تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: قاب lcd من داره ترک میخوره چیکار باید بکنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من هم میگم این b690 نیست ،اگر دقت کنید به لبه های عرضی تلویزیون میبینید که نوار قرمز رنگی داره،در صورتی که b690 لبه های عرضی قرمز رنگ ندیدم داشته باشه،البته شاید بعضی ها داشته باشن من خبر ندارم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اون عکسارو از نزدیک انداختم چون از دور ملوم نبود از دور اینجوریه داخل قاب اون سطح یکی دو میلیمتری که میره میخوره به صفحه تلویزیون اول ترک خورد بعدش مثل یه ورقه گرد شد بعدش من خودم کندمش البته کندن که نه دست بهش زدم افتاد مثل یه ورقه بلند شد تازه الان یه جای جدیدشم داره همینجوری میشه اون کسایی که اومدن اینجا نظر میدن میگن این b690 نیست مثل اینکه تا حالا تو عمرشون b690 از نزدیک ندیدن .
    بعضی از بچه ها به اندازه کافی کمک کردن.
    بای
    Last edited by die my darling; 11-03-2010 at 02:53.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اون عکسارو از نزدیک انداختم چون از دور ملوم نبود از دور اینجوریه داخل قاب اون سطح یکی دو میلیمتری که میره میخوره به صفحه تلویزیون اول ترک خورد بعدش مثل یه ورقه گرد شد بعدش من خودم کندمش البته کندن که نه دست بهش زدم افتاد مثل یه ورقه بلند شد تازه الان یه جای جدیدشم داره همینجوری میشه اون کسایی که اومدن اینجا نظر میدن میگن این b690 نیست مثل اینکه تا حالا تو عمرشون b690 از نزدیک ندیدن .
    بعضی از بچه ها به اندازه کافی کمک کردن.
    بای
    صاحب تاپیک بالاخره اومد.
    بازم عکست ناواضح و کوچک هست. هرچند اگر عکس واضح هم بندازی ما بجز اینکه بگیم گارانتی رو پیگیری کن کار دیگری از دستمون برنمیاد.

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

صاحب تاپیک بالاخره اومد.
    بازم عکست ناواضح و کوچک هست. هرچند اگر عکس واضح هم بندازی ما بجز اینکه بگیم گارانتی رو پیگیری کن کار دیگری از دستمون برنمیاد.
    من برات با کیفیتش رو میزارم
    خدا پدر اونی که سرچ رو آفرید بیامرزه
    اگرم اورجینالش رو میخوای میتونی اینجا پیداش کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ......................

5. 2 کاربر از mahan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک کاربر بود توی پیتی و پی هالز که همه رو سر کار میگذاشت و 100 تا ایدی عوض کرده بود. براش اسم جالبی گذاشته بودن. منتها یادم نیست. کسی یادشه؟

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

فقط میتونم بگم متاسفم واسه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايشالا كه برات عوض كنه. ولي كلا گارانتي سامسونگ به لعنت خدا هم نمي ارزه. با اين همه ايرادايي كه داره اينم وضع گارانتي كردنشونه.
    اين بنده خدا هم يه همچين مشكلي داره(البته فرق داره. بهش كمك كنين اگر واردين عزيزان)

باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم

اينم لينكشه:
    کد:

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

ايشالا كه برات عوض كنه. ولي كلا گارانتي سامسونگ به لعنت خدا هم نمي ارزه. با اين همه ايرادايي كه داره اينم وضع گارانتي كردنشونه.
    اين بنده خدا هم يه همچين مشكلي داره(البته فرق داره. بهش كمك كنين اگر واردين عزيزان)

باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم

اينم لينكشه:
    کد:
    شما فکر کنم متوجه تاپیک نشدی !
    یه بار دیگه از اول بخونی متوجه میشی که چی به چیه ؟

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض درخواست پاک کردن این عنوان

با سلام
    از مدیران محترم می خواهم به علت سر کار گذاشتن مخاطبین، به die my darling اخطار داده و این عنوان را از این تاپیک حذف کنند.

11. 2 کاربر از a_fazlollahii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني مشكل نداشته؟ من كه هنوز موندم منظورتون يا منظور اون آقا چيه؟
    شايد دوربين نداشته بنده خدا. زود قضاوت نميشه كرد. پس اون 2 تا عكس اوليه چي بود؟؟ پس اين فلش قرمزا كه تو AVforum بوده چطوري حذف شده؟؟؟ يكي به منم بگه چه خبره اينجااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •