابت کنند.
3. افزایش کمی و کیفی mod های بازی ها که باعث میشه PC بازها یک بازی بخرند ولی در حقیقت به ده ها بازی رایگان و با کیفیت بالا دسترسی داشته باشند.
Last edited by Yi Yi; 02-05-2010 at 23:56.
بابا بیخیال انگار فراموش کردید تاپیک در مورد بازی Pure Futbol
ادامه ندید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)