نگران باتری نباش.موقع خرید یه باتری اضافی از فروشنده بگیر و در جای خنک نگه دار.اون صحبنی هم که اون آقا در فروم عکاسی کرد اتفاق خیلی نادریه.توجه نکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SX20 هم دوربین خیلی خوبیه
نگران باتری نباش.موقع خرید یه باتری اضافی از فروشنده بگیر و در جای خنک نگه دار.اون صحبنی هم که اون آقا در فروم عکاسی کرد اتفاق خیلی نادریه.توجه نکنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SX20 هم دوربین خیلی خوبیه
خیلی متشکرم
همین امروز یک Panasonic FZ-35 از نمایندگی پاناسونیک تو خیابون انقلاب برام خریدن به 485 هزار تومن
با یک باتری اضافه به 22 هزار تومن و یک فیلر UV به قیمت 20 هزار تومن و انشاالله تا یکی دو هفته دیگه به دستم می رسه
کارت حافظه Toshiba 8G Class 4 رو حدودا 45 هزار تومان می گفتند که نخریدم..
فکر کنم قیمتش خیلی زیاد بود .چون حدود یک ماه قل یک کارت حافظه Teamgroup MicroSD 8GB Calss 6 برای گوشیم خریدم به 21 هزار تومان !
واقعا گرون می داده ؟اگه همینطوره یکی از همین مموری های تیم براش بخرم خیلی بهتره که.درایور SD هم همراهش هست
Last edited by rostamiani; 05-03-2010 at 15:39.
مبارکه...
//
به نظر من هم اول با حافظه ای که در اختیار داری یا حافظه های ارزونتر تجربه کن (هرچند کسی از گرفتن مارک اصلی و معتبر ضرر نکرده -- یه چیز معتبر از یه نمایندگی معتبر بگیر)، بعد اگه دیدی مشکلی داری گرونتر بخر.
من توشیبای 8 گیگ کلاس 4 رو با قیمت 38-37 تومن شنیده ام ..یه مقدار شاید گرون گفته.
خیلی خیلی متشکرم
پس اول تست می کنم ببینم چی میشه
چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومده :
1.توی دفترچه دوربین خوندم که باتری های تقلبی امکان داره نشت کنند یا منفجر من و توصیه کرده بود کا باتری اصل بخریم
توی سایت پاناسونیک هم قیمت این باتری توی آمریکا 70 دلاره ولی من از نمایندگی پاناسونیک خریدم 22 هزار تومان !!!!
از کجا بفهمم باتریش اصلیه یا نه ؟
2.فروشنده گفته برای بار اول باتری رو 5 ساعت بزارین شارژ بشه.یک ساعت بزارینش کنار و بعد دوباره 5 ساعت دیگه بزارین شارژ بشه !
راستش به نظر خودم این کار خیلی عجیبه و ممکنه باعث Overcharge شدن و کم شدن عمر باتری بشه !
نظر شما دوستان چیه ؟ چه کار باید کرد ؟
خیلی متشکرم
Last edited by rostamiani; 05-03-2010 at 20:21.
راستی ... از کجا بفهمم که لنز UV اصله یا تقلبی ؟ یا جنسش خوبه یا نه
چون نمی خوام روی کیفیت عکس ها تاثیر بزاره
متشکرم
مبارکه
اگر تونستی توی تاپیک مربوط به عکس های اصلی چند تا نمونه برای ایندگان بذار تا با خیال راحتتر تصمیم بگیرند.
وقتی چنر روزی ازش استفاده کردی نظرت رو همینجا بگو
شارژر های جدید از مدارات سویچینگ استفاده میکنند ولی بهتره تا موقعی امکان داره چند بار اول(در صورت امکان همیشه) باتری فول شارژ بشه.(این حرف فروشنده یه توصیه قدیمی و بی ربط به نسل جدید شارژٰهاست)
برای تست UV چندتایی ترفند هست ولی راحتترین مشوره با یک عینک سازه(تاثیر منفی !زیاد وسواس نشون نده)
خیلی خیلی متشکرم
ان شاالله هروقت دوربین به دستم رسید ازش نمونه عکس می زارم و تا جایی که تونستم در موردش می نویسم
یک جایی خوندم بیشتر دوربین ها خودشون فیلتر UV توی لنزشون دارن.این مورد درسته ؟
اگه ممکنه در مورد باتری هم من رو راهنمایی کنید
چون یک MP3 Player که باتری لیتیومیش ترکیده بود رو از نزدیک دیدم ،یکم می ترسم
مخصوصا که باتریش اینقدر از 70 دلار کمتره !
کلا باتری های پاناسونیک هولوگرام یا علامت خاصی دارن که بشه اونا رو شناخت ؟
تا به حال از این باتری های لیتیومی استفاده کردید ؟
خیلی خیلی ازتون متشکرم![]()
فیلتر UV : خب از این جهت که سنسور دوربین های عکاسی دیجیتال به اشعه های خارج از حیطه نور مرئی حساسه، اکثر دوربین ها یه فیلتر داخلی برای بلوک کردن مادون قرمز دارن .. بطور مشابه در مورد فرابنفش هم حساسیت دارن، اما اصلاحش در مراحل بعد از عکاسی سخت نیست ... کجا این رو خوندی؟
//
در مورد باتری: نگرانی به خرج نده .. از یه جای معتبر خرید کن (=نمایندگی) تا خیالت راحت باشه .. درسته که بازار ایران متاسفانه حساب و کتاب خاصی نداره، اما دیگه دقیقاً هم سرگردنه نیست، یه ذره جلوتره!! ...
باتری لیتیومی بسیار مرسومه و شاید الان تو دنیا هر خانواده یکی دوتا وسیله باتری لیتیوم داشته باشن ...
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو برای یه سری موارد که عمر بیشتر و مصرف بهتر رو موجب میشن بخون..
خیلی متشکرم
از مزایای باتری های لیتیومی با خبرم و کلا باتری لیتیومی رو ترجیح میدم
باتری رو هم از نمایندگی پاناسونیک خریدم
ولی فروشنده ای که مموری 25 هزار تومانی رو بده 45 هزار تومان و دوربین 465 تومنی رو بگه 485 تومن، هر کاری ازش بر میاد
متشکرم![]()
سلام
من با باتری Panasonic FZ35 که خریدم مشکل دارم مشکل دارم
از نماینده پاناسونیک توی جمهوری خریدن.هولوگرام و بسته بندی پلمپ شده هم داره ولی ...
وقتی توی شارژر میزارمش حدود 5 ثانیه چراغ شارژر روشن میشه و بعد خاموش
توی دوربین هم که میزارم دوربین روشن نمیشه
لیبل روی باتری اصلا کیفیت چاپش مثل لیبل باتری اصلی نیست
روش نوشته Made in Japan در صورتی که باتری خود دوربین Made in China هست
خدا کنه پس بگیره ... آدم اگه به نمایندگی نتونه اعتماد کنه، به کی باید اعتماد کنه
راستی ... توی فرم ویر های جدید دوربین های پاناسونیک ،دوربین فقط با باتری اصلی کار می کنه .فکر کنم اینجوری دیگه کسی باتری متفرقه وارد نکنه
کسی جای معتبر تری برای خریدن باتری سراغ داره ؟
فروش اینترنتی معتبری هم باشه خوبه
متشکرم![]()
Last edited by rostamiani; 12-03-2010 at 17:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)