تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 63

نام تاپيک: انتقام استيل‌آذين از استقلال در جشنواره گل آزادي

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فکر کنم هم شغل اقا صادق محصولی علی انصار و خیلی های دیگه باش
    در اینکه استقلال خیلی بهتر از استیل اذین بود شکی نیست
    بعضی هم چهار تا تیم درپیت بردن جو گیر شدند
    پرسپولیس که در این بازیهای اخیر آلومینیوم دسته یکی رو شکست و استقلال.حالا نمی دونم منظور شما از تیم درپیت چه تیمی بود نمی دونم؟اگه منظورتون ذرت کاران هست که در لیگ استانی بازی می کنه و هنوز به لیگ کشوری نیومده که اون هم با استقلال بازی کرد
    موفق باشید

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس که در این بازیهای اخیر آلومینیوم دسته یکی رو شکست و استقلال.حالا نمی دونم منظور شما از تیم درپیت چه تیمی بود نمی دونم؟اگه منظورتون ذرت کاران هست که در لیگ استانی بازی می کنه و هنوز به لیگ کشوری نیومده که اون هم با استقلال بازی کرد
    موفق باشید
    منظور ایشون این هستش که مثلا بردن اون تیم دسته یکی و همچنین برد تیم مقاومت که حداقل دو برابر شما موقعیت گل در اون بازی داشت خیلی کار بزرگی نیست و مثلا علی دایی فکر نکنه که الان بهترین مربی دنیا شده. اون سالی هم که سایپا رو قهرمان کرد دیگه قضیه اون معلوم بود چیه...
    راستی دقت کردی جدیدا میگی موفق باشید میگم چه طوره توی امضات اونو بذاری که دیگه هر دفعه نخوای اونو بنویسی
    Last edited by vahidgame; 01-03-2010 at 15:33.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عجب بازی ای بود .. آبیا داشتن دبل 6 میشدنا !

خواستیم بهتون آوانس بدیم شاید بتونید آسیایی بشید
    لطفا قبل از آوانس دادن کمی فکر کنید .. با این باخت با آسیای سال دیگه بای بای کردین

استقلال به حیفنون زاده داور باخت نه به یه مشت بازیکن بی غیرت که جمع شدند تو استیل اذین
    چون 5 تا زدن به استقلال بهشون میگی بی غیرت ؟!

در ضمن قرمزا زیاد خوشحالی نکنند پیشاپیش شکستتان را در جام حذفی به سپاهان تسلیت میگیم...
    استقلالشون حذف شد دارن از سپاهان مایه میزارن

ضمنا اونی که مصاحبه نصیر زاده رو گذاشته بود پس این رو هم بخونه :

فنايي: پنالتي استيل درست بود

سايت گل – محمد فنايي داور با تجربه فوتبال ايران كه يكي از كارشناسان ثابت برنامه نود محسوب مي شود، در آناليز قضاوت تورج حق وردي قاضي مسابقه استقلال و استيل آذين نظري متفاوت با هوشنگ نصيرزاده دارد كه معتقد است قرمزها با كمك داور استقلال را شكست داده اند.
    فنايي مي گويد: «به نظر من پنالتي كاملا درست بود و حق وردي تصميم شجاعانه اي گرفت.»
    او در رابطه با اخراج دو بازيكن استقلال هم چنين مي گويد: «داور در مورد اخراج ها هم درست عمل كرد اما مي توانست اكبرپور را اخراج نكند و به نظر من حق وردي در اين مورد كمي سختگيري كرد.»
    به عقيده فنايي ربط دادن پيروزي ها و شكست ها به موضوع داوري به خودي خود چيز خوبي نيست چون در نهايت نتيجه مسابقات را بازيكنان و مربيان رقم مي زنند.

استيل كه توسط ذوب آهن حذف ميشه.
    پيروزي هم عمرا بتونه بره فينال.
    پس تیمهای فینالیستو همین الان بگو دیگه ادامه بازیها رو نگاه نکنیم!

تازه هاشمي نسب مثل نيكبخت ضد طرفدارهاي استقلال مصاحبه هاي تحريك آميز نميكرد.
    عوضش بعد از گلزنی به تیم سابقش از خوشحالی غش میکرد

یادتون نره عمران زاده همون نیمه اول باید اخراج میشد ...
    Last edited by MORINIO; 01-03-2010 at 14:27.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منظور ایشون این هستش که مثلا بردن اون تیم دسته یکی و همچنین برد تیم مقاومت که حداقل دو برابر شما موقعیت گل در اون بازی داشت خیلی کار بزرگی نیست و مثلا علی دایی فکر نکنه که الان بهترین مربی دنیا شده. اون سالی هم که سایپا رو قهرمان کرد دیگه قضیه اون معلوم بود چیه...
    راستی دقت کردی جدیدا میگی موفق باشید میگم چه طوره توی امضات اونو بذاری که دیگه هر دفعه نخوای اونو بنویسی

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

من خودم که به شخصه از بازی های پرسپولیس لذت نمی برم.هنوز اون پرسپولیس رویایی دهه شصت نیست.زمانی که ناصر محمد خانی و درخشان و کرمانی مقدم و ... بودن

راستی موفق باشی وحید جان
    چاکرخاتم

موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

نه فكر كنم منظورتون تیم استقلال بودش كه پرسپولیس بردش: دی
    راستی اگه هوادار های پرسپولیس اون شعار ها رو میدادن باهاشون چه می كردن؟!
    خدایش استقلال حقش نیست 3 بازی بدون تماشاگر باشه؟!
    بگم چه فحش هایی میدادن یا شنیدین؟!
    Last edited by 4870x2; 01-03-2010 at 14:58.

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا یکی این بازیو بذاره من دانلود کنم خیلی تو کفِشم.
    مرسی

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

استقلالی ها از قدیم الایام به ممد چاله میدونی مشهور بودن بس که خوش دهن هستن ! امیدوارم همونطور که فردوسی پور همه چیز رو نشون میده خوشمزه بازی استقلالی ها تو استادیوم رو هم با آب و تاب منحصر به فرد خودش نشون بده که چند جلسه ای رو محروم بشن

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نظر کمیته داوران را هم که شنیدید . پنالتی آفساید و اخراجها همگی درست بودند.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمیته داوران مگه ایران اصلا داره!!! من برم از اونا بهتر این کارو بلدم
    استقلالی ها از قدیم الایام به ممد چاله میدونی مشهور بودن بس که خوش دهن هستن ! امیدوارم همونطور که فردوسی پور همه چیز رو نشون میده خوشمزه بازی استقلالی ها تو استادیوم رو هم با آب و تاب منحصر به فرد خودش نشون بده که چند جلسه ای رو محروم بشن
    حالا انگار هواداران پرسپولیس خیلی خوش دهن هستن. مثل اینکه یه چیزایی یادتون میره. فکر کنم اینجور موقع ها هواداران پرسپولیس صلوات می فرستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

حالا انگار هواداران پرسپولیس خیلی خوش دهن هستن. مثل اینکه یه چیزایی یادتون میره. فکر کنم اینجور موقع ها هواداران پرسپولیس صلوات می فرستن
    شما كی اینجور مواقع پرسپولیس رو دیدی؟!: دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •